- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
nézzél pár gameplay-t. ha vevő vagy a témára nem pénz érte. egyébként ha engem kérdezel nem lövöldözős játék. van fegyvered de pont aról szól szerintem hogy a küldetéseket minél észrevétlenebbűl oldd meg. az adja meg a hangulatát.
mindenkit fejbe is lehet lőni de úgy még a hard fokozat sem kihívás szerintem. lapulj meg figyelj és terveld ki hogy jutsz át észrevétlenül. ha ez bejön akkor hajrá. ha nem akkor 5. meg az új fog inkább tetszeni. kevesebb a lopakodás több az akció. -
ja akkor írhatok én itt.. az első 3 rész pack-ba sincs már 3000ft. demó nemtom van e. én anno ps2-n kezdtem el játszani majd megvettem pc-re és megint végigtoltam őket és megint.. a 4 az annyira nem adta az csak egyszer volt meg. az 5 meg már másfajta volt mint az igazi régi splinter játékok.
-
samfishR
senior tag
már az első rész óta a splinter cell szimbóluma a 3 világító fény, gondolom nem akarnak tőle megszabadulni... számomra érthető is.
-
wolfman
veterán
Én meg arra leszek kíváncsi, hogy a végtermékben vajon az árnyékokon is lesz élelmosás (ahogy itt is látható), vagy szögletes lesz mint szinte minden játékban!? Nagyon remélem hogy ilyen lesz mint a videóban.
Meg ha már fény, akkor nekem tetszenek ezek a becsillansáok, lance-flare effektek, minden játéknál ezentúl maradjon így!

-
ledgeri
nagyúr
Nálam egy játék az játék.. de ha már realisztikus akkor nem értem, hogy ha az Ellen pont felém néz, akkor hogyhogy nem tűnik fel neki a 3+ fénypont ami rajtam van...
-
Bambala
csendes tag
Minél több videót mutatnak belőle, annál inkább bejön. Instant get, nálam kb. egy szint lesz a Hitman Absolutionnel. Én csak a Chaos Theoryt és a Double Agentet toltam érdemlegesen, azokhoz mérten kiváló lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- 208 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i7-13700F, RTX 4060 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszi!