- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #7 üzenetére
vannak benne olyan fogások feszítések és dobások amik léteznek ez tény. izületeket támadni, ujjakat feszíteni nagyon jó döntés ha már tényleg lépni kell. jelentős része azért tűnik hihetetlennek, mert lassítva van előadva, szituációs gyakorlatként, nincs benne erő.
de nekem az a gyomorszájas ütés nem tűnik valódinak. ütöttek már gyomorszájon nem egyszer, de azért így betérdelni utána akkor lehet ha a hasizom nem volt megfeszítve. ha van némi izom azért komolyabb erő kell ehhez, egészen biztosan nem lehet ahogy mutatják hogy oldalról félkézzel lazán... lehet csak meg kell beszélni hogy lazítson... megfelelő pontot találni mozgó emberen, a megfelelő szögben leütni elég erősen az para a termen kívül. bőven ütéstávon belül vagy te is, ha gyorsabb és fejre mozdul jó eséllyel jön a maflás félúton akár.
azzal nem vitatkozok hogy ha készületlenül éri a támadót egy ilyen ütés akkor ott szépen lecsüccsen pár percre, mert levegőt nem kap. de arra ott a könnyebben leüthető állcsúcs vagy lerúgható külső/belső comb, sokkal egyszerűbb, utóbbira nem is számít jobb esetben mert a kezet nézi a sok boxoló... és mindegyiknél el lehet utána futni
-
Speeedfire
félisten
válasz
Bjørgersson #7 üzenetére
Pedig szerintem annyira nem az.
Ismerősöm a fehérvári katonaságnál van és ott tanulnak hasonlókat (pl krav maga).
Van egy-két olyan fogás, hogy alig ér hozzám, de én már a földön vagyok annyira fáj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Corsair HS35 ( v1, nagyobb fülpárna méret) Stereo Gaming fejhallgató
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest