- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- body007: Magyarország kifosztásának története
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
Nagy nehezen, de sikerült ma az evolution-ben felvenni a fiókot EWS kapcsolattal és minden szinkronizál mindennel. Happy van!
Mondjuk azt nem tudom ma miért sikerült, tegnap is ugyan ezeket próbáltam.
-
kraftxld
félisten
válasz
Speeedfire #4 üzenetére
Örülök, hogy az MS-t kell ezért is anyázni
Windows alá felrakod a VMware workstation-t, bármilyen linuxot virtuális gépnek, aztán azon fejlesztesz, a gazdagépen meg a Win-es cuccokat használod. Vagy fordítva. -
Speeedfire
félisten
Örülök, hogy neked csak ennyi jött át.
_BOZONT_: Ezt próbáltam már, de nem akar csatlakozni hozzá. A fura, hogy ha begépelem a címet böngészőbe, akkor feldobja az ablakot az adatokkal. Megadom neki és látom is a soap-ot. El tudom érni az api-t, de a fent írt levelező kliensek közül egyik sem akar csatlakozni hozzá.
Csak Én egyedül akarok váltani win-ről linux-ra. Maga a fejlesztés sokkal hatékonyabb linux alatt, de ezek a kiegészítő dolgok (naptár, címtár) is kellenek a mindennapi munkához.
Nem készültem rá, gondoltam ezek az a dolgok csak mennek már linux alatt, de nem. -
_BOZONT_
tag
elvileg ez a contactokat lehuzza naptarat nem tudom, mi mindig maskép ol oldjuk meg de mindig van "workaround". Migrácio nem 2 perc tervezes,utanajaras stb.. nem megy egyik pillanatrol a masikra, de n+1 megoldas van csak vagy keresni kell mire talal az egymeber egy "szoluson-t" vagy pakazni kell valami meglevot, hogy pöpecul mejen.
de ha már ennyire "átálasvan" nem tudjatok valamivel kivaltani EWs-t (openXchage, iredmail, stb) ?
-
kraftxld
félisten
Öööö, miért is az MS hibája, hogy a kedves open source közösség még nem hozott össze egy épkézláb klienst? Az activesync és az EWS komplett, dokumentált leírása már kintvan x éve, nyilvánosan elérhetően.
-
Speeedfire
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- RAM topik
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged