Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
petipetya
üzenetére
Én is megtaláltam már a hiba okát. Egyszerűen nem is értem, hogy tud egy alkalmazás ignorálni egy karaktert.

Ettől függetlenül fent állnak még az apró gondok a mint-el. Pl belépéskor a random magyar/angol billentyűzet kiosztás
A beállításkor pedig mindig magyart mutat. Ez pl elég idegesítő. -
Speeedfire
félisten
Pedig ha nincsenek extra igényeid (ez nem teljesen jó megfogalmazás), akkor minden gond nélkül jó lehet egy linux.

Szatyor95: Valahogy így vagyok vele én is.
Lomha 8V: Alkalmasnak alkalmas, csak vannak furcsaságai. Mondjuk lehet, hogy a backport repo bezavar neki és emiatt nem a legjobb.

Rive: Anno a 6.4-et próbáltam még, kellemes rendszer. Nekem mondjuk a kde a kevésbé bejövős rendszerek közé tartozik.
kemotox: Pedig elég sok játék van már rá, illetve az új unreal engine natív támogatni fogja. -
Speeedfire
félisten
Nincs rá menüpont, ezt csak konfigban lehet beállitani.
Egy ideje használom már az sqldevelopert, de nem az igazi. Toad alatt annyi lehetőség van, hogy öröm használni, mindent a kezem alá rak. Nem kell trigger/sequence párost csinálni (tudom, nem egy nagy dolog), hanem magától megcsinálja.
Riportok készitése, alternativ sql készitése akár hint-ekkel kiegészitve ha kell. stb stb
SSD van, ram van. Szóval nem ölnek meg teljesen ezek a bugos java programok.
GNOME Shell alatt a siman 3-ast érted? Az sem rossz, de akkor inkább a cinnamon. A legjobb ablakozó, amivel eddig találkoztam és nem eszi meg a vasat sem.

bsh: Próbáltam már ilyenekre guglizni, de eredménytelenül. Rossz konfig/program okozza ezeket. Pl a mostani bill is biztosan valami frissités miatt van. Egyedül a hosszú i nem megy. Minden más igen és random dobja el a rendszer. Gép reset, oké. Dolgozok rajta és egyszer csak nincs.Lehet, hogy nincs tökéletes rendszer, de a tökéleteshez közeli biztos van. Nem hiszem, hogy minden fejlesztő sz*rik a bug-okra és a visszajelzésekre.

Fr0z3n: Win 8-at semmi esetre se. Win 7-et már igen.
Illetve csak azt hiszed, hogy nincs vele gond. -
Speeedfire
félisten
Már RC státuszban vannak a 17-es kiadások, amúgy én is agyalok, hogy megvárom. Hátha javitgatnak rajta pár dolgot. Akkor meg újrahúznám a rendszert nulláról.
Csak fura, hogy nincs egy normális desktop rendszer linuxra, ami mindennapos használatra van. Nem is értem a fejlesztőket, ez nekik is érdekük lenne, hogy olyan rendszert rakjanak össze amivel nincs nyűg. Elvileg ilyen lenne a linux mint is, de gyakorlatban mégsem. Mondjuk talán ez áll legközelebb a használható desktophoz.
Egy ubuntu 14.04 cinnamon házasitást is megnéznék még. -
Speeedfire
félisten
A grub-ot te magad is be tudod állitani, hogy mennyi idő múlva tűnjön el. A sima ubuntu nekem a rengeteg bug miatt nem jött be, szűz rendszer indulásakor már hiba volt és 2 percenként dobta az ablakot, hogy jelentsem a fejlesztőknek.
A legkiforrottabb eddig a debian, de az meg régi csomagokkal rendelkezik. -
Speeedfire
félisten
Szégyen, hogy ilyen hibák vannak a legnépszerűbb linux distro alatt.

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5420 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple MacBook Air 13.6" M2, 16GB/256GB (MC7X4MG/A ) Éjfekete - 100% akku - Garancia
- Gigabyte GeForce 760 4 GB -os VGA kártya ! aKCIóó!
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Ulefone Armor 33 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest