- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Vakegérke #142 üzenetére
megint lehagytad a lényeget.
az alapok: a póluscenter parkolójában ekkora autóval nem lehet normálisan parkolni. fizikailag nem lehet. ezért a sok lehetséges rossz megoldás közül olyat választok, ami mások számára a legkevésbé rossz.ez volt végig az álláspontom. fentiek miatt pedig megértem azokat az indokokat, ami miatt a posztban szereplő autó sofőrje úgy parkolt, ahogy és nem ítélem el érte.
igen, neked kellene szégyellni magad, mert betarthatatlan szabályokról beszélsz, és nem vagy hajlandó elfogadni, hogy lehet olyan helyzet, amikor a szabályt nem lehet betartani. ha konokul ragaszkodsz ahhoz, hogy márpedig a fizikailag is betarthatatlan szabályokat is tartsam be, akkor igen, szégyelld magad.
másrészt meg: attól, hogy a felfestett vonalak szabályát nem tartom be, mert nem lehet, miért nem vagyok szabálytisztelő (másik hsz szerint: együttélésre alkalmas) ember, ha 30-40 méterrel odébb parkolok le, ahol már biztosan nem okozok problémát másnak?
harmadrészt meg van az ultimate ostoba érvetek, hogy hirtelen megtelik a parkoló, és akkor útban vagyok. Az eddig elmondottak mellé mondanék még egy érvez ez ellen: ha hirtelen megtelt volna a parkoló (mivel múltbéli esetekről beszélünk), akkor azt észrevettem volna, szégyelltem is volna magam, ráadásul következő alkalmakkor nem parkolok úgy. De mivel sokszor parkoltam így, és minden esetben láttam, hogy több focipálya méretű üres parkoló maradt még szabadon, ezért parkoltam következő alkalommal is úgy és soha nem lett belőle semmi. Mégis, mi a franc bajotok van ezzel???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Nikon DSLR topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Aoc 1080p 75hz 27" GRÁTISZ ALZAERGO MONITORKAR!
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Gamer Intel Core i5 12400 / 16GB DDR4 / GTX 1660 SUPER 6GB / 256GB NVME SSD / 1TB HDD /
- RAM --- SoDIMM --- SD-DDR1-2-3
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest