Új hozzászólás Aktív témák

• bambano

titán

válasz Vakegérke #142 üzenetére

megint lehagytad a lényeget.
    az alapok: a póluscenter parkolójában ekkora autóval nem lehet normálisan parkolni. fizikailag nem lehet. ezért a sok lehetséges rossz megoldás közül olyat választok, ami mások számára a legkevésbé rossz.

ez volt végig az álláspontom. fentiek miatt pedig megértem azokat az indokokat, ami miatt a posztban szereplő autó sofőrje úgy parkolt, ahogy és nem ítélem el érte.

igen, neked kellene szégyellni magad, mert betarthatatlan szabályokról beszélsz, és nem vagy hajlandó elfogadni, hogy lehet olyan helyzet, amikor a szabályt nem lehet betartani. ha konokul ragaszkodsz ahhoz, hogy márpedig a fizikailag is betarthatatlan szabályokat is tartsam be, akkor igen, szégyelld magad.

másrészt meg: attól, hogy a felfestett vonalak szabályát nem tartom be, mert nem lehet, miért nem vagyok szabálytisztelő (másik hsz szerint: együttélésre alkalmas) ember, ha 30-40 méterrel odébb parkolok le, ahol már biztosan nem okozok problémát másnak?

harmadrészt meg van az ultimate ostoba érvetek, hogy hirtelen megtelik a parkoló, és akkor útban vagyok. Az eddig elmondottak mellé mondanék még egy érvez ez ellen: ha hirtelen megtelt volna a parkoló (mivel múltbéli esetekről beszélünk), akkor azt észrevettem volna, szégyelltem is volna magam, ráadásul következő alkalmakkor nem parkolok úgy. De mivel sokszor parkoltam így, és minden esetben láttam, hogy több focipálya méretű üres parkoló maradt még szabadon, ezért parkoltam következő alkalommal is úgy és soha nem lett belőle semmi. Mégis, mi a franc bajotok van ezzel???

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés