Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Kicsit vicces, kicist hasznos, de sajnos ez semmilyen koncepciót nem fed még le.
Havi 1x 8 percbe meg szinte semmi se fér.Oké kipróbál gépeket, hogy lássad mi a gagyi meg mi nem. De ahhoz napi 1 videó kéne 5-6 cuccal. Akkor érne valamit.
ha meg ilyen okosító lenne, ahhoz meg nagyon kevés a közölt ismeretanyag. Mert kell a gépbe alaplap, meg rakd bele a kábeleket. Jó oké és.... ? Ennyi?
Kicsit olyan, mint egyik haverom kedvenc bölcsessége: Ha reggel zavaros a víz...
-
joey04
titán
Szerintem baromi gagyi és erőltetett.
-
A megvalósítás nagyon igényes, csak a tartalom kicsit olyan ehh. Nem tudtam rajta nevetni. Bár lehet ezt is 10 éveseknek csinálják.
-
Szerintem ez egy nagy nulla.
-
Kasya
nagyúr
Egyszerre akar szakmainak tunni es megszolitani a laikusokat. Szvsz egyiket sem sikerult. "Olvass utana az Ipnon", "az Ipon ugyis olyat ajanl"....ez inkabb lett Ipon reklam, mint laikusoknak szolo szakmai anyag.
Ha fejlodik, van benne lehetoseg.
-
vitya2
csendes tag
Jónak tűnik, de mint bármely más témát összefoglalva bemutató produktum, ez sem alkalmas egymagában a téma megismerésére. DE remélhetőleg a célját eléri és kevesebben futnak majd lyukra a technikai cikkek kiválasztása kor.
A CD-meghajtó.....

-
Speeedfire
félisten
Első!

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- Samsung Galaxy S25 FE 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi