Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bence01

tag

válasz Speeedfire #2 üzenetére

Szia!

Megnéztem őket felépítés szempontjából. A schiit az jól szeparált viszonlag szellős elrendezéssel rendelkezik ami biztos pozitív hatással van a hangra. Mivel Made in USA gondolom picit mélytónusos lehet a hangja a láncba ebből kifolyólag szerintem nem biztos hogy a jó választás viszont személy szerint nekem ez a szimpatikusabb.
    A másik ami körítés szempontjából jó az SMSL minőségi kondenzátorok és nem minden integrált elem. De ez alapvetően kínai így lehet hogy csak a látszat, mert amazonon a hozzászólások nem igazán dicsérik.
    A harmadik a Fiio ami melett a hazai garancia és a legtöbbek által itthon kipróbált minőség jár.
    Az Xmos az egyáltalán nem szimpatikus túlzsúfolt felépítés és nem kelti bennem a minőségi szerelés érzetét.

Mindez csak egyéni vélemény sajnos én nem rendelkezem hasonló eszközökkel (nálam mission hangfalak onkyo erősítővel dolgoznak 90%-ban házimozi céllal egyszóval egy alap rendszer) csak hallottam már egy kettőt hobbinak tekintem és szinte mindent elolvasok általában a témával kapcsolatban.

Új hozzászólás Aktív témák