Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6) schawo válasza hcl (#4) üzenetére


schawo
titán

Az alapmenüt megszakításokkal fogom vezérelni, egy megszakításrutinban a delay pedig maga a halál :)

(#3) lapa
1. Minden húsfajtának megvan a maga receptje (hőmérséklet, idő). Ha az összes mérési ponton eléri a kívánt hőmérsékletet a víz, akkor indul a főzési idő.

2. Igen, a főzési időre van hatással. De az állaga is más egy kuktás ételnek, mint egy nem kuktásnak. Ugyanígy különbözik állagában a 100 fokon és az 50-70 fokon készített étel. Ezen kívül az étel nem érintkezik sem vízzel, sem oxigénnel.

3. Valóban nincs effektív vákuum. Azért kell vákuumfóliázni, mert így a zacskóban nincs jelen hőszigetelő levegőbuborék, ami miatt nem lenne garantálható a maghőmérséklet, továbbá se a főzés során, sem pedig a későbbi tárolás során nincs jelen levegő, így az étel nem oxidálódik, jobb az íz, és tovább eltartható.

Ez első rész, a cikk következő részében lesznek képek, Arduino kód, videó.

(#4) hcl
Az ábrák painttel készültek :D

(#5) sonar
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó :))

[ Szerkesztve ]

evDirect villanyautós töltőhálózat

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.