Az alapmenüt megszakításokkal fogom vezérelni, egy megszakításrutinban a delay pedig maga a halál
(#3) lapa
1. Minden húsfajtának megvan a maga receptje (hőmérséklet, idő). Ha az összes mérési ponton eléri a kívánt hőmérsékletet a víz, akkor indul a főzési idő.
2. Igen, a főzési időre van hatással. De az állaga is más egy kuktás ételnek, mint egy nem kuktásnak. Ugyanígy különbözik állagában a 100 fokon és az 50-70 fokon készített étel. Ezen kívül az étel nem érintkezik sem vízzel, sem oxigénnel.
3. Valóban nincs effektív vákuum. Azért kell vákuumfóliázni, mert így a zacskóban nincs jelen hőszigetelő levegőbuborék, ami miatt nem lenne garantálható a maghőmérséklet, továbbá se a főzés során, sem pedig a későbbi tárolás során nincs jelen levegő, így az étel nem oxidálódik, jobb az íz, és tovább eltartható.
Ez első rész, a cikk következő részében lesznek képek, Arduino kód, videó.
(#4) hcl
Az ábrák painttel készültek
(#5) sonar
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat