- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk100
őstag
válasz
torrente777_ #1848 üzenetére
Szia! Nem tudnád rendesen leírni, hogy mit kell csinálni, mert azon az oldalon nem tudok eligazodni. Ha rootolom telcsim attól még lehet frissíteni majd, mert úgy hallottam, hogy hivatalosan nem lehet.
Köszi. -
kakuk100
őstag
Sziasztok!
Meg szeretném kérdezni, hogy a záró képernyőről el lehet e tüntetni a kamerát és a zenelejátszót vagy mást odatenni?
Köszönöm. -
kakuk100
őstag
Szia! Bocsi, hogy neked írom, de úgy látom Te már profi vagy Z ügyben.Nagyon kéne nekem egy link arról a PDF ről amivel el lehet olvasni a használatit. Ami az én gépemen van és amiket letöltöttem az egyik se jó. Tegnap este 11 ig kerestem, de egyikkel se működik.
Köszi előre is. -
kakuk100
őstag
válasz
SkyS1gn #1304 üzenetére
Ne is kérdezd. 199,990 volt a Sony Centerbe.+ Kaptam egy 20 ezer Ft.-os hangszóró félét ajándékba és részletre vettem. Most van a Sonynál kamatmentes részlet fizetési lehetőség. 50 e. Fizettem kp. és a maradék 8 hónapra egyenlő részletben. kb.18 e. havonta. 2 év gari.Különben szülinapi ajándék.
-
kakuk100
őstag
Sziasztok! Új vagyok itt. Még soha nem volt Sony telefonom. Ez az első. Szeretnék segítséget kérni, hogy hogy tudom rootolni? Az amit SGS3 nál használtam a CF root az nem jó a Sonyhoz? A másik kérdés hogy ha beteszek egy apk-t az sd kártyán egy mappába az mért nem látszik? Hol tudom beállítani hogy látszódjon és lehessen telepíteni? Elnézést ha már volt róla szó de nem találtam. Amit adnak hozzá leírást az nagyon kevés. Nem lehet letölteni valahonnan egy részletesebb használatit?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest