- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberSoma
tag
A féltve őrzött telefonom, amin egy karcolás nem volt eddig, azzal lepett meg ma, hogy a hátsó üveg, a kamerától kezdődően a telefon széléig végig repedt. Nem esett le, nem volt farzsebben, nem ültem rá...
-
CyberSoma
tag
Sziasztok,
Segítsetek, kérlek. Hogy lehet rávenni a gyári időjárás widget-et, hogy mindíg az aktuíli GPS pozimra frissítse a helyet? Ha bemegyek a beállításaiba ott kézzel tudom az aktuális pozira frissíteni, de magától nem megy -
CyberSoma
tag
Sziasztok,
Tegnap én is csatlakoztam a klubbhoz egy t-s, fehér z3c-vel. Galaxy s4 ez váltottam és nagyon vacilláltam az IPhone 5s és e között. Egy gondom van eddig. Az s4 ben használt 64gb -s Micro sd-t nem látjakiírja egy másodpercre, mikor beteszem, hogy előkészítés, aztán nem történik semmi
semmi. Ötlet esetleg? -
CyberSoma
tag
válasz
#76385920 #4272 üzenetére
igen, csak a webshop ban nincs most/nem működik rendesen. Bementem az egyik t-pontba, volt is nekik telefon, nomeg az árlistában is benne volt olyan áron, amit én kinéztem (4490/hó), aztán mondta a csajszi, hogy hoppá, ők annyiért nem tudják adni, csak drágábban. 4490/hó helyett ötezer valamennyiért.....
-
CyberSoma
tag
Most szerettem volna a Z3 compact csapathoz csatlakozni egy t-mobile -os darabbal. Erre nem kiveszi a listából a T a sima Z3 compact -ot és csak "ajándék" hangszórós verziót lehet rendelni bő egy 20-al drágábban?
-
CyberSoma
tag
válasz
muchacoado #4065 üzenetére
Akkor a vadi új, t-nél vett, de függetlenként hírdetett teló, mókolt lehet?
-
CyberSoma
tag
válasz
geccoblaze #4063 üzenetére
Sziasztok,
A most vásárolt t-mobile-os z3 compactok még mindig függetlenek?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megújult a PROHARDVER!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bundle topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Politika
- Hosszabb bemutatón a Borderlands 4
- Diablo IV
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest