- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
-
LOGOUT
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
bedibazsa
senior tag
válasz
stalker1019 #7569 üzenetére
Ja, amúgy nem tudok semmilyen hibáról így fél év után sem. A hátlap eléggé karcolódik, pedig vigyázok rá. Egy ideje tokban van. A z1c sokkal rosszabb ilyen téren, de ha el akarja adni az ember egyszer, nem árt egy tok vagy fólia. A L930 kamerája sokkal jobb, a Sony-ét nem szeretem, viszont 2x olyan jó ennek az akksija, mint az említett Nokiáé. Vízbe még nem raktam, ha nem muszáj, nem is akarom.
-
bedibazsa
senior tag
válasz
Én Lumia 930-ról jöttem át erre a telóra. Szerintem masszívabb a L930, szebb a kijelzője, nagyon jó telefon és nagyon szerettem, de még mindig annyira korlátoltak voltak az alkalmazások WP-re, hogy muszáj volt valami értelmes droidos telefont keresni. Ez lett a z3c.
-
-Valinas-
senior tag
válasz
stalker1019 #7592 üzenetére
Nekem bírja a vizet, egyáltalán nincs baja a kamerának (szerintem az első futószalagnyi adag hibája lehetett), és előtte iPhone 4S-em volt, az is törik, ez is törik, nem kell leejteni, meg kell rá egy tok.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Az a 930 valahogy kilóg onnan.
Az enyémnek pl semmi baja.
-
ChipKng
aktív tag
válasz
A vizallosagra ne vegyel merget es nehany esetben a kamera kozepen vmi rozsaszines folt van. Nekem nem csinalja, vizbe nem martogatom es elegedett vagyok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- IPhone 16 Plus 128GB One függő 2025.12.17. Apple jótállás
- IPhone 12 64GB gyári független szép új akku!!
- IPhone 12 128GB gyári független gyári 99%-os akku
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged