- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
-
LOGOUT
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
zotyi8
tag
A Sony mobilos részlege nem eladó, minden marad a régi.
-
HardRic
addikt
Feltettem tegnap én is az AcDisplayt, de akármennyire is tetszik, nem fogom használni, mert a zsebem simán kioldja. A duplakoppos ébresztésről meg nem mondok le egy lockscreen miatt.
-
sisqoboy2
tag
válasz
geccoblaze #5194 üzenetére
na az baromira jol jonne mert biza ott nagy gaz van amikor kiirja nekem h annyit fogyasztott a face mint a kijelzo....
-
geccoblaze
aktív tag
válasz
geccoblaze #5155 üzenetére
Jött frissítés Facebookra. Egyelőre úgy tűnik, megoldották az akksi szlopálást.
-
geccoblaze
aktív tag
válasz
Szabolcs87 #5185 üzenetére
Szia! Keress vissza "mágnes" keresőszóval, és el tudod olvasni az eddigi tapasztalatokat. Én tulajdonképpen elégedett vagyok az enyémmel. 800 Ft volt innen
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz
nekem az 5. vált be
-
feroooo31
tag
válasz
Nekem az 1,2 mágneses töltő van.Tapasztalat az,hogy lassabban tölt.A célnak mindkettő megfelel.
-
chapo
tag
válasz
geccoblaze #4671 üzenetére
Én is a CM Lockert használom. Elég jó, de két gondom akad vele:
az egyik, hogy a felfelé húzható táblán lévő kapcsolókhoz (pl számológép) nem lehet hozzárendelni egyedi programot (hogy pl az előbb említett kapcsoló ne az alap számológépet nyissa meg)
a másik, hogy a balalsó táska, és jobbalsó kamera ikonra nem tudok rákattintani (mondjuk itt annyira nem gáz, mivel kameragombbal is lehet indítani a kamerát)
-
Vasy09
őstag
válasz
Szia! Nekem az első típus van, és maximálisan elégedett vagyok vele. Elég erős is, bár telefonálni szerintem nem kell töltés közben vele (én nem is szoktam)! Amúgy meg van gyári asztali töltőm, amit használok, ez meg csak amolyan vész esetére van, illetve ha ne adj isten épp a meló helyen kellene tölteni!
-
sisqoboy2
tag
válasz
az elso verziot probaltam. magnes erossege jo.
-
.VEGA.
csendes tag
válasz
muchacoado #5179 üzenetére
Néztem pár videot,de azoknál többnyire hozzá sem érnek és úgy ugrál.Nekem meg csak ha írni akarok vagy görgetni lefelé. Ha nem érek hozza nem csinal semmit rendelleneset.
-
fPApi
őstag
Kis utána olvasással hamarabb meg lenne a megoldás, mint várni a kérdésre a választ (pl. a play egyik hozzászólásában is ott van).
De ha ez gond: a biztonsági beállítások/eszközkezelők résznél lehet "deaktiválni" és utána már lehet törölni.
Csak azért tudom, mert én is kipróbáltam, és mivel nekem sem jött be, leszedtem. Hosszas próbálkozás után nekem legjobban a C Locker jön be. -
muchacoado
aktív tag
A jelenség neve: Ghost touch Xiaomi korszakomból ismerem, kijelzőcsere oldotta meg a mi2s-nél.
-
.VEGA.
csendes tag
Valaki találkozott már olyan gondal,hogy pl facebook közben(de előfordult már más appnál is) egyszer csak koppintok valahova,de őssze vissza ugrál az üzenőfalon pl,görgetésre hiperaktivan reagál, írásnál tök más karaktert ír, egyszoval megbolondul. Kis idő mulva magához tér. Októberben vettem és mostanában jelentkezett a probléma.
-
umfrider
senior tag
?
sisqoboy2 nem kamu, de valamit valamiért. A felgyorsult világban mindent gyorsabban, ugyan olyan minőségben kívánnak a fogyasztók. Persze utóbbi rovására. Tök jó, hogy felölt gyorsabban ( a cikk alapján persze nem ), de nem sokra megy vele az ember.
Éjjel pedig tök mind egy nekem, hogy mennyi a töltési idő.Egyik ismerősöm rendszerint gyengébb töltővel tölti a készülékeit, ezzel kímélve az akkumulátort. Nem vagyok műszerész, sem villamosmérnök, de logikailag meg lehet vizsgálni ezt is.
-
Wajk
addikt
válasz
umfrider #5162 üzenetére
azzal a kis 3-as vonalkával méretezheted a widgetet, amúgy meg így tudod cserélni a widgetet a záróképernyőn ha szeretnéd. Ha nem, akkor érdemes kikapcsolni, hogy feleslegesen ne "akadj" bele...
Én amúgy már lecseréltem a gyári záróképernyőt, már hetek óta dúl a "szerelem" az AcDisplay-el. Minimál, de elég okos, azt tudja ami nekem kell. Üzenetekre gyors válasz, visszahívás, SMS olvasás, elegáns ujjmozdulatokkal és ami nekem még fontos volt és ami nincs is benne a fícsörlistájában: a duplakoppos altatás. Ez jól jön ha csak csekkolom a státuszt, duplakopp ébresztés és duplakopp altatás. Ez be van állítva nekem a Nova-ban is, szóval a bekapcsológombot szinte soha nem használom...
A Play-en is fennt van, de az XDA-n keresztül frissebb verzió szedhető le, ami sokkal stabilabb...
-
umfrider
senior tag
Mire jó ez a lezáró képernyőn? Ha hosszan nyomom az órát, akkor itt kezelhetem a widgeteket. Elengedve megjelenik a 3 párhuzamos vonalka pár másodpercre. Lehúzva a ez a látható keret jelenik meg. Mire szolgál?
Érdekes, hogy alkalmankként sávokban megjelennek a lezáróképernyőn az értesítések. Pl face. Eddig 3-4x forult elő. Nem tudok rájönni ez mitől, mikor, hogyan jön elő.
-
VincentV
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Helyzetjelentés a beázott Z3c-m ügyében. Ugyebár múlt héten kedden adtam le garanciális javításra a Cordonhoz a készüléket és - bár az ügyintéző mondta, hogy 15 munkanapnál hamarabb is meg szokott lenni a vizsgálat - de egy jó két hétre lelkiekben felkészültem, így arra nem számítottam hogy már hétfőn, azaz tegnap reggel megkapom az sms-t hogy mehetek a készülékért.
Meló miatt csak ma délelőtt tudtam bemenni.
Nem volt sok időm az előtérben összerakni magamban a lehetséges hárítós szövegekre adandó frappáns válaszokat, de nem is volt rá szükség, mert 2 perc várakozás után azzal a jó hírrel fogadtak, hogy adnak egy teljesen új, lefóliázott telefont.
Ezabeszéd!Gyors próba, service menüben a legfontosabbakat lecsekkoltam minden frankónak tűnt és már libbentem is ki az ajtón a zsír új telefonnal. Kb így kéne mennie a hasonló garanciáztatásos dolgoknak és mindenki boldog lenne.
Tehát nekem az első és remélhetőleg az utolsó találkozásom a Cordonnal mintaszerű volt, nincs okom panaszra.(aztán ebben lehet, hogy az is benne volt, hogy úgy volt szar a szigetelés a telefonban ahogy volt és nem tudtak sehogy belekötni
de szeretném azt hinni, hogy ha neadjisten újra találkoznom kellene velük akkor is ugyanígy menne minden)
-
ggyula
tag
Sziasztok!
Olyan problémám volna, hogy reggel a telefon első feloldásakor reklám jelenik meg....tehát nem egy alkalmazáson belül.... szinte mindig a messenger alkalmazás az és felejánlja hogy telepíthetem... de már rég telepítve van a készüléken... -
Armahun
addikt
-
Wajk
addikt
LP Z3C-n és válasz azoknak akik aggódnak a kék miatt
A pleytkák szerint 1-2 héten belül már nyomják is kifele... -
sisqoboy2
tag
Most olvasom h a gyorstoltovel 30perc es 60%on van a felcsink. Valaki tapasztalat?
-
darvinya
titán
Walkman-ban nincsen Beállításokban Fényefektusok almenü?
Vagy Megjenítés menüben?
Itt lehet állítani mi milyen színű legyen. -
umfrider
senior tag
válasz
Armahun #5143 üzenetére
Ja értelek.
Nekem amúgy Zölden villog, ha értesítés van ( face üzenet, sms, nem fogadott hívás, sms, stb )
face értesítés esetén kéken villog
viber értesítéskor pedig fehér ( szivárványszerű ) a villogás.Merüléskor értelem szerűen narancssárga, majd a kritikus tartományban piros.
-
aaa112
csendes tag
Használ valaki Camera360 appot?
(Szeretem az alap kamera appot, csak azért töltöttem le, mert vettem egy bluetoothos shutter-t és az csak ezzel kompatibilis nagyobb távolságokból)
Nem enged sd-re menteni, ezen kívül összességében mennyire jó kamera program?
-
HardRic
addikt
válasz
Quasi_modo #5145 üzenetére
Érezhetően eszi a messenger is. Szerencsére a stamina mód blokkolja, de ha berakom a kivételek közé, akkor érezhetően jobban merül. Nem vészesen, de feltűnik.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
geccoblaze #5128 üzenetére
Nem csak a FB eszegeti az akkut, hanem szerintem a Messenger is. Tiltom is mind a kettőt, ha nem használom.
-
Armahun
addikt
válasz
umfrider #5142 üzenetére
Nem tudod beállítani külső alkalmazás nélkül, hogy a nem fogadott hívás pirosan villogjon lassan, ha családtagtól jött akkor gyorsan , az SMS zölden, az email kéken világítson folyamatosan, kivéve ha ph fórum értesítő, mert az kéken villogjon.
Gyárilag csak fehéren villog és ha merül az akku pirosan. -
Armahun
addikt
válasz
feroooo31 #5130 üzenetére
Van jó néhány ébresztő alkalmazás ami tudja, a gyáriból kimaradt.
Pl AlarmDroidMivel a gyári ébresztő sem tudja, hogy kikapcsolt készüléknél is ébresszen ugyan mindegy melyiket használod.
Csak arra figyelj, hogy ha használod a Stamina módot, akkor az ébresztő app legyen hozzáadva a készenlét aktív szolgáltatások közé.Szerintem nagyobb hiba, hogy a rendszer a LED színvezérlését nem tudja gyárilag.
-
Dino69
aktív tag
Közben sikeresen lezajlott a vásárlás, s tegnaptól boldog telefon tulajdonos lettem
Első körben tettem rá a generic romot, a vodás helyett, mert tele volt felesleges dogokkal
Az ajtók rendben záródnak, s a vizet is igen jól bírja, mert víz alatti fólia felrakás volt. Az alsó hangszóró kicsit recsegett utána, de aztán kiszáradt s megjavult.
S3 minihez képest ajándék minden perc -
mrdavid
aktív tag
válasz
geccoblaze #5132 üzenetére
Nálam is ez van, azóta böngészőből tolom...
-
-Valinas-
senior tag
-
LouiS22
veterán
válasz
geccoblaze #5132 üzenetére
Hm, ha volt is ilyen hiba, akkor a következő stabil verzióban javítva lesz. Ezt onnét tudom biztosan, mert én az alfa és béta verziókra is fel vagyok iratkozva (azaz kb. naponta érkezik új build). Reggel óta kb. 20%-ot merült csak a telefon (ebben benne van minden eddig sms-em, messengerem, push notik, emailek), megnéztem a wakelockokat, semmi feltűnő nincs FB tájékán. Szóval türelem, biztosan jön a fix.
-
LouiS22
veterán
válasz
Szabolcs87 #5129 üzenetére
Ez nem a mi problémánk, ne haragudj. De ha minden második hozzászólás arról szólna, amit korábban (esetleg egy oldallal előbb) megválaszoltak, akkor semmi értelme nem lenne a fórumnak. Egyébként a sarokban van egy kereső is, az is csodákra képes.
-
geccoblaze
aktív tag
válasz
Most nézem a play storeban a Facebook app kommentjeit és rengeteg Z3C-s panaszkodik, hogy a mostani update elkezdte zabálni az akksit.
-
Viper26
nagyúr
válasz
Nem lennék meglepve...az az appnak nevezett hulladék az első amit kiírtok bármilyen androidos eszközről, annyira acélosra sikerült ugyebár.
(#5129) Szabolcs87.:
Ilyen aláírással én sem várnék csodát tőle.
-
feroooo31
tag
Valaki meg tudná mondani, hogy ebben a drága telefonban miért nincs ébresztés némitó funkció? Azaz, hogy leforditoma telefont és szundi!
-
geccoblaze
aktív tag
Másnak nem kezdte el a Facebook az elmúlt napokban az átlagosnál jobban zabálni az akksit?
-
LouiS22
veterán
válasz
Szabolcs87 #5126 üzenetére
Ha bepótolod a lemaradást, minden kérdésedre választ fogsz kapni. Tényleg.
-
Szabolcs87
csendes tag
Sziasztok! Eljött az idő, hogy az első okos telefonom megvegyem. Régóta szemezgettek a Z3 compacttal, itt is sokáig követtem a történéseket, de pár hónapja lemaradtam. Ezért is kérném a segítségetek, előjöttek e esetleges hibák? Előfordult hogy valamelyik színnél volt hiba ahogy a Z1c-nél?
Tartozékokban mi a tapasztalat, melyikekben nem volt csalódás? Esetleg linkeket tudnátok küldeni?
A Nilkon védő üvegekkel mi a tapasztalat? Ha tokot is szeretnék mellé előfordul, hogy nem fog passzolni?
Töltés terén dokkoló vagy a mágneses kábel vált be? -
LouiS22
veterán
válasz
-Valinas- #5124 üzenetére
Már korábban is megírták, hogy a hónap közepe lesz. Most van az MWC, ha kitolták volna előtte, akkor nagyjából minden szoftveres újdonságukról lemondhattak volna - így meg van mivel vetíteni a katalánoknál
Egyébként mi van az LP-ben olyan, ami nélkül most nem teljes az életed (azt leazámítva, hogy a verziószám 5-tel kezdődik?)
-
Wajk
addikt
egy kis ízelítő a Sony LP-s ROMjából... az M4 Aqua-n keresztül.
-
Wajk
addikt
válasz
umfrider #5116 üzenetére
A Gyorsítótárazás nem felesleges, a programok cache-lnek, hogy gyorsabban betöltődjenek/működjenek. De ha úgy érzed valami nem stimmel pl a fogyasztással, rákattintva lehet ki lehet törölni a cache. Ezt én akkor is meg szoktam csinálni ha több programot cserélek vagy több feleslegeset kitörlök.
-
umfrider
senior tag
Megnéztem a most a tárhelyemet. Figyelmes lettem rá, hogy majd 1 GB gyorsítótárazott adatom van. Azért az nem semmi... Vegyesbe is találtam 1,3 GB-ot ( minden szutyokkal tele volt )
-
Dino69
aktív tag
A pohár víz igen jó megoldás lehet
Viszont nem hiszem hogy független lenne, mert a vodafontól hoznám el a mai nap, de eddig nem engedte a rendszer a hosszabbítást, mert még nem frissült.
Egy darab van Egerben belőle, így nem igazán tudok válogatniViszont már elrakattam addigra, mikorra feléled a rendszerük.
Remélem délutánig sikerül elhozni, mert este már nyomkodnám nagyon, s itthon lenne időm átvizslatni az általatok említett dolgokat
Köszönöm szépen a válaszokat
-
brazor
tag
A beállításokban van egy tesztelő ahol a legalapabb dolgokat megtudod nézni hogy működik-e beállítások -a telefonról - diagnostics - készülék tesztelése. A nyomás teszteléshez pedig beirod hogy *#*#7378423#*#* itt azt is megtudod nézni hogy független-e a készülék ha későbbiekben rootolni akarsz.
-
Dino69
aktív tag
Sziasztok.
A telefon vásárlásakor mit érdemes megnézni, hogy ne kelljen cserélgetni a telefont??
Gondolok itt, kijelző, ajtócskák helyzete meg ilyenek -
-HTC-
tag
A Chrome folyamatosan jelszót kér, és nem tudom miért.
Ha a jelszót beírom amivel bejelentkezek számítógépen , azt nem fogadja el!
Tudjátok a megoldást? -
LouiS22
veterán
Akkor egy rootolt 23.0.1.A.5.77 lesz a végeredmény
Elnézést, ha félreérthető voltam. A supersu a root jogot igénylő alkalmazásokat kezeli (pl. Titanium Backup). A beállítások között dönthetsz úgy, hogy ne kapjon root jogot (ezt sikerült valszeg félreérthetően megfogalmaznom).
Tehát, röviden, összefoglalva: ha megcsinálod a rootolást a korábbi verzióval, akkor utána recoveryből simán telepítheted ezt a prerootolt legfrissebb változatot
-
Viper26
nagyúr
Páromnak tervezzük egy ilyen telefon beszerzését.
Általánosságban mennyire állja meg a helyét film, zene, játék, és dokumentumok kezelése közben?
Bár felételezem, hogy nem jelent gondot ebben a kategóriában. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest