- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- CsST: Mi az az instant túra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
znyisztor77
csendes tag
Sziasztok.
Csak annyi lenne a kérdésem hogy mi lehet a különbség a Customized CE3 és a Customized NCB romok között. Egy itteni fórumozó meg állapította annak idején hogy az én telefonom az utóbbiba tartozik. Igaz én akkor a CE3-s romot raktam fel de mivel most kijött az NCB-s (6.01) így azt raktam fel a telefonra és működik.
Van e valami alapvetően nagy eltérés a két rom között? -
znyisztor77
csendes tag
Hogy én ezt miért nem tudtam meg hamarabb. A nyáron beázott z1c-t eladtam úgymond fillérekért, mert nekem is gsm garis volt ami persze 1 héttel a beázás előtt járt le az egy év. Ha utánna nézek akkor lehet nekem is cserélték volna. Azt hiszem hogy akinek eladtam nem véletlenül nem jelzett vissza semmit, szerintem ő kihasználta a lehetőséget. Saját hibájából tanul az ember. Most Z2-m van amit most regisztráltam és láss csodát ez is garanciás.
-
znyisztor77
csendes tag
válasz
holozis_HUN #14393 üzenetére
-
znyisztor77
csendes tag
válasz
SolymossyBal #13659 üzenetére
Nem rossz ár, bár én függetlenül kissé karcos hátlappal 65e-Ft vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.
- Videós, mozgóképes topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest