- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CsST: Mi az az instant túra?
- sziku69: Szólánc.
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomtotom
senior tag
válasz
SkyS1gn #3663 üzenetére
Szerintem szimpla szerencse kell ehhez a készülékhez. Amiket leírtál , annál rosszabbat úgy sem fogsz kapni. Most már nekem is "csak egy" illesztési hibám van.....Az előzőn több volt, ez is előrelépés. Az viszont már a vicc kategóriát súrolja, hogy ezek simán átmenetek a végteszten. Én ezzel le is zárom a hibákról való panaszkodást, mert ez ilyen. Ja, az előzőt a mágneses kábel alig töltötte, ott állt el az illesztés, ezt pedig faszán tölti
Azért remélem az én előző telómat nem küldik cserének senkinek, vagy ha mégis, akkor hívjon nyugodtan.... Ez már tényleg csak vicc volt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest