Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
Tegnap én is frissítettem a 205-ös romra, nekem a 201-es semmilyen formában nem működött rendesen, na de ez, ez száguld. Talán még a 4.1-es droidnál is gyorsabb. Pöpec lett, jól meg is pakoltam lássuk, hogy bírja, de semmi gond, úgy működik, ahogy kell.
Viszont a Telekomos rom megint gyártja a friendsDBLog fájlokat. Az internetre csatlakozások alkalmával szüli valami. Ahogy első alkalommal felcsatlakozott rá, máris gyártott egyet, ezt onnan tudom, hogy a telepítés után a dátum 1970, és ezzel gyártotta le, majd minden egyes újraindításnál újracsatlakozott a wifire, és akkor potyogtatja őket. Nem találtam rá megoldást, illetve talán opció, hogy a facebook gyártja, de ha még nem is fut, akkor hogy gyártaná (telefon első indítása -> wifi beállítása -> a fájl máris létrejön, de a facebook még nem fut), mindenesetre kipróbálom, leszedem és meglátjuk mi lesz.
Megkeresem a Trémobilt is mivel, én úgy gondolom a meglévő infóim alapján, hogy ez csak a magyar Telekomot érinti, azaz az ő romjukkal van valami kaka. A korábbi (201-es) CE1-es rom se gyártotta, de a Telekomos igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 16 Pro 256GB gyári független 2025.03.20.Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 100% hibátlan 2025.09.30. Apple jótállás
- Gyűjtői állapotú Samsung Galaxy S10e 6/128GB kék
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest