Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Athes88
tag
Én Tmobile-os vagyok de nekem még nem elérhető nemrég néztem. Na mindegy gondolom max pár nap kérdése annyit még tudok várni...
-
abwert
csendes tag
Sziasztok!
Teljesen kezdő vagyok! A Sony Update Centert, hogy tudom letölteni? Azzal lehet frissíteni a telót?
Köszi!
-
oliwire
őstag
-
jety91
őstag
Valaki játszik Carmagedonnal és van 4.3-a?
Nekem nem látszanak a gombok amivel irányítani lehet a kocsit benne -
amisis
aktív tag
Akinek van Update Checker e az szóljon már létszives ha van T-s 4.3
Apple iPhone 8 Plus
-
törölt tag
[link] Itt írnak a 4.4-röl akit érdekel olvassa el.
amisis Nincsen még a T-mobilnál az előbb beszéltünk róla.
[ Szerkesztve ]
-
SkiDev
senior tag
válasz amisis #19806 üzenetére
Én is azt várom, mert én is szeretnék 'tiszta' ROM-ot felrakni
Holnapig várok, ha nem szedik össze a tollat a se****ön a Telekomot akkor inkább flashelek. Egyre több helyen elérhető az UC szerint, de a Telekomosok valahogy most a végére maradnak...Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
m.zso
aktív tag
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 8 MIUI Global12.5.2 (RCOMIXM) 11 RKQ1.201004.002
-
scream
veterán
Sziasztok!
Én is csatlakozom hozzátok, ma kaptam meg gyári független fekete készülékemet még 4.1.2-vel.
-
tomp
félisten
Nekem is jelzett a PCC a függetlenre. Kár, hogy nincs OTA verzió. Most rakhatom fel a virtuális win7-et.
-
abwert
csendes tag
na sikerült feltenni, de még frissítést nem látok
-
KikkaPowa
csendes tag
Fel teszem mégeccer a kérdést,van értelme a be konfigurált Ausztrál ROM-ot le cserélni bármien most kiadott rom-ra (függetlenre vagy vodásra) ? Valaki azt irta fölösleges mert csak 1-2 app külömbözik... Ez igaz? És valaki meg indokolná vagy valami?
Sony Xperia SP - 4.4.2 - SLIMKat by Bagyusz - LBL
-
KikkaPowa
csendes tag
válasz predator00 #19818 üzenetére
Rendben,akkor marad az Ausztrál
Köszönöm segítségedet.Sony Xperia SP - 4.4.2 - SLIMKat by Bagyusz - LBL
-
Chabi
aktív tag
Elvileg most flasheli, ugyhogy remélhetőleg én is csatlakozom a 4.3-asok táborába
(hála a counterbill által feltöltött .ftf fájlnak )
Szerk.:
és sikerült, végre 4.3 van az spm-en[ Szerkesztve ]
Sony Xperia M4 aqua+ Dell Inspiron 15R 5537 Silver (FHD), Intel core i7-4500U 1,8 Ghz(2 Cores, 4M Cache, up to 3.00 GHz), 8 Gb DDR3, Amd Radeon HD8850M 2Gb, 1000 Gb Hdd (5400 rpm)
-
bolondember
MODERÁTOR
na, SPCC-vel lefrissítettem, most optimalizálja az alkalmazásokat..
kíváncsi leszek - mondjuk az felettébb érdekes, hogy az első "kozmetikai" frissítésnél vájpolta a telefont, most pedig nem..
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Martin 333
csendes tag
Pár kérdés:
T-mobile-hoz várhatóan ma még megérkezik a frissítés?
Hogy tudnám felrakni a 4.3,ha még nem a jelez a Sony Companion? Persze úgy ,hogy ne legyen semmi káros hatással a telóra (root,stb..) -
tutuhawer
őstag
Szevasztok, vodás vagyok, frissítenék SUS-sal, de nincs több időm itthon, mint 45-50 perc. Annyiba beleférhet vagy hagyjam holnapra?
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
kliszi
senior tag
Sikerült frissiteni a telefont a Update srvicével ! Az lenne a kérdésem hogy a kamera beállitásánál nem találom hogy milyen felbontás legy en a videó és a fényképnél sem ?
-
tutuhawer
őstag
válasz bolondember #19825 üzenetére
nem sürgős ,csak ráizgultam én is, ha már mindenki... Az irodaépületben a másik oldalon van a szerveszoba, router, mittudomén, nálam már alig van wifi a telefonon, sőt inkább nincs. Nem lenne gyenge, mutatvány a telóról nyomtatni dokumentumokat ma este, tutira kiverném rá Sebaj, kösz az infót
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
RFB
csendes tag
most 4.3 van fent, de egy 4.1.2-es ftf el vissza tudom rakni a telót 4.1.2-re?
-
EAndrew
aktív tag
Sziasztok!
Próbálta már valaki, hogy a frissítés után változott-e a gyenge wifi probléma? "Sorry ha már volt kérdés
Üdv!
"Nem tudtam pontosan, hogy mit akarok, de azt tökéletesen megvalósítottam." :)
-
qamu74
őstag
válasz scream #19820 üzenetére
Itt szemezgess
Van CM11 is már a telcsire..
és AOKP stb -
AeSDé Team
őstag
válasz bolondember #19825 üzenetére
Kijelző: Szerintem is, olyan mintha bravia engine futna a launcherben is, minden szaturáltabb. Ez a panel minőségén sajna nem javít, de a színek legalább szebbek lettek.
A kamera appról: kipróbáltam, tesztelgettem hosszabban. Az automata mód nem ér semmit, akár hogy állítgatom sokkal rosszabb eredményt kapok mint egy normál módban, alap beállításokkal. Ráadásul 5MP! Azt vártam ettől a frissítéstől hogy majd műjödik a HDR meg minden 8MP-ben, de fordítva kaptuk. Nem baj, újabb indok a kézi mód mellett, ezentúl pápá automata. A felülete tetszik, jól néz ki és könnyű megszokni a régi után. Beállítási lehetőségekből mintha picit több lenne, de lehet hogy ez csak az új elrendezés illúziója. Van állandó "lámpa" vaku mód fotóknál is, de ez kicsit gyengébb mint az egyszeri villantás. A képeknél ugyan az a szabály mint eddig: Automatát ne használj, HDR kicsit elmossa a részleteket de az összhatás szebb, ha részletekre vágysz akkor HDR legyen lekapcsolva.
Van BURST mode, bár elég gagyi minőségben, de képes sorozatfelvételre! Ilyenkor a lőtt képeket is egy képsorként kezeli, a galéria videó szerűen lejátsza.
Videót eddig nem nagyon tesztelgettem, de most igen. Félhomályban körbejártam a házat: a felvétel kicsit zajos, de nagyon smooth, soha egy akadás, vagy akadozás, stabil 30FPS, fókusz gyors, ennél jobbat nem is várhatunk tőle.
Nem voltam valami szakszerű, inkább lelkes, mert tetszenek az új dolgok. A képminőségról döntsön mindenki maga, szerintem egy jól beállított képnél eddig se volt baj, félhomályban meg most se jobb a helyzet, ugyan olyan zajos.Akku idő: Nem javult, nem romlott. Szerintem ami tökéletes azt nehéz tovább csiszolni.
Remélem hamar lesz root, mert a wifit az előző fixhez képest kicsit gyengének találom, néha ledob. Folder mount meg titanium backup is hiányzik, szóval hajrá doomlord.
-
spargarepa
csendes tag
Ha esetleg valaki megtenné, hogy csinál egy független CE-s romból .ftf-et nagyon hálás tudnék lenni. köszi!
-
se87tet
tag
4.3 tapasztalatok
Szerintem sokat javult a memória kezelés is, eddig nem tudtam az asphalt 8-cal játszani, mert mindig kidobott a tokyo-s pályán, (elfogyott a memória) max grafikán még most is kilép, de mediumon már elmegy.
Tényleg olyan mintha szebb, kontrasztosabb lenne a kép, kicsit sötétebb az egész, nekem bejön.
Maga a rendszer kicsit mintha lassabb lenne, de lehet csak a több animáció miatt érzem annak.
összességében hozza az elvárt dolgokat, egyedül csak a memkártyára telepítés hiányzik a várt dolgokból, de azt meg majd megoldja a root.
Szerintem megérte várni, olyan mint amire számítani lehetett, talán kicsit jobb is.
Soha nem gondoltam hogy SP rajongó leszek.......Na nem az az Sp.
-
balint005
csendes tag
Tisztelt fórumtársak!
Már engem is nagyon izgat ez az új szoftver, így felhívtam a nagy T-t, hogy hogyan is állnak a frissítéssel. Az ügyfélszolgálatos utánakérdezett, nem látott új szoftvert az új rendszerükbe De ez természetesen megváltozhat péntekig, de jelenleg ez az állapot.A kérdésem az lenne, hogy van-e valakinek linkje a 4.3-as magyar Vodafonos ROMhoz? Ha felteszem Flashtoollal, akkor nem fog elveszni a garancia?
-
Sordoran
addikt
válasz balint005 #19836 üzenetére
Miért akarsz felrakni egy T-s készülékre voda-s romot, ha felrakhatsz függetlent is? Garancia elveszik ha azzal adod be, de vissza tudod rakni rá az eredetit majd és akkor nincs gond.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
qamu74
őstag
-
tomp
félisten
Virtuális win7-en sehogy sem akar flashmode-ba menni a telefon. Ha rádugom akkor a windows 8.1 szól, hogy ismeretlen eszköz, de nem bírom rávenni, hogy a win7 lássa.
Mit csináljak még? -
Szmoki
senior tag
válasz Sordoran #19837 üzenetére
ez is érdekelne,hogy ha az én telefonom vodás,és szervizbe kéne adnom de én ezt egy független rommal teszem akkor elküldenek a francba,vagy le se tojják? persze root és egyebek egyből garanciavesztés azt tudom,de ezek nélkül is?
"I keep my hand on my steel because,I love my life and I always will..." -Nate Dogg
-
anderledani
őstag
válasz qamu74 #19841 üzenetére
Ja én is elszántam magam rá pedig már fent volt az ausztrál.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
anderledani
őstag
válasz Szmoki #19842 üzenetére
Inkább rakj fel szervíz előtt egy gyárit.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
MrSealRD
veterán
Figyelem Telekomosok!
Most beszéltem az ügyfélszolgálattal. Azt mondták, hogy a Telekomnál most van a tesztcsoportnál a 4.3 és még nem hagyták jóvá. Ha jóváhagyják akkor megy vissza a Sony-nak az info és akkor teszi elérhetővé a Sony...
Ettől most nem lettem valami boldog, de hát ez van...
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
se87tet
tag
Tudtátok hogy most már működik stamina módban a ledes notification?
Soha nem gondoltam hogy SP rajongó leszek.......Na nem az az Sp.
-
tomp
félisten
#19839-re valaki?
-
Chabi
aktív tag
válasz MrSealRD #19846 üzenetére
akkor még kb maximum 1 hét,
hát ahhoz képest hogy milyen gyorsan reagált az előző firmware frissítésre a többi szolgáltatóhoz képest, most alulmaradt a vodával szemben (persze tudom hogy ez nem csak egy "patch" a szoft-hoz hanem egy szoft, de akkor is), de még mindig kilométerekkel jobb a telenornál (nem?)Sony Xperia M4 aqua+ Dell Inspiron 15R 5537 Silver (FHD), Intel core i7-4500U 1,8 Ghz(2 Cores, 4M Cache, up to 3.00 GHz), 8 Gb DDR3, Amd Radeon HD8850M 2Gb, 1000 Gb Hdd (5400 rpm)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest