Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirusz1
őstag
xperia s emet szeretném rootolni és recoweryvel felvértezni.leirást tudna vki linkelni ami tuti müködik?bootloader nem nyitható t-mobilos előre is köszi a segitséget
-
szata.68
senior tag
Helló
Most tervezem,hogy lecserélem a telefonom (Desire) egy ilyenre.
A mostani készülékeknél már nincs sárgulás veszély,ugye?
A rootolás itt nem jár garanciavesztéssel? (One S-nél igen)
Ha egy jó ROM-ot teszek fel rá,akkor érezhetően nő az akkuidő? Így mennyit bír?Bocs a sok kérdésért,meg ha már volt róla korábban szó.
Üdv.
-
MyckY
senior tag
válasz szata.68 #6905 üzenetére
Hát figyelj én kb 3-4 hete vettem SXS-t nem sárgul. A rotolás két féle képp érhető el első a bootloader nyitás de ha szolgáltatónál veszed akkor van egy B megoldás igaz ez kicsit hoszabb és át kell előtte nyálazni a sorokat .Az akku idő türhető egy napot normál használat melett kibir de de ha kicsit jobban neki ugrik az ember nem árt egy töltő. a Romokat annyira nem tudom emlegetik itt a MIUI-t hogy az elég jó
-
€uro
őstag
Használ itt valaki valamilyen (bőr?) tokot a telefonhoz?
Eladó - Thermaltake TH280 V2 ARGB AIO Vízhűtés 32 hó GARANCIÁVAL 29.900.-
-
S_xperia_S
aktív tag
ha vkit érdekel:
FreeXperia PROJECT (Unlocked bootloader only) FXP130- CM9.0
a CyanogenMod 9(ICS) RC2-re épül
2012.07.23-i kiadás (azaz tegnapi)most tettem fel, tesztelés alatt...
Jamesb2: bőrtokot is szoktál rendelni?
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ S
-
Jamesb2
aktív tag
válasz S_xperia_S #6910 üzenetére
Még nem az igazi a cyanogenmod, reszelik folyamatosan de olyan mint a luca széke
Persze, bőrtokot, autós tartót, kábeleket, fóliát, nagyképernyős tévét...
Szeretem a választási kampányt. Olyankor tele vannak a villanyoszlopok politikusokkal.
-
Jamesb2
aktív tag
válasz S_xperia_S #6912 üzenetére
Nem mondtam hogy rossz, sőt az egyik legjobb lesz ha elkészül végre. Csak érjük meg
Szeretem a választási kampányt. Olyankor tele vannak a villanyoszlopok politikusokkal.
-
€uro
őstag
válasz Jamesb2 #6908 üzenetére
Hol a sor vége?
De komolyan... Gondolom nem csak magadnak rendelsz. Több félét fogsz kapni? Meg lehet nézni őket? Nálad lehet vásárolni?
Jelenleg egy fehér Samsung bőrtokom van, amit az S3-as mobilokhoz árulnak. Szívesebben látnék egy Sony feliratot a tokon.
[ Szerkesztve ]
-
Shamat
aktív tag
-
mmarta
senior tag
-
mmarta
senior tag
Nekem most 1 nap, 12 óra lett az akku idő. Volt benne net-letöltések, másfélóra film, félóra navigáció, mókolások, stb. Fényerő 50%-on. Idáig ez a legjobb idő komolyabb használat mellett.
-
draco84
tag
Sziasztok skacok egy olyan kérdésem lenne hogy most tényleg nem lehet elérni a playstation stort itt magyarországon???
-
Szellem.
nagyúr
Iszonyat módon tetszik a telefon. Fantasztikus. Nem tudok tőle betelni. Bármilyen fura, de a GS2-höz képest, ez csúcs nekem. Totál más érzés.
Megkaptam ma a cuccot és egyből feldobtam az ICS-t. Hát, nagyon jó. Remélem a zselébabot is kiadják rá hamarosan. -
Roxaar
tag
.53 a.52 től miben külömbözik ?
-
€uro
őstag
Köszi.
Én ZAGG InvisibleSHIELELD Maximum Coverage fóliát rendeltem hozzá. Az előző SE NEO telefonomon is ez volt, nagyon megszerettem.
Tok nélkül használtam vele a mobilt, amit egy év után úgy adtam el, hogy a vevő szájtátva csodálkozott, hogy egy valóban karcmentes készüléket kínálok, ami gyakorlatilag olyan állapotban van, mintha akkor bontotta volna ki a gyári csomagolásából.
Ezzel együtt szeretnék hozzá egy bőrtokot.
[ Szerkesztve ]
-
no1r
őstag
válasz petymeg #6925 üzenetére
a PS Store-t miután sikeresen letöltötted ott a bejelentkezésnél kérdezi hogy milyen országból jelentkezel. vagy ha nem, akkor a PS Store settings menüjében van account management, és ott is be lehet állítani.
amúgy annyira nem nagy durranás, nincs olyan sok játék. music unlimited-et most kipróbáltam, de ott valamiért nem működik, pedig elvileg a PS Store-ban regisztrált ID-t nézi...a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
zoliba1969
csendes tag
A 1257-5400 telefonokra még nincs ICS! Az Xperia támogatói telefonszáma: 0618804747
Ott lehet érdeklődni, nagyon értenek hozzá és segítenek is! -
kirusz1
őstag
valaki megcsinálta a topic elején lévő leirásnál a B pontos rootot és tudna segiteni mert nem igen akar menni
-
no1r
őstag
válasz Szellem. #6934 üzenetére
az SXS egy PS certifikációval bíró készülék, így hozzáfér a Sony által mobilra támogatott médiatartalmakhoz is (PS store - playstation mobilra is supportált játékai, Music és Video Unlimited - ezek pedig ilyen zene és videó online store-ok).
Rossz hír az egészhez, hogy Magyarországon nem elérhetőek ezek. Mivel UK generic ROMot tettem fel, így alapból benne vannak a ROMban és a PS Store átverhető. Úgy tűnik a másik kettő azonban nem.(az lenne fain, ha végre a Play többi lehetősége támogatott lenne Mo-ról)
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
крокодил
tag
PS3 joystick-et nem tudom használni vele. Nincs valakinek tippje root nélkül, vezetékkel miért nem megy?
-
coyote66
aktív tag
Megjött végre. És most én vagyok a világ egyik legboldogabb embere. Mindjárt tennék fel egy kérdést. Mit javasoltok? A szilikonos lágy tokot, vagy a keményebbet. Melyik praktikusabb illetve nem vastagítja a telefont.
Én vagyok
-
-
Szellem.
nagyúr
Köszönöm a segítséged!
Szomorúan olvasom a soraidat és sajnálom, hogy itthon még mindig vannak nem támogatott dolgok. Az jó, hogy már ilyen hamar elérhető lett az ICS, főleg szolgáltatós telóra, de még mindig nem tökéletes a support.Samsungnál ezen a téren kicsit másként gondolkodnak. Persze, nem akarom a Sony-t a Samuval egy kalap alá venni, de jó lenne a gondolkoznának egy kicsit többet.
-
jepy
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni a kihangosítással kapcsolatban. Az a problémám, hogy telefonálás közben ha kihangosítom a készüléket akkor nagyon halk. A hangerő maximumon van. Esetleg valami programmal el tudnám érni, hogy hangosabb legyen a külső hangszóróm? -
rento
őstag
Másfél hónap után, újra felvetődik a kérdésem, mégpedig, hogy ki milyen email appot használ pl. a céges mailekhez? a lényeg, hogy legyen widgete, valahogy azért nézzen is ki, és természetesen tudjon céges imapot kezelni. Eddig a maildroidot használtam, mióta ics van fenn, nem hajlandó betölteni a leveleket. A listát látom, de amit megakarok nyitni egy levelet, kiírja hogy betöltést és onnantól nem megy tovább. olyan mintha nem tudná letölteni, csak a fejlécet, pedig már beállítottam, hogy a teljes email tartalmát töltse le. kipróbáltam már a 452-es és a 453-as ics-n is, de semmi változás.
-
patakidr
aktív tag
Sziasztok,
újabb ICS probléma, ami most jelentkezett. A frissítést követően eleinte még megmaradtak a telefonkönyvben lévő nevekhez rendelt csengőhangok, azonban 2 napja mindenkinél csak az alapértelmezett csengőhang hajlandó szólni.
Hiába nyitom meg az adott névjegyet, s állítom be hozzá ismét a kívánt csengőhangot (Mp3), a mentést követően is csak az alapértelmezett hangon csörög, sőt el sem menti a beállítást, tehát a névjegyen belül továbbra is azt látom csengetésnek, hogy: alapértelmezett...
Ti is tapasztaltatok hasonlót?
Mi a megoldás? Újraindítás, "SD"-ről telóra másolás nem segített -
kirusz1
őstag
tudnátok linkelni doomlord kernelt ics re amibe van recowery?
-
Jamesb2
aktív tag
válasz kirusz1 #6948 üzenetére
DooM még nem csinált ICS kernelt, nem is nagyon fog.
Van 3 másik, a Mericon féle egész jó. Recovery van mindegyikben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- ASUS RT-N66U és RT-AC66U
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Sorozatok