Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MyckY
senior tag
hali eléggé gondolkodok egy ilyen telefonon, olvasgattam elég sokat ez a kijelző sárgulás nem izgat mert gariba javítják ja és akkor ebben már ugye nem a 2.6.32.9-es kernel van hanem már a 3. valahanyas ami ics-re való?
-
MyckY
senior tag
Hali. Az lenne a kérdésem hogy olvastam it az első hozzászólásba , hogy ki kell nyitni a bootloader a rootoláshoz akkor mi van ha esetleg azt írna hogy bootloader alowed: no? Ja és az alsó átlátszó csík az váltja a színeit ?
-
MyckY
senior tag
válasz Savaria_01 #5516 üzenetére
mivel az semmi eltérés nincs a kettő között..
-
MyckY
senior tag
Na megvettem az én "kicsikémet" agyon tetszik elég vaskos telefon az biztos most frissítem mert gye ahogy feldugtam gépre egyből jött a rikácsolás hogy elérhető új szoftver
-
MyckY
senior tag
Valahogy meglehet azt csinálni hogy ha bevan dugva a füles es megnyomom a gombot rajta akkor csinaljon képet a kamera?
-
MyckY
senior tag
Az miért van hogy a rádió úgy szól akármit csinálok mintha szar lenne a jel mini promon tökéletesen megy ennek meg csak sistereg és valamicske zene is hallatszódik benne már ujrahúztam az egész rendszert és csak nem jó :/
-
MyckY
senior tag
,Na rájöttem valamire a rádióval kapcsolatban, ha újraindítom a telefont akkor megy rendesen hq viszont kihuzom a fulest és telefonálok egyet utána füles vissza rádió indít es elkezd sercegni és csak az újra indítás segit de ez igy rohadtul bosszantó mert azért sztem mindenkivel megesik h hallgat néha egy kis rádiót
-
MyckY
senior tag
Ebbe van wifi direct?
-
MyckY
senior tag
válasz S_xperia_S #6264 üzenetére
Kb ugyanaz mint a gyári
-
MyckY
senior tag
válasz Roland861010 #6360 üzenetére
root felrakod a recoveryt és recoveryből telepited igaz ott csak az van leirva hogy nyitott BL-en hogy telepitsd de az a baj hogy a mobilnet se megy se a market egyenlőre nekem felejtős mert azért ha már fizetem az 500 mb-omat akkor tudjam használni valószinűleg később javitják
-
MyckY
senior tag
válasz Jamesb2 #6538 üzenetére
uhh jó hogy mondod lassan én is lementem a dolgokat mert jártam már úgy xperia mini proval hogy amikor recoverybe formatáltam annyira magabiztos voltam hogy szinte oda se néztem mit csinálok és leformáztam a mem karit ja és sikerült felraknom a 453-ast és a rádió ugyanúgy sz@r :S meg azt se értem xda-n miért két zip volt hogy part 1 part 2 ? lehet itt csesztem el valamit ? valaki mondja már meg mert ez a rádió nem létfontosságú de ott van és tudom hogy rossz és ez zavar
-
MyckY
senior tag
na a 453-al nekem is megjavult a rádió töbször is kipróbáltam hivtam utána rádió és tökéletesen ment mostmár nyugodt vagyok
-
MyckY
senior tag
-
MyckY
senior tag
Az usb-OTG kábelhez kell valamit telepíteni vagy root ICS alatt? mert ha nem kell hozzá root akkor már holnap megvenném. Köszi a válaszokat
-
MyckY
senior tag
válasz nillasd #6888 üzenetére
De mivel letiltottad ezért nem tud többet hálózatra csatlakozni csak akkor hogyha imei számot átirják és ez nem nehéz ha az embernek a baráti körében van ismerős ilyen téren annyiit tudsz csinálni hogy bejelented rendőrségen hogy ellopták és leadod az imei számot igy ha bontott alkatrészeit is akarják eladni van rá egy kis esély hogy valami kutatás alkalmával megkerül de nekem anno eltünt a SE k510-esem faterom rendőr volt bejelentette de nem került meg azért egy esélyt megér és részvétem én ha bulizni vagyok hozzákötöm a nadrágomhoz az alján van egy kis akasztónak való lyuk és azzal igaz még sose próbálták elemelni a zsebemből azért figyelek rá nagyon
[ Szerkesztve ]
-
MyckY
senior tag
válasz S_xperia_S #6892 üzenetére
De tartalék telónak nincs ilyen jó kamerája van akkora a telefon hogy nem hagyom el meg cipzáros zsebbe tartom aki meg megpróbálja ellopni annak nehéz lessz egy foggal szotyizni
-
MyckY
senior tag
válasz szata.68 #6905 üzenetére
Hát figyelj én kb 3-4 hete vettem SXS-t nem sárgul. A rotolás két féle képp érhető el első a bootloader nyitás de ha szolgáltatónál veszed akkor van egy B megoldás igaz ez kicsit hoszabb és át kell előtte nyálazni a sorokat .Az akku idő türhető egy napot normál használat melett kibir de de ha kicsit jobban neki ugrik az ember nem árt egy töltő. a Romokat annyira nem tudom emlegetik itt a MIUI-t hogy az elég jó
-
MyckY
senior tag
úgynézki nekem meg van a kijelző közepén egy pixelhiba csak totál fekete kijelzőnél vettem észre nézem hogy miaz és látom hogy pixelhiba kiváncsi leszek szervizbe mit mondanak
-
-
MyckY
senior tag
én majdm ost azt csinálom hogy feltöltöm a telefont és ujrahúzom a rendszert majd kiderül mi lessz.... ha igy is rossz viszem vissza mert van rajta egy pixelhiba is azzal annyira nem foglalkoztam zavar de most nem kell az nekem hogy x hétig ne legyen normális telefonom ( vagyis ha van biztosításom akkor is pestre küldik fel?) de ez az akku zavaróbb ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest