Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
madmike
őstag
válasz coyote66 #6447 üzenetére
Szia!
Szerintem a sárguló kijelző az uj telefonoknál nem jelentkezik.
Szerintem ne reménykedj abban, hogy van olyan telefon ami fél évet lehuz különösebb lassulás nélkül. Nem bírja addig egyetlen rom se, föleg, ha aktivan telepitgetsz is rá."Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
-
-
ptamas88
tag
válasz coyote66 #10592 üzenetére
SL rom van nekem is de ami eddig működött rootolás az valamiért nem megy rajta [C verzióval próbáltam] te hogy rootoltad ?
Sony XPERIA S -> LG G2 -> Samsung S7 edge, Dell Inspiron 15R
-
no1r
őstag
válasz coyote66 #10596 üzenetére
köszi!
(#10612) ADAM1337: "napi 2óra zene hallgatás ha uton vagyok meg van vele, 1-2 óra fbzés és netezés, játékkal kb hasonló mennyiség."
gratulálok, igazad van "csak" 1napot bír az a sz@r. szenvedsz is, elhiszem. szerintem vegyél más okosat, ami sokkal jobban (kb ugyanennyit) bír. komolyan mondom nem értelek benneteket.
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
zx6r
aktív tag
válasz coyote66 #11773 üzenetére
Szia!Hát hol is kezdjem .....igen elég kicsik a betűk de hála ennek a kijelzőnek még így is tökéletesen olvashatók.kicsit más igen mint a 2.45 os rom mármint a felhasználó felulet ,de ez kinek mi tetszik nekem nagyon bejön.playrol sok dolgot nem szeret letolteni,de ez en megoldottam ugy hogy leszedtem gepre ,aztan raraktam ugy ilyen pl youtube facebook es meg par dolog:-) Egyebkent mukodik rajta minden kamera, hdmi.....negyedik napja van fent ,de meg mindig ugyanolyan furge mint volt friss telepitesnel nagyon sima az egesz rendszer!spontán reboot vagy ilyesmi meg nem volt ugyhogy stabilnak tűnik,gondolom az ilyesmi dolgok mar elojottek volna:-) Akksi egy nap semmi extra.Remélem ilyen is marad mert nem nagyon akaródzik visszatérni a 45 ös romra.egy próbát szerintem mindenképp megér,de kérd ki azért más véleményét is akinek volt fent ez a rom,én nem bántam meg:-)
-
Flagstaff
tag
válasz coyote66 #12162 üzenetére
A proximity szenzor problémáját okozhatja akár az is ha lefóliáztad a kijelzőt és nincs kivágva a szenzor előtt. Az előző G300-asomon az üveg volt picit elválva a készülékháztól az azt okozta hogy pont ellentétesen működött a kijelző fel-lekapcsolás.Töltsétek le a Z Device Test nevű progit a marketből, abban van sok más mellett közelségérzékelő tesztelés is, nézzétek meg mi okozhatja a gondot.
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz coyote66 #13008 üzenetére
Én az Xperia J nél próbáltam egy ilyen 1900mAh akksit (ebay) de nagyon lehangoló teljesítményt nyújtott a gyári 1750eshez képest (kb. 80%-át tudta). A hivatalos szervizben nem biztos, h beleteszik a noname akksit...
Motorola MCR 4800...... J5 (2016), Ulefone Power 2, Umi Plus, Oukitel K3, BV9500
-
petakpa1
őstag
válasz coyote66 #13188 üzenetére
Bejövő beállítások:
Felhasználónév és Jelszó: értelemszerűen az ami
POP3 kiszolgáló: freemail.hu
Port: 110Kimenő beállítások:
SMTP kiszolgáló. Nos igen, mivel freemail-hez nincs smtp szerver szolgáltatás, más szolgáltató smtp szerverét kell beállítani. Én pl. a UPC Kábelnet előfizum smtp szerverét állítottam be: smtp.upcmail.hu
Port: 25
Biztonsági típus: Nincs
Bejelentkezés szükséges bepipálva és megadni a szolgálató által biztosított felhasználónevet és jelszót.[ Szerkesztve ]
"... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":)))
-
törölt tag
válasz coyote66 #15406 üzenetére
Nálam be van kapcsolva a szinkronizáció, és minden egyéb, reggeltől késő délutánig mobilneten van a teló.
A januári adathasználat nagyjából ennyi, a többi dolgot nem is fényképeztem, mert annyira kis adatmennyiség:A Play is csak azért ennyi, mert mobilneten húztam le az Ingress-t, az az egy tétel ~20Mb.
[ Szerkesztve ]
-
kasaf1
tag
válasz coyote66 #15344 üzenetére
A 2.55-ös rommal nekem is pont ez a bajom. Szinte elviselhetetlen az a várakozási idő, amit a tárcsázó megnyitásakor tapasztalok. Sőt, amikor leteszem a telefont nekem sem jön vissza egyből a kép, vagy sötéten marad, és a ki-be kapcsolóval kell "életre" kelteni.
A .45-össel nem volt ilyen bajom...
Már mindent kipróbáltam, töröltem a gyorsítótárakat, egyes alkalmazásokat, azt hittem az a baj... A launcer nem lett lassabb, mert mobilshell 3d-t használok.
"Ezzel speciel átb@sztak..." -
mmarta
senior tag
válasz coyote66 #17597 üzenetére
Nekem olyan van fent, tükröződés mentes. Majd egy éve van fent (amióta megvan a teló ezt használom). Megjárta a szervizt is, leszedték és vissza rakták ezt a fóliát (jobban mint én, nekem kicsit buborékos volt), szóval tökéletes. Nincs egy karc sem rajta, jól érzékel a kijelző. Pedig picit vastagabbnak tűnik, mint a hagyományos. Megszoktam, látnom kellene, hogy fólia nélkül milyen, ahhoz hogy összehasonlíthassam másikkal. (11 hónap után is olyan mintha új lenne, nincs kopás, karc rajta, pedig zsebben hordom.)
-
zerdelyi
tag
válasz coyote66 #17597 üzenetére
Matt fólia.
Csak ajánlani tudom!
Egyrészt szerintem jobban illik az S többi matt felületéhez, másrészt abszolút ujjlenyomat mentes, harmedrészt, azért magunk közt valljuk be, a gyári üveg azért eléggé hajszálkarcolódik a zsebben.
Egy meggondolandó elem: a matt fóliától a világos színeken egy enyhe szemcsés hatás látható. Magából a kijelző élességéből nem vesz de, de van egy ilyen hatás. Nekem speciel kifejezetten teszik.
Szerintem sokkal technosabb a matt kijelző.[ Szerkesztve ]
iPhone 8 - 64 GB + Watch S 4 Nike + AirPods
-
rErEaT
senior tag
válasz coyote66 #18221 üzenetére
Én root Checkerrel bizonyosodtam meg felőle.
Marketen ingyenes
(#18224) dobobazsy
Remélem hamar rootolható lesz a JB is, mert elég sok olyan programot használok ami igényli, legsűrűbben a lucky patchert, enélkül nem lehet meglenni, minden olyan dolog benne van ami szükséges lehet az appok kezelésénél (persze ami roottal jár)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz coyote66 #20980 üzenetére
Régebben ezt próbáltam, egész jól működött:
AnnouncifyA Moxier Pro-val exchange levelézést tudsz használni.
-
törölt tag
válasz coyote66 #21004 üzenetére
Nekem az Announcify + SVOX Mariska vált be.
-
petipetya
nagyúr
válasz coyote66 #21906 üzenetére
Lehet hogy nem erre van szükséged, de hátha.
Van egy mk808-am és annak a topicjában sokan használják az RC12 nevű tapipados mini billentyűzetet. Nekem nincs olyan, így nem tudok róla nyilatkozni, de kb. 4ezerért kapható.
"nincs rá lezsóidő"
-
lippije
tag
válasz coyote66 #23032 üzenetére
Szia, én zárt Telenorra raktam ezt fel : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2263625 - pár nap után nem bántam meg, sőt! Videózásra nem használom a telefont, szóval arról nem tudok nyilatkozni, de most beállítva ezerszer stabilabb, mint a gyári ICS volt, gyorsabb is Nova launcherrel, és nálam egy csomó bosszantó hiba megszűnt, lásd végre a hívás végén azonnal észhez tér a képernyő, és a hívás gomb megnyomása után sem vár fél percet, mire elkezd tárcsázni. .200-as alapú, jó a leírás és nekem elsőre felment.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest