Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mmarta
senior tag
Feltettem a magyar MIUI-t. Nagyon jó lett. Legfőképpen azt szeretem, hogy a lunchert lehet forgatni, így nem kell húzogatni jobbra-balra, hanem forgatom. Simán, gördülékenyen működik. Kíváncsi leszek az aksi időre, X10-nél jelentősen megnőtt, remélem itt is lesz egy kis plussz.
Roxaar: Nem tudom milyen a szifon képernyője, sosem láttam még, nem is érdekel, de akkor sem kellene, ha utánam vágnák. Nem tudom mi bajod ezzel a luncherrel, teljesen jó. Egyszerű, szép ikonokkal, igazán mutatós.
-
Krayzee93
csendes tag
Hello!
Látom ti nagy szakértői lettetek at SXS-nek úgy hogy ha nem baj megkérdezném azt hogy ha rárakom a T-s SXS-emre a .453-as független firmwaret akkor tudnám nyitni a bootloadert hogy tudjam rootolni vagy ez hülyeség úgy ahogy van? :S bocsi a lámaságért mindent én se érthetek
-- Krayzee --
-
drpele
senior tag
Sziasztok!
T-s készüléket szeretnék vásárolni, azonban nem gyári SW-vel kívánom használni, hanem MIUI-val. A kérdésem az lenne, hogy honnan szerezhető be a T-s software, ha szükség esetén vissza kellene pakolni?
CWM backup gondolom nem játszik, mert akkor már a ROOT rajta van.
"Mily különös a mi helyzetünk, a Föld gyermekeié. Csak rövid látogatásra van itt mindenki. Nem tudja miért, de néha azt hiszi, hogy sejti." - Albert Einstein
-
mmarta
senior tag
válasz S_xperia_S #6755 üzenetére
Ez egy 3D effect, olyan mint ha egy kockát forgatnál.
-
n16
tag
sony xperia SL
200mhz-vel magasabb órajel, alap ICS. Az akksiját meg nem látom mekkora.Core I 777 2048 GB RAM Geforce Titanium 1024GB Mátrai Erőművel
-
mmarta
senior tag
Amit idáig felfedeztem benne:
Lockscreen:
- Lehet innen hívást kezdeményezni, sms-t küldeni.
- A home gomb hosszan tartva bekapcsolja a zseblámpa funkciót.
- Beállítható, hogy a statusbar itt is elérhető legyen, tehát le lehet húzni, funkciók, eszközök elérhetőek.
Akku kijelzés:
- történhet százalékosan, vagy (ez nekem új) az állapotsor felett, a képernyő legtetejében jelenik meg egy vékony zöld csík, ez rövidül, ahogy merül. a lockscreen alatt is látható.Alapból van benne iránytű is és tűzfal, mely a hívások blokkolására hivatott. Láttam valahol az angolban egér? vagy billentyűzet? hozzákapcsolási lehetőséget is OTG-n keresztü, de most nem bukkantam rá.
Zene megy simán, videót még nem néztem, de az MxPlayerrel biztos simán menni fog minden, már régóta ezt használom.
Kb. ennyi egy fél nap után amire jutottam, idáig pozitív a tapasztalatom, nem volt FC, semmilyen leakadás, az akku idő még kérdéses.
Csináltam wipe battery stats-t, ez majd később válik el segít-e az akku időn. Teljesen feltöltött aksi mellet kell recoveryben megcsinálni, majd lemeríteni (nem szabad közben tölteni) és feltölteni , majd 20-30%-ra meríteni és feltölteni. Ezzel kész a calibrálás. Ezt minden ROM telepítésekor illene megcsinálni.
[ Szerkesztve ]
-
kirusz1
őstag
frissitettem 4.0 ra eddig nem találtam hibát mondjuk még nem próbáltam ki mindent funkciót észrevettem a wifi felnél kétoldalt fel le nyilat gondolom az akkor jelenik meg ha adat forgalom van jol gondolom?
-
palipi
csendes tag
sokan irjÁk, hogy jó h nem frissíthetem a telót ICS-re, és még nem kéri sem a telóm sem a PCC, pedig mindenki irja, hogy megjelent. Mitől függ, mikor kérheti a PCC? még minig azt irja ki hogy: telefonom napra kész
-
palipi
csendes tag
amugy én napról napra szeremesebb vagyok a telómba jó érzés fog el, ha csak rá is nézek, aztán kezembe veszem, mert nem bírom ki már a hátlap mocorgást is megszoktam.(bár jobb volna ha nem lenne)
-
kirusz1
őstag
megjelent az igo primo androidra
-
S_xperia_S
aktív tag
nem indult el nálam a CM10 alfa...
Sony Xperia™ S
-
no1r
őstag
ja, tudom, csak idegesített az ikon az értesítési sávban
amúgy most megpróbáltunk átküldeni egy apk-t nfc-vel egy SIII-ra, de nem jött össze. kicsit kínai nekem ez még. azt hittem kijelzi ha érzékeli hogy van másik nfc cucc a közelben vagy valami...
ha valaki küldött már át fájlt nfc-vel megoszthatná mi a titkaa gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
kasaf1
tag
Igen, a GB-ben nem volt ikonja, engem is meglepett először az ICS telepítése után. Amúgy én leteszteltem, és észrevehetetlen fogyasztásban az NFC rádió. Viszont már néhányszor le is írtam, hogy ICS alatt sokkal gyengébb lett, a smart tage-ket szinte át kell nyomni rajta, hogy vegye az adást...
(#6768) kirusz1:
Viszont ez az IGO Primo engem nagyon érdekelne, szívesen megvenném, ha lehetne...[ Szerkesztve ]
-
no1r
őstag
válasz Maxentius #6773 üzenetére
ah... értem.
mert közben néztem egy review videót NFC-ről, és ott ugyanúgy működött mint régen az infra kb. galériából share opciónál jelent meg az NFC küldés, de igaz az két Nexus volt, gondolom JB-vel már...
amúgy ez a fájlküldés NFC-vel nem nagy szám, ha tényleg ilyen közel kell lennie egymáshoz a két eszköznek. BT még mindig kényelmesebb lesz.a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
S_xperia_S
aktív tag
válasz S_xperia_S #6771 üzenetére
felment... kellett hozzá system format
mobilnet működik, jön az ismerkedés
aztán jön a magyar MIUI
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ S
-
Roxaar
tag
Sziasztok van olyan program ami a játékállásokról is csinál bztonsági mentést ?
root nélül ?
rootal van a TB de én épp rootolni fogom[ Szerkesztve ]
-
no1r
őstag
hm...
tényleg úgy lehet előhozni a CWM-et hogy gyorsan nyomkodni kell a sony logo-t?
zárt bootloaderre is települ (rom managerrel, vagy az install.bat felé windózossal)?a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
no1r
őstag
válasz S_xperia_S #6781 üzenetére
de települ rendesen zárt loaderre is? és ha igen akkor melyik féle?
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
mmarta
senior tag
válasz S_xperia_S #6776 üzenetére
Látom jól belevetetted magad a mókolásba . Én már nem keresgélek ROM-okat, marad a nagy szerelem, azaz Xperia S+MIUI
-
S_xperia_S
aktív tag
válasz S_xperia_S #6776 üzenetére
mobilnet OK, wifi OK, BT OK, full magyar, system interface (gondolom a külső személyre szabása, pl noti. bar.) nem működik
jó lesz ez a CM10, sok új dolog, javítás van, majd ha kész lesz...
én is csináltam egy recovery restore-t a KA10-ről, annál fogok maradni, de előbb megnézem a tiedet is
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ S
-
mmarta
senior tag
válasz S_xperia_S #6785 üzenetére
Oksa, prószáld is ki, de előtte wipe data/system, factory, cache, Dalvik, szóval minden wipe kell.
-
Roland861010
addikt
válasz S_xperia_S #6788 üzenetére
ilyen kinézetet alapbol hogy lehetne eléri olyan SXSen ami nincs rootolva?
-
S_xperia_S
aktív tag
válasz Roland861010 #6789 üzenetére
fogalmam sincs, lehet h van megoldás, talán launcherekkel
mmarta fent van a MIUI, kicsit hagyom, átnézem, szokni kell kösz a telenor beállításokat, működik
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ S
-
mmarta
senior tag
Szép ez is . Működése milyen? Melyik a jobb, KA10 vagy ez?
Felraktam az IGO-t, nekem fut rendesen, semmi bajom vele. Most ugyan itthon vakarom a ..., vakaroma ... , de azért útvonaltervet lehet gyártani, meg is csinálta szépen, Kecskemétre mentem .
-
no1r
őstag
válasz Roland861010 #6789 üzenetére
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
mmarta
senior tag
Igen van ilyen felbontásban . A seria.hu-n van fent, remélem nem gond, ha itt is megosztom? link, pass: seria
Ha kicsomagoltad látsz a mappában különböző felbontású sys.txt-ket. Az 1280x720-ast nevezd át sima sys.txt-re, írja felül, és mehet a telepítés. Nekem kilógtak a gombok alul, de a teló újraindításával rendbe jött.
[ Szerkesztve ]
-
szimike79
őstag
Egy röpke kérdés: Ha jól látom, a CM10-es már JB, és nem ICS?
Legalább is tudomásom szerint az ICS android verzió 4.0. ... , a JB pedig 4.1. ....
Vagy csak rosszul tudom?[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- alza vélemények - tapasztalatok
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macska topik
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Napelem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest