Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viper26
nagyúr
Srácok az miért lehet, hogy mobilneten nincs fb sync, és a maps nem talál helyeket, ugye így navigálni sem lehet annyira...wifi-n rendben mennek a dolgok szóval elég fura a dolog.
Mobilnetet teszteltem, böngésző és egyéb dolgok mennek, csak olyan mintha ennél a két dolognál kihagyna...van erre megoldás?iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
MyckY
senior tag
[link] jobb felső sarokban ott a kereső és ott volt az első oldalon ....
(#7551) Viper26 a sync-et külön be kell állítani hogy eggyáltalán szinkronizáljon valamit de nem a mobilnetet kéne elpazarolni a helymeghatározásra hogyha ott vannak a műhodok is és szedj le valami alternativ navigációs szoftvert mert nem rossz a google maps de netes
[ Szerkesztve ]
-
-
Tong Po erős
csendes tag
sziasztok!
a telefonom ábrás képernyőzár volt. tegnap a képernyőzár képernyőjén a telefon lefagyott. kikapcsoltam, majd ezek után nem sikerült visszakapcsolnom, mert csak a sony és az xperia feliratokat mutatja egymás után ciklikusan. sajnos szervizbe nem tudom vinni, mert éppen szabadságon vagyok, nincs nálam semmilyen papír a telefonhoz. tudnátok esetleg segíteni, hogy mit kéne vele csinálni? előre is köszönöm a segítséget!
-
MyckY
senior tag
válasz Tong Po erős #7561 üzenetére
ha van gép a közelbe és ugy látom van akkor flashtool-al rakd ujra vagy a sus-al csinálj egy javitást ez utóbbi egyszerűbbnek tűnik sztem
-
Viper26
nagyúr
Erre valaki?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
hopehu
tag
sziasztok
Sony Experia S...
tudja vki, hogy hogyan lehet egy alkalmazást bezárni? Banális kérdés, tudom, de nem találom... Ha pl a böngészőt használom...hiába nyomom meg a jobb oldali lenti menügombot, olyan lehetőség nincs, h alkalmazás bezárása...A másik kérdésem, hogy témákat melyik könyvtárba kell rakni?
Ja, amúgy érdekes, hogy az astroval ha megnézem a fotók mappát, a saját maga által készített panorámakép kiterjesztését nem ismeri fel...
Köszi előre is a válaszokat, üdvSC2, Disciples 3 & GT5 and H6 4ever
-
mmarta
senior tag
válasz Tong Po erős #7561 üzenetére
Bekapcsoló gomb+ hangerő fel gomb kb. 5 másodpercig nyomva, egyet rezeg és újraindítja a telót. Olyasmi ez, mint a pc-nél az ctrl+alt+del.
-
bcrics
tag
válasz hurrikan #7572 üzenetére
A követekező menet lesz a megoldás az effelé problémákra:
Kezdetnek egy Üveg hideg sör majd:
Power gomb + hangerő gomb fel!! nyomva tart 3 csippanásig, ekkor kapcsol ki a telefon.
Ezt követően a Flash menete pedig.:
0. Telefont kikapcsolni, legalább 30% feltöltve a készülék.
1. Legújabb Flashtool indít
2. Program indul, > Villám jelre kattint > Flashmode On > Majd kiválasztjuk a telepíteni Kívánt FirmWare-t, Fontos hogy a FW a C:\\Flashtool\Firmware mappába legyen másolva!!.
3. Flash Előkészítés elindul, amint egy előreugró ablak azt jelzi, a Telefont a Hangerő Gomb Le és az Usb kábel együttes operációjával a Pchez csatlakoztatjuk.
4. Flash elindul, Rövid idő elteltével (5 perc) a Flash ablakban látjuk a művelet végét jelző "Info" sorokat, a telefont leválaszthatjuk az Usbről majd indíthatjuk a készüléket. -
Aryan
senior tag
Olvastam, hogy kijött a 453-as ics rom amit fel is szeretnék rakni a telefonra. Egy kérdésem lenne, hogy gyári telenoros romot merre találok, gari szempontjából kérdezem. Alapból 2.3.7 GB rom volt a telefonon és nem mentettem le amikor felraktam a 452-es végződésű ics romot.
Köszi előre is a válaszokat!
-
palipi
csendes tag
sajnos eltünt az S-em, ellpoták. a teszt alapján Ion-t vennék. mikor fog már megjelenni?
-
coyote66
aktív tag
A SVOX-os ICS alatt futó kérdésemre tud valaki válaszolni? Vagy teljesen halott a dolog.
Én vagyok
-
vapor X
csendes tag
Furcsa számomra h nem ebben a modellben debütált a white magic kijelző és a alu készülékház hanem a P -ben, holott elvileg ez a csúcsmodell...
-
bcrics
tag
válasz vapor X #7581 üzenetére
Ezt énsem értem, elvileg ez az Xperia a cég zászlóshajója, részben ezért is vettem meg, de úgy néz ki szeptemberben már itt a következő lépcsőfök, az Xperia Mint ugye.
Nem bántam volna ha legalább egy évet várnak a következő prominens készülék piacra dobásával.
Eléggé veszít így az értékéből a telefon ez meg nem hiányzik, de legalább minden más okés vele.
Remélem legalábbis a Jelly Bean már olyan olajozottan fog menni mint a Gb. -
Robeast
tag
Xperia SL is jön. Kicsit az is erősebb S-nél.
-
K90
csendes tag
Nah most telt be a tököm ezzel a csodás zászlóshajóval, meg az egész Sonyval.
Nem elég a gagyi összeszerelési minőség, a sárguló (de nyugi majd magától meggyógyul) kijelző.
Elegem van a bughalom toldozott foltozott "operációs rendszerből".
Elegem van az inkompetens bugyuta "support"-ból, aki ha nem működik egy funkció, három dolgot tud: indítsd újra, telepítsd újra, bocsiiii de neeeem tudoooom.
Undorító, hogy megveszem a legjobb, legújabb, leg leg leg telefont és fél éven belül három jobbat dobnak ki és további x van tervben erre az évre. Mintha a cégvezetést átvette volna a marketing osztály.
Az ICS frissítés után nem lehetett visszahúzni a biztonsági mentéseket, persze a "talk"-on a srác csípőből ráhazudta, hogy pedig annak működnie kell, biztos a felhasználó a hülye.
Csak épp GB alatt plaintext mentett, mindent külön fájlba, ICS alatt kódolva, típusonként egy-egy fájlba.
És ami végleg betette a kaput:
Azt már korábban is tudtam, hogy gyakorlatilag tök értelmetlenül, de lemásolták az apple kurva egyedi megoldását, hogy megcserélték a mikrofon és a föld helyét a jack lábkiosztásban, legyen, pörgetni kell a füles piacot.
De most, hogy szétszakadt a gyári fülesem, elkezdtem keresgélni, hogy milyen jobbra cserélhetném.
Aztán kiderült, hogy mikrofonosból kb. semmilyenre, mert (sötét)zöldségből még egyedibbé tették az aljzatot, a standard 2,7V-os kimenet helyett csak 2V-t ad le.
A support reakciója pedig: Ááá tényleg, majd a következő termékeinkben javítjuk a hibát.
Értsd nem a következő gyártósorról legördülő XperiaS-eknél és visszahívás alkatrész cserére, hanem majd az acro S-nél, a kiskutya bigyula XS mittudomén minél.Egy életre elásta magát nálam a Sony.
Az Xperia S-t senkinek nem tudom ajánlani és minden ismerősöm igyekszem majd lebeszélni mindenféle Sony bazári gagyiról
És még egy dolog: A szivem csücskei azok az elvakult fanatikusok, akik győzködik a fórumtársakat, hogy a Sony milyen korrektül járt el a kijelzővel is, meg egyébként is, ne rontsam már el más örömét. Hát de. Mert nem írok le mást, csak a kegyetlen, metsző valóságot.
Külön üdvözlöm azt a megnevezni nem kívánt fórumtársat, aki minden egyes Sony-s topicnál megjelenik és osztja az észt. Mind tudjuk kiről van szó. -
matteo_szg
őstag
Kb. értelmetlen lenne leírnom az én saját pozitív tapasztalataim a készülékkel kapcsolatban, mert belőled most a düh beszél.
Az biztos, hogy nem nálad, és nem is nálam van a "kegyetlen igazság". A kommented végén pedig felesleges a személyeskedés, bárki is legyen az a fórumtárs. Mert hát khmm...engem pl. igen hidegen hagy a problémád, és baromira nem számít majd a következő telefon megvásárlásánál. Azt gondolom, normális, tudatos vásárló sem fog hallgatni rád.
Ami pedig a sorozatos termékmegjelenéseneket illeti, hát jó reggelt kívánok, welcome to the real world, tessék körbenézni az androidos piacon, mi zajlik más gyártóknál. Miért nem vettél HTC One X-et? Igaz, ott meg wifi proglémák vannak/voltak, kijelző hibák szintén, stb. Miért nem vettél Samsung Galaxy S3-at? Igaz, kopik a burkolat egy 160-180 ezres telefonnál. Miért nem vettél HTC One S-t? Igaz, a gyártó simán S3-as Snapdragont rak S4 helyett, amiből nincs elég a piacon.
No, ezek mennyire korrekt dolgok?
Én értem a hisztid, én az iPhone 4-gyel jártam hasonlóképp, mégsem jutott eszembe semmi óvodás dolog, hogy most elkezdem lebeszélni a népet az iPhone-okról. Kifogtam egy hibás darabot, pechem is volt, ámen. Nem, nem vagyok multimilliomos, és nem mentem az iPhone topikba hisztizni. Mert ott van még másik 2000 ember akinek tökéletes telefonja van. Kiröhögtek volna...
Nem röhöglek ki, félre ne érts...de lesz itt olyan, aki ki fog...téged is, és azokat is megértem.
jupiiii
-
kirusz1
őstag
válasz matteo_szg #7586 üzenetére
Annyiban egyetértek k90 forumtárssal hogy a headset megvariálása engem is meglepett x 8 hoz való nem kompatibilis vele azt irta a telefon.erre mért volt szükség?
-
matteo_szg
őstag
válasz kirusz1 #7587 üzenetére
Egyet tudok érteni vele én is az ilyen technikai kérdésekben. Teljesen megértem, de nem lepődök meg őszintén szólva.
Jó kérdés, miért volt erre szükség, nyilván sok dolog közrejátszik - a gyártó "újjászületésétől" kezdve az Xperia termékvonal megreformálásáig sok minden.
jupiiii
-
hurrikan
addikt
válasz kirusz1 #7587 üzenetére
Mert ez az új szabvány.
Az utóbbi években minden gyártó áttért. Immár a Sony is.
Egyszerűen nem akartak kilógni a sorból. Valamint a headseteik nem voltak kompatibilisek így a többi gyártó telefonjával. Most már igen. És ez az eladásokra is jó hatással lehet.
Már csak a ZTE maradt a régi szabványon azt hiszem.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
Ehhez sokat nem tudok szólni.
Ezt a 2-2,7V-os dolgot nem értem. Nekem simán ment a Wolfson mikrofonos headsetemmel és minden CTIA szabványúval.
A leírt visszaállítási gondok az ICS/GB miatti különbségek miatt vannak, ez minden telefonon megvolt ami GB-ről ICS-re frissült. Az ICS- meg önmagában a Googletől kijövet nagyon bugos és sok sebből vérző. nem hiába jött ilyen hamar a JB. Más gyártóknak sem sikerült rögtön jól az ICS, Sensation is már harmadik updatenél tart, még mindig sok a bug, Samsung alig pár telefont frissített, azok sem sikerültek egyből tökéletesre.
Ez ilyen piac. Szoftveresen úgysem lesz tökéletesen egy telefon sem tökéletes. Csak nézz be az OneX topikba, ott is sokakból dől a harag, de ez van, pedig az még vagy 40ezerrel drágább kategória. S3-ban is vannak hibák bőven. Sehol sem minden fenékig tejföl.
Ennyi erővel senkinek semmilyen telefon nem lehet ajánlani, attól, hogy neked valami nem jött be, még sokan elégedetten használják. Engem pl az S3 kergetett őrületbe a sok szoftveres/hardveres hibával, 2hetet bírtam vele. Mások mégis elégedetten használják. Mégsem kezdek el ódákat zengeni a topikjában hogy fujjdeszar senkinek sem ajánlom.... és ők pl MHL-ből használnak olyat, ami miatt csak a gyári kompatibilis vele, de nem fujjoznak, hanem vesznek gyári tartozékot. Ennyi....
Supportja pedig még mindig, messze a Sonynak a legjobb. Máshol hónapokat kell várni a hibák javítására.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz S_xperia_S #7590 üzenetére
Összeszereléssel mi a gond amúgy?
Én 2hónap alatt semmi rosszat nem tapasztaltam az összeszerelésével kapcsolatban.
A kijelző sárgulás meg majdnem minden gyártó modelljeire jellemző mostanában, ez nem a Sony hibája hanem a kijelző gyártóké. Meg nem mondta senki hogy megjavul, garanciában cserélik szó nélkül minden gyártónál.
OneX ek 80%-a is besárgul. Az általam eladott S3 is besárgult rá 4hétre....Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
Jamesb2
aktív tag
Mindenkinek kell valami amin levezetheti a mérgét, biztos kirakta a zasszony. Van aki a homokzsákot püföli ilyenkor, más a kutyáját rugdossa. Ő a Sony-t b@szkodja a falhoz, van ilyen
Szeretem a választási kampányt. Olyankor tele vannak a villanyoszlopok politikusokkal.
-
matteo_szg
őstag
válasz hurrikan #7592 üzenetére
Én sem nagyon tudom, mit értenek összeszerelési hibák alatt.
A hátlap rossz minőségét aláírom, én sem figyeltem rá, be is kopott szépen azokon a helyeken, ahol felfekszik a telefon. Rendeltem hozzá Nillkin tokot, azóta abban van. Nekem pl. jobb így a telefon fogása, plusz védve is van.
A kijelzőm eddig még nem sárgult. Kopp-kopp...
jupiiii
-
S_xperia_S
aktív tag
válasz matteo_szg #7594 üzenetére
sárgulás nem gond, cserélték
összeszerelés:
1 hátlap nem illeszkedik pontoson, kicsit mozog fel-le
2 hátlap nem illeszkedik pontosan felül van hézag, és el is áll a síktól
3 hátlap nem illeszkedik pontosan ki-be nyomódik a bal felső és a jobb alsó sarokban
4 átlátszó alatti elem, mozog, recsegés nem a használattól, hanem kezdetek óta
+mástól is olvastam már pontosan ugyanezeket, ugyanottde félreértés ne essék, ettől még szeretem a telefont , együtt tudok élni ezzel, csak azért...
Sony Xperia™ S
-
MyckY
senior tag
válasz S_xperia_S #7595 üzenetére
Nekem még.szerencsére nem recseg.az átlátszó részénél kopkop. De a.többi hibaa hátlapnál megvan annyira nem.zavar mert veszek majd egy normális tokot de sajnos van a kijelzőm közepén egy pixelhiba ja ha már eszembe jutott ha van rá biztosítás a tnél akkor azt helybe orvosolják hogy hibás a kijelzőm?
-
Viper26
nagyúr
Hátlap jobb felső sarka nálam is mozog kicsit, de nem vészes.Kijelző sárgulást lehet valahogy ellenőrizni?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Maxentius
addikt
válasz Viper26 #7597 üzenetére
Sunyi egy helyzet a sárgulás, mert hiába pörgeted fel ~50°C-osra frissen, egy-két hónappal később simán besárgulhat a kijelző szélein - nekem főleg a jobb felső sarok hajlamos erre. Egyébként meg: Tárcsázó > *#*#7378423#*#* > Service tests > Display. Ekkor érintésenként lehet más-más színekkel tesztelni a kijelzőt.
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
Viper26
nagyúr
válasz Maxentius #7598 üzenetére
Igen, ott néztem a tesztet, nem láttam sárgának, de lehet ha most megnézem, már odaképzelem.
Azt hittem valami más módja is van az ellenőrzésnek, de végül is akkor nem is nagyon kell más megoldás erre gondolom.
Az aláírásból úgy látom nem sokat agyaltál, hogy nyissad-e a telót, én még gondolkozom, mert eléggé hiányoznak a cuccaim...
Amúgy bevált a KA10.1 a gyárihoz képest?iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Jaffa75
őstag
az általad felsorolt problémák egy részével egyet tudok érteni... ilyen az új "csúcsmodellek " folyamatos bevezetése! Tudtom szerint csúcsból mindig csak egy van, hisz az a legjobb!
Azért bele kell tenni a képletbe azt is, hogy egyfajta nyomás is van rajtuk, hiszen a versenytársak sem az orrukat piszkálják, és ezerrel nyomják az innovatív dolgokat!Az én kijelzőm múlt héten sárgult be (pedig már volt 44 fokos is előtte!), az egy szívfájdalmam az, hogy 2 hétre nélkülöznöm kell! Nincs más lehetőség.
Az ICS meg nemcsak itt bugos, hanem mindenhol... a gond az - és ebben van ki megerősítsen hitelesen ezen fórumon - hogy nincs elegendő mérnökük a gyártóknak a fejlesztésre, illetve a régebbi modellekre is egyszerre megoldani az ICS-t. A GB ezért volt kiforrottabb, mert több idő volt neki hagyva, de emlékezz csak vissza, ott is volt 2-3 hónapig gond és bánat... A JB is hasonló lesz, mindenki akarja, persze tegnap, és nem lesz idő a polírozásra a kiadás előtt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest