Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synyster6661
tag
Üdv!
Nekem olyan gondom van a telefonnal, hogy az alkalmazások amik futnak, nem mindet zárja be a telefon. Sokan javasolták az Advanced Task Killer nevű alkalmazást, be van állítva a félóránkénti időzítés, stb, és vannak olyan alkalmazások, amiket egyszerűen nem zár be a telefon. Bezárom az az összes alkalmazást, megnézem 1-2 perc után, és ugyanazok az alkalmazások ugyanúgy ott vannak (facebook, google+, térkép, kapcsolatok, stb) Hogy tudom azt megcsinálni, hogy ne fussanak ezek a háttérben? Eltávolítani nem tudom a telefonról, mert a legtöbb alkalmazás ami háttérben fut, az gyári. Igazából ami netet igénylő program és gyárilag rajta van a telefonon csak a facebook-ot használom, a többit egyáltalán nem. -
Ferenczi Áko
addikt
válasz Synyster6661 #20403 üzenetére
Beállítások/alkalmazások/Összes alkalmazás. Itt le tudod tiltani őket,hogy ne fussanak.
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
Synyster6661
tag
válasz Ferenczi Áko #20404 üzenetére
Hiába, már próbáltam. Amint bezárom eltelik 1-2 perc és újra fut.
-
szimike79
őstag
válasz Synyster6661 #20405 üzenetére
Nem bezárni kell, hanem amit lehet, azt letiltani. Nem sok lesz, de van pár dolog, amit így ki lehet lőni.
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz Synyster6661 #20407 üzenetére
Így már világos. Használni szeretnéd őket,de ha kilépsz belőlük akkor ne fussanak a háttérben. Akkor viszont el kell,hogy keserítselek, mert tiltás nélkül bizony újraindít a rendszer önkényesen bizonyos appokat.
-
Synyster6661
tag
válasz Ferenczi Áko #20408 üzenetére
Én olyen alkalmazásokat tiltanék le, amiket abszolút nem használok mint pl a Google maps (meg az összes navigáció) google+, stb. Most hogy a facebook, meg maximum 1-2 alkalmazás megy az nem zavar, de olyanokat is kiír ez az Advanced Task Manager/Killer, amiket el sem indítottam. Egyébként a Fejlesztői lehetőségeknél van olyan, hogy Háttérfolyamat-korlátozás. Ezzel érek el valamit, hogy lekorlátozom, vagy nem?
-
törölt tag
Leak JB-vel Antutu pont: 8300 körül, FXP220 CM10-zel pedig 7300.Mindenki vonja le a konzekvenciát..
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz Synyster6661 #20409 üzenetére
Ha nagyon lekorlátozod akkor meg mindig újra kell tölteni akár a kezdőképernyőt is, nem javasolnám.. Pedig olyat hogy google+ le kell hogy tiltson. Próbáld meg úgy,hogy előtte az adott program frissítéseit is eltávolítod. Nekem így sikerült.
-
Synyster6661
tag
válasz Ferenczi Áko #20411 üzenetére
Frissítések eltávolítása után valóban sikerült letiltani. Köszi a segítséget
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz Synyster6661 #20412 üzenetére
Ez még "csak" custom JB, imádkozz,hogy a hivatalos se legyen szarabb!
[ Szerkesztve ]
-
szimike79
őstag
-
kiseper
tag
legutóbbi FXP-nél nálatok hogy működik a bevitel? mert nálam sehogy FCzik a keyboard végig
-
Bolond2
csendes tag
Hali, tudtok vmit JB frissítés érkezéséről?
-
szimike79
őstag
-
kiseper
tag
na új szituáció van eddig én bénáztam, mostmár csak az érdekel hogy aki FXP-t rakott fel milyen gapps-ot tolt mellé, linket is megköszönnék
-
mackosajt
addikt
Nem tudja valaki, hogy a gmail miért nem küldi el a leveleimet, ha egyszer elvileg jól van beállítva, és az egyiket elküldi, a másikat, vagy másikakat meg nem.
Csináltam pár képet a napokban, és egyszerűbbnek tűnt gmail-ben átküldeni annak, akinek akartam volna, és ugye a fránya 25 megás határ miatt nem férnek be egybe.
Elkezdtem kb. 20 megás levelekben elküldeni, és egyik elmegy, másik nem, aztán megint elmegy, aztán nem.Ott állnak a kimenő mappában, és bármit csinálok, nem küldi el őket.
Tudom, hogy másképp is megoldhattam volna, de én most ezt választottam, és most bosszant, hogy nem akar elmenni a levél.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
mmarta
senior tag
-
szimike79
őstag
válasz Ferenczi Áko #20422 üzenetére
BABhatom, ha a Sony BABszik kiadni hozzá a BABot. Sajna nem rajtam múlik.
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
dobobazsy
őstag
A Èn XZXen próbáltam, 7800 pontot kaptam kb. Kell az a bab, ha megkapom tolom befele két pofára..
-
petipetya
nagyúr
Nekem egyik androidos eszközön sem volt gond a gmail küldéssel/fogadással a gyári rom alatt. Az persze már előfordult, hogy 20MB környékén már nem küldi el a levelet. Nem tudom, hogy mi a méret korlát, de ilyenkor felugorhatna egy figyelmeztetés erről, illetve egy lehetőség a G+-ba való feltöltésre.
Amúgy ritka élethelyzet nálam, de több fotó esetén feltöltöm a G+-ba és egy linkkel megosztom annak, akinek akarom.
"nincs rá lezsóidő"
-
mackosajt
addikt
válasz petipetya #20430 üzenetére
25 mega a korlát.
Én az eredeti képet akartam volna elküldeni, ezért tettem be levélbe.
Amúgy én sem értem, mert többnyire jól működik, de valamiért, amikor egymás után próbálok több levelet is küldeni, ezt csinálja.Böngészős gmail tényleg nem rossz ötlet, de ha már van a telefonon kliens, akkor azt szeretném használni. Fene vigye el a ... miért nem akar jól működni.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Atesz 666
aktív tag
Üdv mindenkinek.
Kérdésem:
-Vajon ha a gyári fóliáról megpróbálnám eltávolítani a felső utólag ráragasztottat, akkor az lejönne úgy ,hogy a gyári épen egészségesen rajta maradna..?
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
Atesz 666
aktív tag
válasz Nandivagyok #20435 üzenetére
-Nagyon köszönöm a gyors választ..
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
dobobazsy
őstag
azt lehet már konkrétan tudni hogy a hivatalos JB hányas verziószámú kernelt fog tartalmazni? ha jól tudom a P-n maradt a 3.0.8-as, nővérem J-jén meg 3.4.0? ki nem adtam volna pont a J-re a JB-t, nagyon lomha telefon ahogy elnéztem még JB-vel is.. nagyon fura a SONY frissítésekhez való hozzáállása véleményem szerint
[ Szerkesztve ]
-
dobobazsy
őstag
válasz pezs89 #20442 üzenetére
köszi a nyugtatást
szerk.: szerintem az U inkább megérdemelte volna, mert az legalább 2 magos teló..volna még egy kérdésem. létezik egy bizonyos patch, amivel elvileg zárt BL-es U/P/Sola/GO-ra lehet nyitott BL-re való ROM-okat telepíteni. ilyen nem létezik esetleg S-re? nagyon élném ha CM-et rakhatnék az S-emre
[ Szerkesztve ]
-
toth87
tag
most el tudtam volna adni az S-t 60 ezer birodalmi forintért osztottam szoroztam és inkább megtartom
túl nagy bukta lenne "fillérekért eladni" sokkal rosszabb adottságu telefonok mennek közel ennyiért (nem igazán értem ,,,,jó paraméterekkel rendelkezik még most is a teló és igy lement az ára)
és ebböl adodik a kérdésem mivel még nálam lesz egy darabig hogy miért lehet az ha feloldom a repülögép modot kéri a pin-t,,és elinditja a wifi-t,,pedig elötte nem ment a wifidobobazsy szerintem is az U-hoz testhez állóbb lett volna a JB
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest