Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golfi19
csendes tag
SOS na ugy nez ki,ma megveszem az Xperia S-t, akiknek van vele tapasztalatuk, mit gondoltok jo valasztas? vagy lebeszelnetek rola? Surgosen kene a valaszotok, koszi!!
-
Fail3D!
addikt
amugy azon kivul hogy a cikkben is irjak kitunoen osszerakott cucc, attol fuggetlneul van ebben valamennyi fem, vagy az egesz muanyag? nem mintha fem maniam lenne, de attol talan kevesbe feltem ha leesik, az eddigi tapasztalatokbol kiindulva..
-
kungzi
veterán
úgy tűnik én is ilyen telót veszek, csak várom, hogy a samsung átutalja a pénzem remélem addig kicsit csökken az ára
-
dvtkfan
senior tag
Halvány sargulast nem vetettek észre a kijelzőn? Fehér háttérrel mintha az érintőpontoknál szineződne az enyém! De lehet már csak képzelődöm!
Samsung Galaxy S23 Ultra -- Xbox Series X -- Asus ROG G551
-
legenda
új szériánál, szerintem nem sokat nyom eleinte a latban...
amiatt inkább eladni lesz nehezebb, a pár hónapos használtat!
de majd kiderül, mondom, én csak tippelek! (és főként a t-mobile árakból/árazásból indulok ki, ahol a vártnál olcsóbban nyitott, és ennek - szerintem - lesz böjtje!)[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Atus85
aktív tag
Sokkal jobb minőségre mint gondoltam előre. Gs2-höz képest sokkal jobb minőségérzetre és sokkal jobban néz ki az Xs. Én is gondolkodok a megvételén csak félek a kijelzőtől hogy csalódás lesz samoledhez képest, Lehet meg kéne várnom a gs3-at. Mondjuk valszeg azért fogom megvenni az Xs-t mert ahogy Nggabi is írta a vártnál alacsonyabban nyitott.
-
Atus85
aktív tag
Jónak tűnik de ha számít a minőség és anyaghasználat akkor abban biztosan nem fogja felvenni a versenyt a Sonyval egyenlőre. Meg kijelzője se biztos hogy jobb lesz. Ára biztos jó lesz. One x-re is kiváncsi vagyok de az biztos drága lesz. Sonynak jó az ára.
[ Szerkesztve ]
-
Fail3D!
addikt
nem rossz, es meg a 4,5 turheto meret is viszont kinezetben mar felejtos hasznaltan meg inkabb s2 vennek kb 80-90 k korul mint ezt ujonnan szinten 90 k korul hat eleg beteg lenne a huweitol, ha ennyire felemelne az arat... legyen akkor 110 de hogy sony aron jojjon ki az durva mint marka mint design eleg messze van attol hogy tul arazzon
[ Szerkesztve ]
-
RockCNC
senior tag
Nem tudom,ki hogy van vele de nekem jobban tetszik a sony menüje mint a samsungoknak.Illetve a támogatása is job, na meg aztán a MyPhoneExplorer progi ver mindent!
-
Fail3D!
addikt
varhato olyan root a keszulekre amivel nem kell a sony honlapjan lemondanom a garirol?
-
RockCNC
senior tag
ez a besárgulásos 40fok felett- hír kicsit idegesitő, ezért nagyon vacilálok a megvételnél.
Mi van ha nyáron a kocsiban használom gps-ként, ahol rá sütt a nap?[ Szerkesztve ]
-
Golfi19
csendes tag
Na tényleg nagyon szép telefon ez az Xperia S.
Most kicsit vacilálok, hogyan is kell tölteni az új aksikat első alkalommal? Merítsem le teljesen és csak utána tegyem fel töltőre? Aztán pedig 12 óra töltés?
-
fury71
aktív tag
válasz Golfi19 #1234 üzenetére
Olvastam, hogy ez már Li-Polimer aksis és lehet, hogy érdemes lemeríteni elsőre, de nem kell utána hosszan tölteni (12-16 órát). Sőt érdemes 40-50%-on tartani a töltöttséget. Bár ez nem biztos, hogy életszerű, mert nincs mindig lehetőség töltőre rakni, mondjuk meló v. utazás közben.
Az élet valójában egyszerű, csak mi ragaszkodunk hozzá, hogy bonyolulttá tegyük.
-
Golfi19
csendes tag
Köszi mindkettőtöknek a választ! Akkor nem fogom 12 órát tölteni.
Agabe: De most első töltés elött le legyen merítve teljesen, vagy a jelenlegi 5 %-nál tegyem már fel töltőre? Melyik a jobb megoldás?
-
RockCNC
senior tag
Telenornál vásárolt már valaki sxs-t? És ha igen mit adnak hozzá?
[ Szerkesztve ]
-
HardSanyeee
őstag
Itt egy cikk az akkumulátorokról. Csak hogy tiszta legyen a kép. Nem kell messze menni (csak az időben)
-
1stror
csendes tag
Ha jol ertelmezem a cikket,akkor az Xperia S-nek kevesebb mint 1,5 ev mulva elkezd faradni az akkumulatora?
Mivel nem cserelheto ez egy picit aggaszto.[ Szerkesztve ]
-
1stror
csendes tag
válasz HardSanyeee #1244 üzenetére
Hat remelem mert sanszos h a wave-em egy ilyenne fog atalakulni
-
Golfi19
csendes tag
Köszi!
-
S_xperia_S
aktív tag
Sony Xperia™ S
-
S_xperia_S
aktív tag
[url=http://kepfeltoltes.hu/view/120407/2012-04-07_17.43.51_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/120407/2012-04-07_17.43.51_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/url]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu[/url][ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- Autós topik
- Vírusirtó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest