Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fail3D!
addikt
amugy ha vennek 1 telenoros telot, az megoldhato lenne hogy vodasan is menjen ha felrakok ra egy masik romot? ill vannak mar erre is costum romok ill leiras hogy kell ra romot felrakni? csak mert van 1 kedvezobb aru telenoros telo es kiprobalnam mit tud ez a dragasag s2 utan.
[ Szerkesztve ]
-
Fail3D!
addikt
amugy azon kivul hogy a cikkben is irjak kitunoen osszerakott cucc, attol fuggetlneul van ebben valamennyi fem, vagy az egesz muanyag? nem mintha fem maniam lenne, de attol talan kevesbe feltem ha leesik, az eddigi tapasztalatokbol kiindulva..
-
Fail3D!
addikt
nem rossz, es meg a 4,5 turheto meret is viszont kinezetben mar felejtos hasznaltan meg inkabb s2 vennek kb 80-90 k korul mint ezt ujonnan szinten 90 k korul hat eleg beteg lenne a huweitol, ha ennyire felemelne az arat... legyen akkor 110 de hogy sony aron jojjon ki az durva mint marka mint design eleg messze van attol hogy tul arazzon
[ Szerkesztve ]
-
Fail3D!
addikt
varhato olyan root a keszulekre amivel nem kell a sony honlapjan lemondanom a garirol?
-
Fail3D!
addikt
hat nekem s2-m van es en is erre valtanek, de engem nem az esz ervek vezerelnek, csak az ujdonsag varazsa... meg talan hogy jobban bejon kinezetre, es mivel zene, net es filmenzes, fenykepek lenne max... abban meg talan ennek a hardvere is eleg es abban viszont jobb is lehet... jatek teren viszont tuti, hogy elmaradna a sony
-
Fail3D!
addikt
nem ha jatsznaek a mobilon akkor tuti mert abban biztos vagyok hogy ereznem.. a fekete szinvialg annyira nem fog hianyozni, ill kibirom... az emberek tobbsege led tv t akar, mert annak szep a feketeje... es a telefonban is led van.. meghozza sony.. szoval ha a led tv t kepesek nezi az emberek es feketenek tartjak akkor ugy gondolom hogy a mobilban ezen nem fogok kiakadni zeneben, kameraban, wifiben, kepminosegben szinte biztos vagyok hogy erosebb, designban is... egy dolog kezd frusztralni, hogy a garirol le kell mondani ha rootolni akarok, az pedig nagy hiba.
[ Szerkesztve ]
-
Fail3D!
addikt
aljas 1 test ez is... sotetben es nem is szembol videozik.. ha en mobilozok szembol nezem es nem ennyire ferden... amugy erzodik hogy a notenak szebb a kepe de szembol mar nem biztos hogy ennyire szembe tuno lenne... ja es a notenak nagyobb a felbontasa mint az s2 nek szoval ezt a teszt konkretan semmit nem bizonyit nekem. de amugy miert hianyzik az s2? arc nal volt hogy a bravia enginet belehett kapcsolni... nem csodalkoznek ha ennel a telefonnal kilenne love, hogy csak azert is a samsung legyen a jobb.
[ Szerkesztve ]
-
Fail3D!
addikt
a 220v mindig kevesebb garit szokott adni ettol szokott olcsobb lenni, de ennyiert lehet atvaltok s2 rol.
-
Fail3D!
addikt
udv, olyan hogy odin vagy egyebb lehetoseg nincs arra hoyg bootlodert nyissak? csak a gari vesztessel lehet megoldani ezt?
-
Fail3D!
addikt
udv, gsm line os garancia ami 1 evre szol, mennyire megbizhato? gondolom ez nem gyari garis. a bootlerder kioldas meg mindig gari vesztessel jar?
-
Fail3D!
addikt
ph-s tag arulja.. de egyenlore felhagytam ma a vetellel, ugyan a gari papir iemi szam stimmel csak a bolttol vagyok kicsit megszeppenve, mert azutan hogy 2 sgs2 kelett gariztatnom nem mernek gari mentes draga telot venni... viszont most felhivott a szervizuk bemodntam hogy sarga csik van a kijelzon feher haternel ez jol lathato, gariban akkro ezt javitjak-e, mert a gyarto is tujda hoyg voltak rossz szeriak kiadva... aztmondta, ha a hasznalaott nem befolyasolja valaszeg nem javitjak, de a szervizbe beadom ami kb 3 hetes atfutasi ido ott eldontik nekem, hogy javtjak-e.
-
Fail3D!
addikt
amugy az ilyen hgy telefon fuggetlenites, hivatalosan tilos es bcs nek minosul nem? akkor hogy engedhetik meg a telefonos boltok ilyen szinten ezt? mert szolgaltatos mobil gonodlom nem kerulhet csak puszira hozzajuk... erre nincs semmilyen hatosag ami bedontene ezt? mert ahogy latom ennek az egesznek mi felhasznalok latju karat... azert 100k s telo es a szervizeles ilyen maceras legyen... az meg hogy akar hetekig tart valahol nagyon maradi... ha egyes gyartok akar orak, napok alatt megoldjak hogy lhet hogy mashol 1 honap is lehet... kene ezugyben mar lepni! kicsit faj a szivem hogy nem veszem meg azt az xperia s-t de neten keresgettem meg a cegrol es felek belevagni... foleg hogy a hibas szeriahoz tartozik
[ Szerkesztve ]
-
Fail3D!
addikt
azert azt tegyuk hozza hogy sxs-t nem azzal kell hasonlitgatni ami mar 1 evvel ezelotti telefon... szoval vagy a sajat kategoriajaban hasonlitgatod ami nagyabol azonos eveben levo teleton igy az sgs2 szinten nem igazan lehet mivel mar az is kb masfel eves telo... szoval sg3 ami inkabb kozelebb all hozza kiadaas szempontbol vagy one x...es attol fuggetlenul hogy jolnezki es eleg korket telo, azert nem veletlen hogy az araval sem szaltak el mivel, nem is hoz annyi ujdonsagot mint az uj telok.
-
Fail3D!
addikt
s2nel volt kis usb kutyus amivel lehetett 0 ni es ezzel a megoldani az olyan kérdést hogy volte romolva v sem... itt nincs ilyen?
-
Fail3D!
addikt
válasz Manka76 #8834 üzenetére
hmm maximum mas folyamat kell hozza de azt nem hiszem el hogy a szolgaltatosakat semmilyen modon ne lehssen kinyitni. ha esetleg a masik telomat elviszik akkor itt van nalam 1 tmobilos amit megorulok ha nemtudok felnyitni probalkozom megbaratkozni a teloval... tetszik is meg nem is.. mindenesetre a gyari 2.3 irdatlanul szaggat... gondolom costum rommal konnyen at lehet hidalni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest