Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasaf1
tag
válasz FragMaster #1638 üzenetére
sgs2-őm van most, az a két napot lazán kibírja.
-
FragMaster
addikt
Függ attól melyik töltővel kapod. A függetlenhez a gyorsabbik jár (ezzel lehetne kiaknázni a hirdetett gyorstöltést), pl. ténél a lassabbik van a dobozban.
kasaf1: Milyen használat mellett?
[ Szerkesztve ]
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
kasaf1
tag
válasz FragMaster #1652 üzenetére
naponta kb két órát telefonálok (legalább), az autóban bluetooth kihangosítóm van állandóan összekötve, naponta kb 2-3 óra wifi, ergo email, net a vécén kb 1 óra :-), és az adatkapcsolat eseti jelleggel. konkrétan hétvégén végig (balcsi edge), na meg persze az igo eseti jelleggel, + temple run, tintin hd szintén eseti jelleggel.
-
kasaf1
tag
válasz FragMaster #1652 üzenetére
igazából a sgs2-vel nincs bajom, de ez a smart tag megoldás, valamint a hd kijelző azért odaver rendesen.
nem tudjátok vélétlenül, hogy a trénél adnak-e smart tag-et a dobozban? azt olvastam, hogy a függetlenhez jár két db is. -
FragMaster
addikt
Üzemidőre: gyári rommal nice. Ismeretségi körben lazán dugják nap végén fel töltőre.
Smart tag nincs, Magyarországon a függetlenekhez sem. Gsm boltokban találhatsz import készülékeket, amihez van csak ugye annak a garanciája nem az igazi. Expansysnál valami 4500+pk körül van a 4db-os csomag ára.
[ Szerkesztve ]
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
WiLDoR
tag
Nah, nyúztam hd játékokkal (GTA3 max grafra húzva, Modern Combat 2 - Black Pegasus, Starbounder) 2 órán át a telót, elég meleg volt már a hátulja a végén, dolgozott a hardware rendesen.
Sárgulást nem tapasztaltam.
T-Mobile-os a készülék.
A 2 óra folyamatos játék alatt 28%-ot csökkent az akku, ami szvsz elmegy kategória.Tegnapelött melóban 12 órán át volt nálam, neteztem róla kb. fél órát, használtam gps-t (sygic), telefonáltam kb. 20 percet, meg irtam 2 sms-t. Hazaérve 54%-on volt az akksi.
Ez még a 67-es firmware, nem az új.
Tudom, nem túl sok az effektiv aktivitás, de én kb. ennyit használom 1 nap a telót.
Nálam Wifi, bluetooth, gps ki van kapcsolva, csak ha használom őket, akkor kapcsolom be.Szal szerintem egész jó az akkuidő. Ha ezen az új fw-ek csak javítani fognak, akkor részemről meg leszek elégedve a telóval.
-------------------------
Update: filmlejátszást még nem teszteltem - majd éjszakás műszakban -, de ha 2 másfél órás filmet le lehet vele játszani úgy, hogy nem kell feltenni töltőre, akkor én qrvára meg leszek elégedve a telóval...a laptopom se bír többet ugyanis, még energiatakarékos prociba integrált intel gpu-val sem. Mellesleg elég lol, hogy a telónak a kijelzőmérete alig kisebb, mint a laptopomé...laptop 1360x768, teló 1200valamennyi x 725 asszem.
Játékok meg olyanok rajta, hogy dobtam 1 hátast, mikor pl. megláttam a Modern Combat 2-őt. Ha pc-n 5 éve ilyen game-k lettek volna, akkor boldogok lettünk volna
Most meg a kézben cipelt miniszámítógépen elfutnak.Jól mondta felettem valaki, ez már több, mint telefon. Ezek már kézben hordható számítógépek. A PC következő lépcsője. A következő lépcső meg majd ez EZ lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Gáben81
senior tag
Valaki nem tudja honnét lehetne szerezni EP850-es töltőt?Nem nagyon találok.,.
-
donceleger8
őstag
"Mellesleg elég lol, hogy a telónak a kijelzőmérete alig kisebb, mint a laptopomé...laptop 1360x768, teló 1200valamennyi x 725 asszem."
Az nem kijelző méret, hanem felbontás! A kettőt ne keverjük.
A leírás alapján mp4-et és wmv-t kezel. Kíváncsi lennék az avi kezelésére, esetleg bdrip-es avi, az mkv-t már meg se említeném. Bár ilyen kijelző felbontás és proci teljesítmény mellett illene kezelnie.
Amúgy meg az avik, még ha bdripes is, 720x400 felbontású max, szóval tök mindegy, hogy ez meg 1280x725-ös.
A kijelzőméret viszont elmarad a laptoptól, azon élvezetesebb a film és a játék.
Ez így egérmozi.
Persze HDMI-n tévére kötve már más, de akkor már fontos lenne a 720p mkv, amit simán tudna kezelni, de nem írják támogatott fájlnak.
Játék a telefonon meg angry birds, esetleg cute the rope, fruit ninja. Komolyabb fps már élvezhetetlen.Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
mrlujoak
veterán
válasz donceleger8 #1659 üzenetére
az alap lejátszója az, ami nem támogatja az általad említetteket.
Le kell tölteni lejátszókat, és megnézni melyik az ideális lehetőség...Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
agabe
addikt
ha nem viszi gyári lejátszó az mkv-t, akkor sok letölthető és jó videolejátszó app van a marketen amivel remekül megoldja a teló
-
Gáben81
senior tag
Múltkor letöltöttem a Pusztuló univerzumot (Netgeo HD) mkv formátumban 720p-s,Mxplayer röccenésmentesen viszi,simán belehúzigálhatok,akadásnak nyoma sincs.
Avit is simán viszi,úgyhogy nem kell aggódni,megéri a pénzét ez a teló...
-
dvtkfan
senior tag
válasz S_xperia_S #1663 üzenetére
A sima töltővel kb 2.5 óra a teljes 100%-os töltöttség...kb 15-20%-ról!
Samsung Galaxy S23 Ultra -- Xbox Series X -- Asus ROG G551
-
#Dániel
tag
Amíg nem javulnak az akkuidők, illetve hibás szériák még elérhetők lesznek, vagy nem csökken a százalékuk, addig nincs az az isten hogy egy ilyen telefonra beruházzak.
Ilyet fogok majd venni, de csak nyáron. Remélem, hiba nélkül.... teljesen felháborító, könyörgöm! -
punky10
addikt
válasz #Dániel #1666 üzenetére
Alma-antennagond,Samu-wifi,másik Samu GPS problémák,Xperia Mini melegedö érintöpanel,Defy hangszorohiba...hirtelen ennyi jutott eszembe,de szerintem tudnék még példát irni hibás telokrol.A gond akkor van,ha a gyárto csak vállat von.Itt szetencsére nem ez történt!Igy nézve márnem olyan szörnyü...
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
TIT
veterán
Gps ingyenes,max.ha google mapsot használsz az fizetős.
Xperia miniről ilyet(vagy egyéb)hibát nem hallottam még.
Ismerős defyének semmi baja.(max.csak az,hogy frissítés után be se kapcsol)[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz S_xperia_S #1663 üzenetére
akkor hozza az eltérő típus/technológia előnyét!
Gáben81; mostanság jött ki az ios 5.1 firmware, ami jelentősen javított az i4s/i4 akkumulátoros üzemidején! amúgy meg nézted, hogy én mit linkeltem ezzel kapcsolatban? annak hiszek, amit magam is látok, vagy megbízható és hozzáértő ember mond, akinek nincs összegányolva a rendszere, nem pedig másnak!
illetve az is fontos, hogy egy új telefon tesztje nem mérvadó, főként az akkumulátoros üzemidő szempontjából, mert egy új akkumulátornak kell néhány teljes feltöltés, mire eléri a maximális kapacitását![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Gáben81
senior tag
Ennyi erővel,ez is új telefon,ráadásul jön az ICS ,akkor lehet majd levonni messzemenő következtetéseket.
Az Iphone mennyibe is kerül?Sztem 200K fölött van még mindig egyes helyeken,ez meg 130akármennyi,azért nem mindegy és jó pár dologban ráver a szifonra.Az a plusz 70-80000 forintért el is várnám hogy tovább bírja az akksi...
-
legenda
válasz Gáben81 #1671 üzenetére
arra gondoltam, amikor egy új telefont - ami nem csak típusában, de amúgy is új - tesztelnek -, és abban biztos vagyok, hogy itt viszont sokan feltöltötték már többször is a sxs akkumulátorát, tehát az elérte a maximális kapacitását! meg mondom, a lényeg az ios 5.1, ami mostanság jött ki, és hatalmasat dobott az akkumulátoros üzemidőn!
ja, és az sgs2 is jobban bírja, és az is beszerezhető sxs áron - ha már ilyenekkel próbálsz érvelni... szerencsére a különböző telefonok nem csak erről szólnak!
ilyen szempontból az ics eddig szinte sehol sem hozott javulást, de majd kiderül, legyen igazad!
ellenben ez most nem a két telefon minden téren történő összehasonlításáról szól, és nem is sony kontra apple vita, ezért nem kell butaságokkal dobálóznod! tökéletes telefon nincs, az egyik x dologban jobb, a másik y téren...stb, ilyen vitába nem is nagyon megyek bele!
mellesleg ami nekem van i4s, az az apple store útján függetlenül rendelve is 200 e ft alatt van, és én attól is jóval olcsóbban vettem a szolgáltatónál, tehát nekem közel sem jönne ki 70 - 80 e ft-ra az i4s - sxs különbözet!
mellesleg amikor még sgs2 telefonom volt, és megláttam a sxs beharangozóját, akkor azonnal rávágtam, hogy nekem ilyen telefon kell, mert szinte minden téren tetszett, csak sajnos sokára jelent meg a szolgáltatónál, és közben lett i4s![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
attika89
senior tag
Elérhető a .73 PCC-n keresztül (független)
fountain pen is life | Samsung S22 Ultra | Hifiman Ananda Nano
-
fury71
aktív tag
válasz #Dániel #1666 üzenetére
Na én is pont így gondolom.
Mondjuk én majd ősszel, télen akarok beruházni rá. Addigra meg úgyis ICS-el jön majd és kifutnak a rossz kijelzővel szállított szériák, meg új ROM-ok is lesznek rá úgyhogy nekem nem sürgős.
Még a HTC One X és SGS III is számításba jönnek majd, de szerintem azok meg drágák lesznek ehhez képest. Ha a T-nél az SXS lemegy 100 alá két év hűséggel akkor elgondolkodom a vásárlásán. Most 106 ezerért tudnám megvenni.[ Szerkesztve ]
Az élet valójában egyszerű, csak mi ragaszkodunk hozzá, hogy bonyolulttá tegyük.
-
S_xperia_S
aktív tag
válasz FragMaster #1677 üzenetére
ezért nem szeretem a szolgáltatós telefonokat...
(persze így némileg drágább)Sony Xperia™ S
-
legenda
válasz Gáben81 #1675 üzenetére
akkor már az apple store ára a hivatalos (ráadásul az független készülék!)
a t-mobile esetében meg domino csomagban 195 e ft, és még lebeszélhetőség is van benne!
esetemben a szolgáltatós i4s és sxs különbözetet azonos előfizetéssel néztem, úgy veszem mindig, tehát nekem az a mérvadó!
az is fontos, hogy az i4s kétszer is drágult a szolgáltatónál a bevezetés óta, és szerintem az sxs is hamarosan fog, mert elég olcsón nyitott!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
wAfu
tag
válasz FragMaster #1677 üzenetére
nem vagyok túl optimista, ha már a függetlenre is kb. két hét csúszással jött ki...
-
pockos13
aktív tag
Valaki esetleg tapasztalt azóta képernyősárgulást?
-
Defoe
tag
A telenor sem ült sokáig a szofton, már én is feldobtam most próbálkozik a bekapcsolással-remélem sikerül is-
-
Luser2000
addikt
válasz pockos13 #1685 üzenetére
"... T-mobilnál vetted? ..."
Ne olvass szelektíven!
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
Defoe
tag
... és sikerült a bekapcsolás is Eddig nem tapasztalok semmi változást akksi téren (vicc volt)
-
pockos13
aktív tag
Már most lemennék és megvenném de van egy kis dolgom még.Szerintem hétfőn ott kezdem a napomat.
-
Defoe
tag
Az nem a szoftvertől függ, hanem gyártási hiba. Szerintem csak beképzelem a sárgulást mint sokan mások. Kéknél egyáltalán nem látom, hogy bármi eltérés lenne a kijelző részei között, fehér bizonytalan de sárgának nem mondható, mint ahogy a szemem sem jónak
-
agabe
addikt
ha itt kerdezed biztos sxs-et fogjak javasolni, mindamellett, hogy valoban jo telefon.
osszessegeben ami valodi kulonbseg az a design (anyagok is kulonboznek bar sxs is muanyag) , es sxs-ben joval nagyobb felbontasu kijelzo. a tobbi reszlet nem egetrengetoen eltero vegulis. -
CyberSoma
tag
Nekem is megjött az új software. Kiváncsi leszek, tényleg javul e az akku idő....
-
Swami
senior tag
Én is hezitáltam, de én e közt és az i4S között. Aztán látod ez lett és nem bántam meg. A SGS2 nagyon jó telefon (speciel nekem nem jön be a design), de ez mégis jobb egy kicsit. Ráadásul újabb konstrukció s itt irta volt valaki, hogy az új telefon a jó telefon (Henry Fordot emlegetvén)
[ Szerkesztve ]
Vannak emberek, akik eljátszák a halálukat. Én eljátszom az életemet... (Julia Leigh)
-
Swami
senior tag
Jó ez az óra itten a SGS3 képernyőjén. Tudja valaki, hogy elérhető-e ez a Play Storeban?
Bocs az offért, de jól mutatna a "kicsikén" is...
http://www.thegalaxys3.com/samsung-galaxy-s3-specs[ Szerkesztve ]
Vannak emberek, akik eljátszák a halálukat. Én eljátszom az életemet... (Julia Leigh)
-
pockos13
aktív tag
http://www.upfone.hu/hir/elindult-sony-xperia-mobilok-ics-frissitese
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest