- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Musk azt ígérte, hogy 24/7-ben dolgozik tovább a cégeinél
-
LOGOUT
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imike_80
aktív tag
Hangsúlyozom, engem annyira nem zavar, hogy nem profi a kamera az L-ben, de leírom..
Ezelőtt Xperia Neo-m volt, 8MP-es kamerával. Ellőtte HTC-k, 5MP-es kamerával. A Neo irgalmatlanul szép képeket csinált a HTC-k után. Bár, az 5MP elég volt akkoriban és a szoftvere sem volt rossz a Desire-nek! Neo: Éles, gyönyörű színekkel, szuperül működő fókusszal. Gondoltam, az L-ben ugyanaz a kamera lehet, a szoftvert meg csak fejlesztgették 2 év alatt. Hát, sajnos nem úgy tűnik. Még megvan a Neo is, nyáron csináltam ugyanazon a helyen párhuzamosan fotókat a Neoval is, L-el is. Győzött a Neo! Mióta a legfrissebb FW van a telefonon, javult picit a helyzet, de még mindig nincs olyan jó, mint a régi telcsim. Nem zavar! Csak picit bosszantó, hogy volt egy jó kamera jól megírt szoftverrel és 2 évre rá ugyanazokból az alapanyagokból rosszabb végeredményt produkálnak. És teljesen olyan, mintha a fókuszálásnál lenne probléma. De ez csak megérzés...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyedi ékszerdobozka
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest