Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Párizs - Rue Buenos-Ayres - a szelfik utcája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
1stVikman
senior tag
Sirius V2 kb. 16-18 órát. max 1 napot.
Zperia ha jól emlékszem ennek közel másfél, kétszeresét bírja.
Pure ion meg a kettő között, de mivel elég jól ki van gyomlálva, így a Zperia-hoz van kicsit közelebb.
(A gyári .211 is a Siriushoz hasonló üzemidőt produkál.)Használat változó, de wifi vagy mobilnet majdnem egész nap be van kapcsolva (kivéve, ha alszom), fényerő 25%, 2G hálózat, kevés böngészés, viber üzenetek meg hívások jellemzőbbek, illetve kevés messenger, illetve facebook. Ezen kívül a CSR racing nevű játékkal szoktam játszani, naponta legalább egyszer, ez kb. 10 percet vesz igénybe. Persze volt, hogy 5-6 alkalommal is játszottam, (nem egyszerre), az azért cibálja az akksit.
A lényeg, hogy a fenti felhasználásnál nekem ezeket produkálták a custom ROM-ok.PureIon is jó, én még várnék vele. Ismerd meg kicsit, használd 1-2 hónapot, mielőtt feltennéd a Zperiát.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Óvodások homokozója
- Politika
- Tőzsde és gazdaság
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24FE 8/128GB bontatlan! 3 év jótállás!
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest