- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Csataálca
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bukósisak, az életmentő extra!
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisz_Apple
újonc
válasz
GreenGoblin #4 üzenetére
Nekem már volt pár, sajnos a frissitésekkel nincsenek jó tapasztalataim, ez pár éve volt azóta lehet, hogy változott a helyzet
/Mindel ami Tech/
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
GreenGoblin #4 üzenetére
3 ev frissitest kap, kb pixel szinten mozog a frissitese az 1 IInek.
btw a 865 kevesbe melegszik es alig lassabb. a kamera szoftver annal is sokat fejlodott a kezdetek ota. ha osszehasonlito tesztet nezel csak akkor erdekes ha a camera pro appot hasznaltak, az alap android app kb szelfizni jo, de kb semmi masra sajnos. az elozo generacional egyszerubb a zoom hardver, szoval kevesbe hajlamos fokuszhibakra, bar azt lehet meg javitjak.
akcioban ha jol emlekszem lattam 700 euro korul is, a masfelszereset nem vagyok benne biztos, hogy megeri az uj modell.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
törölt tag
válasz
GreenGoblin #4 üzenetére
Nekem X5-i van, elég jól áll eddig a támogatással, havonta jön a biztonsági frissítés és olyan januárban kapta meg a 11-et, gondolom a 12 is majd hasonlóan jöhet rá még.
Sajnos (nekem) nagyon drága az X5iii, pedig nézegettem ezt is, de azt hiszem az S22 kezdeni is olcsóbban fog, nem is beszélve a Samsung áresésről
-
Yeffy
veterán
válasz
GreenGoblin #4 üzenetére
az elozo genes van nekem, altalaban ho vegen jon az aktualis havi biztonsagi csomi.
a mostani kivetel, ma jelzett, h megjott az oktoberi, valamiert kicsit megcsusztak vele.Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Bejelentéséhez képest némi késéssel, de végre megérkezett egy újabb egykezes zászlóshajó az androidos tengerre. Papíron minden adott, a gyakorlat viszont kettős érzelmeket váltott ki belőlünk.
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 88%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest