- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Tudom, a HP topicban nagyjából követtem az eseményeket.

Én simán vennék jó konzumert is, csak jelenleg ott tart a gyártás, hogy egyrészt a minőségibb konzumerek szinte olyan drágák lettek, mint az üzletiek, másrészt pedig egyes üzleti gépek minősége csaknem konzumerré silányodott. A mostani belépő üzletimmel (HP ProBook 6570b) pedig pikk-pakk elintézem azt, amire szükségem van, és még tetszik is a kinézete.
Szerintem egy boltból és egy nagyon megbízható eladótól (Laptopsystem, Alfa) szereztük be a gépeinket.

-
-
kmisi99
addikt
Én amin megőrülök, hogy van asszony kommersz gagyi full műanyag olcsó asus laptopja, hetente kb 10x van lecsukva és kinyitva már több éve, az én HP üzleti kategóriás újkori áron 500kft os gépem szigorúan 2x van hetente fel le nyitva mégis már kezd lötyögni, az asus szikla szilárdan áll. Persze lehet bármelyik nap elpattanhat a műanyag zsanér, de csak ne lötyögjön már ennyire. A régi thinkpad t500 am mint a budi ajtó vagy 2cm holtjátéka volt.
-
tthom
senior tag
Igazatok van, elnézést a pongyola megfogalmazásért, erre, ami fémből van és nem fűrésszel/sarokcsiszolóval vágják, az esztergálva van.

-
tthom
senior tag
Ne aggódj, MSInek is van ilyen megoldása, kb. 1 éve esett szét nejem laptopja ugyanígy.. Pillanatragasztó+kétkomponensűvel van agyonöntve, valamint mondtam neki, hogy ne csukogassa minden nap, ha már úgyis csak itthon van az asztalon.. De szerintem nálad se oldaná meg tökéletesen ez az átfúrom dolog sem, mert maga a kijelző körüli keret is ugyanabból a gyenge műanyagból szokott lenni, tehát megerősíted lennt, ott már bírni fogja, aztán szétesik majd fenntebb.. Szóval akkor már esztergáltass egy komplett fedlapot aluból/magnéziumból.

-
creation
senior tag
Szép ez műanyagból, de akkor inkább keress fel egy helyi megmunkáló műhelyt és csináltasd meg aluminiumból. Azt szépen szálcsiszolod és teljes hosszában átérheti a masinát. Viszont a hatlapolást nem lesz egyszerű olyan kis anyához megcsináltatnod, hacsak nem találsz valakit, aki 3D printerrel megcsinálja neked

-
GZoli7
senior tag
Kétkomponensű epoxi ragasztóval tedd vissza a zsanért.
Száradás után megmunkálható is, ha valami utómunkát igényelne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás / ÚJ AKKUMULÁTORRAL!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Oppo A14 4/64GB Kék / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest