Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoMix85
aktív tag
Az jó
Megnéztem, ugyan az a kiadás az én telóm is ...W31 és tegnap frissítettem a szoftvert is szóval már az is ugyan az.
azt még megnéznéd nekem hogy : 1: amikor fekete képernyőnél nyomsz egy feloldógombot, akkor a kijelző egyből világít vagy pl neked is fél másodpercre villan még egyet?
2: ha a fényérzékelő elé teszed a kezed, kb mennyi időn belül sötétedik a kijelződ? (nálam pl az ily olyan mintha vibrálna :-( ) Ezért szeretném ezt az egész fényérzékelősdit úgy ahogy van, lekapcsolni, csak még nincs rá lehetőség
-
-
Lajdzsi
tag
Csak nekem jut állandóan eszembe ez a szám, akárhányszor olvasom ebben a topikban azt a szót, hogy "fényérzékelő"?
-
kisstozsombo
csendes tag
Hali!
Van egy Sony Ericsson XPERIA X10 mini pro-m, de valami gond van vele. Ha wifiről töltök le -mondjuk egy alkalmazást- akkor kiírja ugyan h a letöltés el fog indulni, de mégsem indul el. Ugyanezt csináljaha frissítést talál mondjuk egy maps alk.-hoz. De a facebook, böngésző, youtube ilyenek működnek rajta hibátlanul. Már mindent engedélyeztem neki,(nem a market piacáról is fogadhat adatokat...stb.), de mégsem indít el rajta semmi letöltést. Szabadhely van rajta, szóval nem értem...:s 2.1 es android rendszer van rajta. Ha valaki tudna vmi okosságot azt megköszönném.
kisstozsombo -
Cuccok
tag
válasz kisstozsombo #506 üzenetére
Remek... de ez nem az a topik
Fáradj át IDE -
sheep
addikt
válasz kisstozsombo #506 üzenetére
menj a beállítások menübe, valószínűleg a fiókok és szinkronizálásnál a háttér adatforgalom ki van kapcsolva
ha nincs ott pipa piáld ki9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
Bukk900
őstag
Üdv!
Az enyém is 31. heti, build 377-es.
1. A feloldás után fél másodperccel nekem is villan egyet, de nem zavaró.
2. A kijelző nem vibrál, nagyon gyorsan reagál, ha fölé teszem a kezem, szinte azonnal elkezdi csökkenteni a fényerőt, amit kb. 2 másodpercig fokozatosan, simán végez.A wifi antenna erősségét/érzékenységét milyennek találjátok, én egyedül ebben csalódtam, az előző telefonjaimhoz hasonlítva (E51 10 pont, Spica 8 pont) ennek csak 10-ből 5 pontot adnék.
Bár lehet, hogy a méretéből adódik, kis telefonba kis antenna...[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
válasz kisstozsombo #510 üzenetére
hmm érdekes
alkalmazások/ismeretlen források ki van pipálva?
szinkronizálás/háttér-adatforgalom?
emlékszem hogy még defy-n volt ilyen gondom amikor megvettem, és nálam ez volt a probléma amit írtamx10mini pro-n is 2.3.3-van amúgy?
[ Szerkesztve ]
9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
Cuccok
tag
válasz kisstozsombo #513 üzenetére
Mi lenne ha ezt a készülék saját topicjában tárgyalnátok meg? Vagy legalább tennétek offba!
-
FET-MEN
veterán
EPIC FAIL...
Iphone 7
-
dokee78
félisten
Mértem kis sebességet X8 vs Xperia Mini.
A 2 telón futottak háttérben programok,de kb ennyivel gyorsabb.(A Minin több progi futott a háttérben)AnTuTu Benchmark X8:1.250 Mini:2.794
Linpack for Android Single X8:3.911 Mini:36.624
Neocore X8:35,7FPS Mini:64FPS
Quadrant Standard Edition X8:423 Mini:1417 -
Cuccok
tag
ÓÓÓ pont ugyanaz. Más processzor, más gpu, más kijelző, más memória, más verziójú oprendszer.. tényleg teljesen ugyanaz...
Figyi van egy J210i-m ami nem jeleníti meg a híváslistában a hívás időtartamát. Beszéljük már meg itt hisz az is SonyEricsson...Van annak a szerencsétlen telefonnak saját topicja ahol valószínűleg sokkal több embert érinthet a probléma. De javíts ki ha rosszul gondolom.
-
gago
csendes tag
Sziasztok,ma reggel végre megjött az új minim!!!!
Simről egyesével kell importálni a számokat?
Most először van droidom,kicsit bonyolultnak tűnik még az első nap.
Honnan tudnék fizetős játékot ingyen letölteni,és hogy kell telepíteni?
Köszi -
aggleány
addikt
Gratulálok a Minihez, nagyon jó kis kütyü!
A fizetős játékok ingyenes letöltése warez, tehát erről itt nem lehet szó. Egyébként nem kerülnek olyan vészes összegbe a játékok, és nagyon soknak van demóverziója is. Töltsd le a demót, nézd meg, hogy tetszik-e, és ha igen, döntsd el, hogy megér-e 200 Ft-ot (átlagban).
Látom, ez az első droidod. Nézd meg ezt a cikket, remélem, tetszeni fog. Itt megtalálod azt is, hogy hogyan kell kártyáról telepíteni az alkalmazásokat. Aztán érdemes megnézni még ezt is, ebben van egy kis gyűjtemény a hasznos progikból. Nem szidni, mindkettő saját gyártmány, és főleg kezdők számára lehet hasznos.
[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
hát ez rohadt furcsa!
csináltam egy factory resetet, és még mindig nem tudom kikapcsolni a kamera hangot...
nálam csak 3 féle hang van, de a hang kikapcsolása hiányzik
meg tudná nézni valaki aki ki tudja kapcsolni, hogy pontosan milyen szoft van a telefonján?
az enyém:kernel:
2.6.32.9-perf
SEMCU-ser@SEMCHost#1
build
4.0.A.2.377rohadtul idegesít a hang, és ahogy az xda-n nézem csak nekem van ilyen problémám
köszi előre iscuccok:
te most csak rájátszol ugye? vagy tényleg nem érted?
akkor elmagyarázom nagyon szívesen:
volt 3 androidos telefonom (defy, lg optimus black, és egy commtiva), és mindegyiknél volt ilyen probléma, az általam leírt megoldás segített
android-android, ez a lényeg
így már leesett?
gondolom nem alszol két napja mert írtunk három hsz-t a topikba, ami itt is jól jöhet
gratulálok a hozzáállásodhoz[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Ugyanez a buid!!!
Nem kell itt vitázni.
Van külön topik az X10 Mini-nek is.Mivel szoktátok megtörölni a kijelzőt,ha maszatos lesz?
O.K. hogy ellenáll a karcnak a kijelző,de tűri vajon a kopást is?
Csak,mert a Nokia 5630-am kijelzője kopni kezdett attó,hogy sokszor ki-be raktam a bőrtokba.[ Szerkesztve ]
-
McCann
tag
És hogy Ontopic is legyek kicsit: most húztam le a Marketről az Aliens Invasion c. játékot, nagyon komoly, ajánlom mindenkinek!
Megyek is, mert a hetedik szinten még kószál néhány banánfejű...Washburn px-solar 170 c, man. Yeah.
-
dokee78
félisten
Mi lehet a gond?
Már nem siklik olyan finoman az újjam a kijelzőn,mint korábban.
Lehet valami szennyeződés került rá?
Mivel törölgessem át? -
dokee78
félisten
Lőttem 2 screenshotot és valóban meggyőző a Mobile Bravia technológia igaz csak a kijelzőn visszanézve.
-
koveradam
tag
Na 1 hét használat után csak egy negatív amit megfigyeltem:
Előfordul naponta általában 1-szer, hogy ha hívnak nem tudom felvenni és kiakad az egész. A bekapcsológomb hosszú nyomásával tér észhez csak tapasztalt valaki még ilyet? A legújabb firmware van rajta. -
dokee78
félisten
válasz Danny750 #542 üzenetére
Milyen gyári videó?
Total helyett ott vannak ezek,használd azokat: Benchmarkok[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
mi az az auto érzékelő? és miért zavar?
én egyébként már eldöntöttem hogy kicseréltetem a telefont, mert iszonyat hangja van a kamerának
amúgy próbáltam többféle többféle kamera appot a marketről, van amelyik kikapcsolja a hangot, csak az a gond hogy iszonyat a képek minősége
azok az appok pedig amelyek jó képeket csinálnak, sajna nem kapcsolják ki a hangot, hiába van bennük ilyen opció (pl camera 360)egyébként ma nálam megzakkant a telefon, kb negyed óra sygic után annyira felmelegedett, hogy a launcherpro gyári beállítások menüje elkezdett rezegni és villogni, és nem reagált semmire a telefon
csak az akkukivétel segített, és meg kellett várnom hogy lehűljön
ez nem jó jel, mert én hosszabb távra is akarom a navit használni[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest