Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sheep
addikt
én a defy+ és a mini között vacillálok
mini pro nem igazán érdekel (sok hiba+nem kell billentyűzet)
volt defym azt nagyon szerettem, de egy kicsit gyengusznak éreztem
viszont félek kicsit a 3" kijelzőtől, lehet az kicsi lenne nekem a netezéshez
de majd megtapogatom élőben is és meglátom...
amúgy azt olvastam hogy a mini jobb képeket csinál mint a pro, ezt nem igazán értem, meg tudja ezt valaki erősíteni?9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
sheep
addikt
a live wallpaper-ek hogy mennek rajta? 2.3 hozott némi változást? defy-n 2.2-vel a képernyők közötti váltás, a görgetés érezhetően szaggatott ha a live be volt kapcsolva
maga az élő háttérkép folyamatos volt, azzal nem volt probléma
itt mi a helyzet? ki tudná vki próbálni, esetleg egy kis videot fellőni róla?
köszi előre is[ Szerkesztve ]
9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
sheep
addikt
pff, hát én is megvettem, de sehogy sem akar a telenorhoz csatlakozni, pedig nincs is sim lock bekapcsolva
a wifi faszán megy
nem tudjátok mit kellene beállítani hozzá?
hiába állítom be a telenor 3g-re, felül nem mutatja hogy van adatkapcsolat(egyébként köszönet a fórum hölgytagjának, ott vettem ahol ő is
-
sheep
addikt
köszi így megy
más:
a kontatktjaimban vagy ötszázhuszonházomezer név szerepel, akikről még nem is hallottam, vagy kb tíz
eddig volt egy csomó androidos telefonom, és egyiken sem okozott gondot beállítani hogy mutassa a sim kontaktokat+a gmaileseket, össze is tudtam linkelni őket
ennél valahogy meg lehet ezt oldani? ha szűrök akkor kb tiz embert mutat, és nagyon összevisszának érzem ezt az egészet
egyszerűen nem tudok rájönni hogy kéne beállítani9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
sheep
addikt
egy nap szenvedés után én is belaktam, nagyon jó kis gép eddig
tetszik:
-iszonyat gyors minden, nem kell várni semmire, kamera, böngésző, stb
-navi tökéletesen megy (sygic, igo)
-live wallpaper röccenéstelenül fut, ez eddig egyik telefonomon sem volt folyamatos
-a kamera szerintem jó képeket csinálami nem tetszik:
-a kamera hangját nem lehet kikapcsolni
(próbáltam camera360-at használva, de így sem engedi)
-bejövő híváskor nincs gomb a kihangosító bekapcsolásához (mivel tudom bekapcsolni?)[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
én is hallgattam tegnap kb 2 órán keresztül zenét, de nekem nem írt ilyet a mérő
lehet azt külön engedélyezni kell valahol hogy felmásszon oda?
mondjuk én már az elején ahogy megvettem a telefont, az alkalmazáskezelőben töröltem az összes ilyen hülyeséget amire nincs szükségem (fifa, meg játékok, mittudomain)
nekem ne egyék az adatot és az akkut a háttérbenbocs a dupla posztért, már nem tudtam editálni mire ezt befejeztem
[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
válasz aggleány #361 üzenetére
én ugyanott vettem ahol te , ugyanannyiért, és ők mondták hogy nincs ilyen jelenleg
mindenhol bolti garival adják a függetlent, rá is kérdeztem, mondtam hogy érdekes mert más is vett gyári 2 év garisat
mondták hogy ez nem létezik, rosszul tudom, meg is nézett egy listát a srác és mondta hofgy sima egy év bolti gari van, bontatlan doboz, független készülék
ez múlt hét pénteki info, xxl gsm-ben is ugyanez volt, gsm home-nál is
szal én csak azt mondom amit ők, miért ne adtak volna olyat ha lett volna?[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
válasz aggleány #364 üzenetére
bocs félreérthetően írtam az xxl gsm-nél mondták hogy nincs ilyen és listán is megnézte a gyerek, de a kis boltban ahol te is vetted és én is, ezt megerősítették, hogy sima egy év bolti gari van
a lényeg ugyanaz, múlt pénteken nem volt gyári két év garis telefon
ha felhívod őked én is kiváncsi leszek hogy most tényleg mi az ábra
nekem sem mindegy hogy gyári vagy bolti gari és hogy egy vagy két év...[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
válasz aggleány #367 üzenetére
nekem is a nagykerből hozták...akkor a nagykerben már úgy kell venniük a telefont hogy milyen garival adják? Vagy ez hogy van?
Én direkt három boltot bejártam pénteken Pestem és sehol sem adtak gyári garisat, az xxl-es gyerekkel még vitatkoztam is vagy öt percig, aztán azt mondta ok, én biztos jobban tudom...nem vicces
akkor sztem én is felhívom őket mert direkt rákérdeztem hogy gyári garis van-e
de nekem akkor miért nem adtak sehol ilyet?
bár ez már nem változtat azon hogy megvettem a telefont[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
válasz aggleány #369 üzenetére
hmmm
szerencsés vagy
na mindegy, a telefon végül is ugyanaz...szóval akkor ezekszerint létezik ez a változat, de utána kell érdeklődni előtte
akkor visszaszívom amit írtam, de nehéz lesz kifogni annak aki ilyet akar most[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
csak DLNA képes készülékeket tudsz összekapcsolni, lehet a tévéd nem támogatja
én a defymet össze tudtam kapcsolni pl a számítógéppel, a win7 alapból tudja ezt (media player 11-től)deakferenc75:
világítanak, nem is halványan (a fekete készülék előnyei[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
válasz kisstozsombo #506 üzenetére
menj a beállítások menübe, valószínűleg a fiókok és szinkronizálásnál a háttér adatforgalom ki van kapcsolva
ha nincs ott pipa piáld ki9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
sheep
addikt
válasz kisstozsombo #510 üzenetére
hmm érdekes
alkalmazások/ismeretlen források ki van pipálva?
szinkronizálás/háttér-adatforgalom?
emlékszem hogy még defy-n volt ilyen gondom amikor megvettem, és nálam ez volt a probléma amit írtamx10mini pro-n is 2.3.3-van amúgy?
[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
hát ez rohadt furcsa!
csináltam egy factory resetet, és még mindig nem tudom kikapcsolni a kamera hangot...
nálam csak 3 féle hang van, de a hang kikapcsolása hiányzik
meg tudná nézni valaki aki ki tudja kapcsolni, hogy pontosan milyen szoft van a telefonján?
az enyém:kernel:
2.6.32.9-perf
SEMCU-ser@SEMCHost#1
build
4.0.A.2.377rohadtul idegesít a hang, és ahogy az xda-n nézem csak nekem van ilyen problémám
köszi előre iscuccok:
te most csak rájátszol ugye? vagy tényleg nem érted?
akkor elmagyarázom nagyon szívesen:
volt 3 androidos telefonom (defy, lg optimus black, és egy commtiva), és mindegyiknél volt ilyen probléma, az általam leírt megoldás segített
android-android, ez a lényeg
így már leesett?
gondolom nem alszol két napja mert írtunk három hsz-t a topikba, ami itt is jól jöhet
gratulálok a hozzáállásodhoz[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
mi az az auto érzékelő? és miért zavar?
én egyébként már eldöntöttem hogy kicseréltetem a telefont, mert iszonyat hangja van a kamerának
amúgy próbáltam többféle többféle kamera appot a marketről, van amelyik kikapcsolja a hangot, csak az a gond hogy iszonyat a képek minősége
azok az appok pedig amelyek jó képeket csinálnak, sajna nem kapcsolják ki a hangot, hiába van bennük ilyen opció (pl camera 360)egyébként ma nálam megzakkant a telefon, kb negyed óra sygic után annyira felmelegedett, hogy a launcherpro gyári beállítások menüje elkezdett rezegni és villogni, és nem reagált semmire a telefon
csak az akkukivétel segített, és meg kellett várnom hogy lehűljön
ez nem jó jel, mert én hosszabb távra is akarom a navit használni[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
én is használom , és tökéletesen működik
ne a marketen keress rá, mert ott nem látszik, illetve nem kompatibilis
én a neten kerestem rá, letöltöttem az .apk-t és simán működikamúgy nem .377 a verzió?
nálam sincs új verzió, pedig már reménykedtem hogy ki tudom kapcsolni a kamera hangot[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
ez a könyvtár egyébként nem csak rootolt telefonon látszik? nálam nincs ilyen könyvtár...
ha rootoltad a készüléket, leírnád priviben hogy kell csinálni? akkor ki lehetne venni a hangot, de ahogy olvasom a neten elég nehéz rootolni a 2.3.3-atáhh bocs, már megint nem figyeltem és két hsz-t írtam
[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
nos megkérdeztem a se supportot a kamera zárhang kikapcsolhatóságról, és azt válaszolták, hogy valszeg a készülék nem a magyar piacra készült
idézet a levelükből:"Egy adott telefonnál az elérhető funkciók, attól is függhetnek, hogy az adott készülék mely piacra volt szánva (illetve szolgáltatófüggő is). Tehát egy magyarországi piacra szánt Xperia™ Mini és egy Hong Kong-i piacra szánt Xperia™ Mini funkciói közt lehetnek eltérések annak ellenére, hogy a szoftververzió azonos a telefonon.
Eredeti (magyarországi piacra szánt) Sony Ericsson termékeket mindhárom szolgáltatnál (T-mobile, Telenor, Vodafone) illetve a MediaMarkt, a Saturn és az ElectroWorld üzleteiben lehet vásárolni.
Amennyiben Ön nem az említett forgalmazók valamelyikénél vette készüléket, úgy előfordulhat, hogy a telefon nem a magyar piacra szánt készülék. A forgalmazónál lehet érdeklődni, hogy az általuk eladott telefon mely ország piacára lett szánva.Szóval az én telefonom nem magyar piacos, ezért nem lehet kikapcsolni a hangot
szomorú vagyok9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
sheep
addikt
igen, főleg az hiányzik, bár egész jól használható ez is
a defyt nagyon szerettem, hogy bár 3,7"-es kijelzője van, mégsem egy batár tepsi
viszont a mininek szebb képe van és sokkal gyorsabb a defynél, hiába, erősebb proci , újabb oprendszer és kisebb kijelző[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
válasz Picicicus #682 üzenetére
sztem már a voda is elkezdte volna forgalmazi ha akarná, mivel ők is tudják előre hogy milyen készülékek jönnek, és nyilván piackutatást is végeznek
a másik szolgáltatók már árulják, szvsz nem lesz vodánál, de ez persze csak az én véleményem!!!de miért nem veszel egy gyári függetlent inkább? annyival olcsóbb lenne a vodás?
az enyém is eladó9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
sheep
addikt
válasz Picicicus #686 üzenetére
amúgy én nem keverem, nekem is új változat van, csak hirtelen azt hittem már a telenornál is az új van
amúgy nagyon jó telefon, biztos tetszeni fog ha kipróbálod
a szomszéd csaj pl mindig okostelefon ellenes volt, nem is érdekelték a tapizós telefonok, de amióta meglátta a minit nálam, állandóan elkunyerálja, és kb egy nap után eldöntöte hogy ő is megveszi élete első okostelefonját (egy x8-ast, mert most egyelőre arra van pénze, és tudásban/kinézetben talán az áll a legközelebb hozzá)
szóval azért ez jelent valamit[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest