Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
válasz FET-MEN #1798 üzenetére
Mégsem. Fullon is csinálja. Csak akkor vettem észre először amikor levettem...
(#1800) hunfatal: nem igazán olyan. x8nál az automata "bug" kb másodpercenként váltogatott. Ez meg olyan mint amikor kezd kiégni a neon.
[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
fatal`
titán
Kingmax 16GB Class10-es memkártyáról mi a vélemény? Nagyon lassú? Jó áron lenne.
-
törölt tag
Sziasztok!
Eddig a pro-t akartam megvenni, de nem merem a tücskök miatt. De a mininél meg félek ettől a vibráló kijelzőtől. Van már rá valami megoldás? -
FET-MEN
veterán
-
ak76
senior tag
Miért lenne szarabb?
Feleségemnek Galaxy minije van,semmiben sem rosszabb( a képernyő felbontásán kívül)mint a sógor X8-a,gyári 2.3.4-re van frissítve,sebességben oda-vissza agyonveri az X8-at,3 napig simán elketyeg neki egy töltéssel,ráadásul az egész össze van rakva,semmi nyekergés,recsegés,ropogás mint az X-nél.
Kifejezetten jó vétel volt 10 forintért,flottaprogramban... -
mrlujoak
veterán
válasz Picicicus #1813 üzenetére
Maximálisan egyetértek, bizony pár mm, de az nagyon érezhető...
Mivel itthon 2 "régi" mini van (X10 mini saját, X10 mini pro a páromé) így nap mint nap lehet szembesülni, mekkora is az a helyenként pár mm-nyi különbség...
Pl, az X10 mini pro-nál az Xperia mini is kisebb lett, de az Xperia mini pro is csak 2,1,1 mm-rel husibb... (összehasonlítás)
Érdemes mindig kézbe venni, mert bizony érzetre teljesen máshogy mutatkoznak, még a minimális méretkülönbségek is...
(#1814) ak76:
A Galaxy mini kijelzője katasztrofális. QVGA felbontás egy akkora kijelzőnél?!
Volt szerencsém egyhez, és az X10 minim (szintén QVGA - de 2,55"-on!) kijelzőjét a Gmini tulaja megpillantva először a szeméhez közelítette, majd távolította attól, mert nem hitt a szemének...Bizony a G mini - mint az érintőkijlezős telefonoknál minden esetben - pont a kijelzőjével vérzik el. Az X8-hoz e-tekintetben semmiképp sem hasonlítható, pláne úgy nem, hogy az Xperia X8 2010 Q4 eleji modell, míg a Galaxy mini majd' fél évvel későbbi (2011 Q1 vége, Q2)
Szégyen a Samsungtól ilyen kijelzőt piacra dobni... Sebességben meg persze, hogy "leverheti" az X8-at, hiszen a fő erőforrást igénylő hardvere (kijelző) jóval kisebb (felbontás), így aztán tetten érhető a fürgébb mozgás... De könyörgöm, ekkora kijelzőn csak ennyi képpont?![ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
ak76
senior tag
válasz mrlujoak #1816 üzenetére
A kijelző valóban lámaság,de maga a készülék ennyi stexért verhetetlen ajánlat.
Ami azt illeti nekem is volt egy ideig,de az hogy jó ideig nem voltak képesek túllépni a 2.1 es droidon,arra késztetett hogy eladjam a cuccot.
Most egy Xperia Minim van,ez eddig teljesen jó,leszámítva a hülye képernyő vibrálást.[ Szerkesztve ]
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok!
A teló kiírta, hogy frissítést talált. Csináljam ahogy a teló felajánlja, gondolom wifivel, vagy inkább seussal vagy pc companionnal?I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
ricsike81
aktív tag
a pc compainon is ugyanazt a 2.3.4 szoftvert rakja fel mint a seus ?
-
JoolsNOS
veterán
válasz FET-MEN #1831 üzenetére
Különösebben nem zavar. Az jobban zavart, hogy ott volt mindig az ikon, hogy van újabb verzió.
Amúgy most rendeltem sd kártyát. Class10est. Rosszul tettem? Mert látom sokaknak 6os van. Most a nagyobb szám a jó vagy a kisebb?
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Mezcal
addikt
válasz FET-MEN #1812 üzenetére
Igen, a galaxy mini szar, mert ugye a kijelző egy érintős telónál a legfontosabbak egyike. A galaxy mini kijelzője gyenge felbontásban és csak 256K színt tud megjeleníteni. Ez már 3 évvel ezelőtt sem volt kirívó technikai újdonság.
[ Szerkesztve ]
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
ricsike81
aktív tag
update service, és a sony ericsson pccompanion között mi a különbség ? Ugyanazt a szoftvert rakja fel 2.3.4 esetében ? Én a sony ericsson pc companionon keresztül frissítettem.
Várom válaszotokat privátban.
-
fatal`
titán
A gyári demo videók törölhetők az sd kártyáról? Vagy 130 mega helyet felzabál és még várok az új kártyámra.
Ezenkívül mi törölhető még? Elképzelésem nincs mi foglalja rajta a helyet (azok közül amiket nem én tettem rá).
Hoppá, ezt a pro topicba akartam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest