Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
McCann
tag
válasz Danny750 #241 üzenetére
Gondolom, hogy nem lett volna sokkal drágább, de frankón most vettem észre, amikor olvasgattam a leírásokat, hogy nincs benne
De hogy ON is legyek, a Mini pompásan működik immár, feltelepítettem a legfontosabb programokat, öröm, bódottá!Washburn px-solar 170 c, man. Yeah.
-
dokee78
félisten
válasz Danny750 #542 üzenetére
Milyen gyári videó?
Total helyett ott vannak ezek,használd azokat: Benchmarkok[ Szerkesztve ]
-
Bukk900
őstag
válasz Danny750 #637 üzenetére
Nekem se videok, se videok menüpont nincs, igaz én függetlenül vettem.
Az akkuja az első két napban volt harmatos, most nekem is elmegy 3 napot átlagos használattal.beci:
én is spicaról váltottam, a wifi antennája tényleg gyenge, 40 méterre a routertól 37% a jelerősség, a spicánál 80% körül volt.Picicicus:
flash tartalmakat mindenhol megjeleníti, mint egy asztali böngészőben.Hogy kérdezzek is valamit, a menü gombot nem találom hol lehet beállítani hívás fogadásra, hogy ne kelljen a képernyőt húzgálni, a hívás elutasítás a kikapcsoló gombbal beállítható.
[ Szerkesztve ]
-
Wictor
őstag
válasz Danny750 #637 üzenetére
Az a kicsike kis problémám van, hogy nekem sehol nincs ott, semmilyen mappában, beállításnál, galériában, stb. a demóvideó, csak a Total Commander látja a gépen, pedig nem is rejtett mappa. Őrületbe kerget.
Többieknek köszi az infókat! Akkor a Task Killert kiiktatom. Megszokás.
[ Szerkesztve ]
-
Bailey
senior tag
válasz Danny750 #858 üzenetére
Ma kipróbáltam a mini fotózási tudását. Szerintem egyáltalán nem rossz. De a poén hogy csináltam tesztvideókat ugyanott ugyanolyan fényviszonyok mellett a minivel és egy Samsung WB600-as kamerával, ami azért nem egy gagyi cucc. A 720-as videói pedig homályosabbak mint a minivel készített videók. Egyedül a videó hangja jobb a Samsungnak. Ez persze jelentheti azt is hogy a kamerával van a baj, mert már a kicsomagolás után az első bekapcsoláskor elromlott és sajna Németországból származó karácsonyi ajándék volt. De legalább az itthoni Samsung szó nélkül elfogadta az eu garanciát. Lehet hogy visszaviszem megkérdezni hogy az normális dolog-e hogy egy ilyen apró telefon jobb videót csinál?
[ Szerkesztve ]
-
punky10
addikt
válasz Danny750 #4421 üzenetére
Talán a "legnagyobb"hiányossága a gyári launchernek,hogy nem lehet átméretezni a widgetteket.Pl a SmoothCalendar widgetje 4x1-es,de ha nem használom az ikont,akkor simán lehet 3x1-ben használni.Igy mögötte elfér a Gonál az aCurrency 1x1 widgetje.Sajnos a gyárinál a Smooth elfoglal egy egész sort...Tul lehet élni,de jobb lenne,ha lehetne méretezni...
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
neelix
csendes tag
válasz Danny750 #4661 üzenetére
"Nagyon eltalált kèszülèk a piac egyik legszebb rucijàban!("
Szoktam olvasgatni más fórumokat is ezen kívül. Rengeteg helyen ahol van milyen telefont vegyek, elég keményen lebeszélik egyesek a kevéssé hozzáértő embereket a mini-ről azzal, hogy csúnya, vastag stb.
Amit helyette szoktak ajánlani az a nokia 500, htc wildfire s stb...Pl. gyakorikérdések.hu-n naponta van ezzel a telóval kapcsolatban kérdés és lehet, hogy az az oldal nem éppen szakmai honlap, de a kevéssé hozzáértők pont azokat fogják leghamarabb megtalálni és nem a mobilarena-t...
Ui: Nekem is xperia mini-m van.
[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
-
ko9
addikt
válasz Danny750 #5067 üzenetére
Rootolásnak SEMMI KÖZE ehhez... De nem tudom hányszor kell ezt elmondani...
Ennyi erővel a Linuxos számítógép is újraindulgat, ha használod a ROOT jogot?[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
punky10
addikt
válasz Danny750 #5070 üzenetére
Azzal,hogy rootolod a telot,még semmi olyan dolgot nem csinálsz,ami miatt instabillá válhat a rendszer.Az már más,hogy a root miatt már tudsz olyan változtatást csinálni,illetve olyan appot használni,ami okozhat problémát.Bár root nélkül is telepithetsz olyan programot,amo rosszul van megirva,és fagyásokat okoz...
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
ko9
addikt
válasz Danny750 #5073 üzenetére
Mióta megvan a készülékem, azóta van rootolva, semmi baja nincs. Pedig a fórumon elsők között voltam...
sdd2: Hehe, ilyen cikkem nekem is van
[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
addikt
válasz Danny750 #5129 üzenetére
Más SE típusnál is jeleztek hasonló jelenséget, ha jól emlékszem a SE Xperia ray és SE Live-nél.
Ha jól tudom hasonló belső hardver van bennük. Lehet, hogy közös a hiba forrás is.
De lehet, hogy csak totál véletlen az egész dolog.
Nem tudom hány ezer darabot adtak el eddig belőle, és ebből mennyinél jelentkezett a hibaforrás, itt a fórum néhány hibás példányából nem szabad messzemenő következtetéseket le vonni. De a tulajoknak, köztük jó magamnak is, nagyon elkeserítő, hogy juthat ki egy hibás példány is a kereskedelembe.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Lexus, Toyota topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Apple notebookok
- Azonnali navigációs kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okosóra és okoskiegészítő topik