- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Meggyi001: Kuponok....
Új hozzászólás Aktív témák
-
112FarEast
csendes tag
Amint megláttam a gyártót, már tudtam, hogy egy irreálisan drága, illetve szar készülékről fogok olvasni.
Most őszintén.. kivesz ilyet.. ennyiért ? ( az ostobákon kívül ?)
Ez egy moslék, strapabíróság ide-vagy oda.. ez a strapa dolog egy akkora parasztvakítás, hogy az valami hihetetlen.1. A telefonunkra vigyázunk.
2. Ha a telefonra vigyázni akarunk, akkor óvintézkedésként veszünk rá egy teljes tokot(ami a kijelzőt is védi)
3. ha munkás telefon kell, akkor bemegyek az auchanbe és veszek 4000 forintért egy hagyományos mobilt, ami arravaló, amire kitalálták a mobiltelefont. (meglepően sokat bírnak a sima mobilok, előbb menne tönkre egy ilyen érintőkijelzős "strapa"teló, mint egy sima filléres butamobil. Akku időben meg oda-vissza alázzák ezeket a szarokat)Ebből a 3 pontból jól látszik, hogy nincs létjogosultsága ezeknek a készülékeknek. És nem csak az ára miatt, hanem az érintőkijelző miatt. Ezek a hülye barmok a sonimnál nem jöttek még rá, hogy az érintőkijelző és a strapabíróság üti egymást ?
Mert a belső összeállításuk gyenge... a külső meg... bocs a vulgáris megnyilvánulásért, de ki az a fasz, aki 140 ezer forintot ad egy kis gumi borításért ?
Szerintem nincs ilyen ember a földön.
55ezer forintból ettől jobb készüléket veszek (pl az aláírásomban szereplő) + 3k-ért vettem hozzá tokot. Megvan oldva a védelem. 58K vs 140K.
A telefont nem hajigálom, vigyázok rá.Ha koszos, fizikai munkát végzek, átteszem a simet a régi hagyományos filléres telómba és kész. Nincs mitől tartani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest