Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Gargouille #7 üzenetére
Akkoriban valami féreg akár hetente elvitte a Win95 őt de a 98 és az XP sem volt sokkal szerencsésebb az elején.
Nagyon limitált volt az adat forrás, így kénytelenek voltunk együtt élni vele. Így fejből tudtam a kulcsokat minden programhoz amit használtam. Valószínű én több időt töltöttem telepitessel mint amennyit hasznos dolgokkal mint pl játék.Ezért kellet megtanulni használni a a regedit-et, az összes DOS ős eszközt és akár a DN Ben lévő hexa editort is.
Volt egy progim amivel bármely szektort hibásnak lehetett megjelölni, így eldugni az adatot.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Megértük ezt is, hogy ügyes emberek játékot csináltak a töredezettség mentesítésből.A projekt oldala:...
- Politika
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Update 05.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest