Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SunMount3r

    nagyúr

    válasz sonar #8 üzenetére

    Aszalt szilva volt egyben belerakva. Én sem azt, sem a füge ízét nem éreztem ki, csak egy nagyon kicsit és a cukor sem oldódott ki igazán belőlük. De mint írtam én csak nagyon fokozott esetekben tudom "szeretni" a rövid italok (pláne a pálinka) ízét, így ez nálam egy nehezítő faktor, mert az alkohol íze nálam legtöbbször mindent elnyom. 3 nap volt a minimum, és kb. max 1 hét, de lehet, ha akár hetekre, hónapokra is úgy marad, akkor eredményesebb lett volna. A színe persze így is rendesen elment a narancsos barnás árnyalat felé. Vagy pl. bevagdosással, vagy akár félbevágással sem próbálkoztunk még, lehet úgy jobban kiáznak az aromák és a cukor. Viszont mások meg már kiérezték belőle a "gyümölcsturbót".

    A narancs (és egyéb citrus) + menta kombó lehet még érdekes, valami semlegesebb pálinka, vagy még inkább vodka esetén. + ugye még ott van a méz is, ami ennél is és az ánizsosnál is bejöhet.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés