- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Aszalt szilva volt egyben belerakva. Én sem azt, sem a füge ízét nem éreztem ki, csak egy nagyon kicsit és a cukor sem oldódott ki igazán belőlük. De mint írtam én csak nagyon fokozott esetekben tudom "szeretni" a rövid italok (pláne a pálinka) ízét, így ez nálam egy nehezítő faktor, mert az alkohol íze nálam legtöbbször mindent elnyom. 3 nap volt a minimum, és kb. max 1 hét, de lehet, ha akár hetekre, hónapokra is úgy marad, akkor eredményesebb lett volna. A színe persze így is rendesen elment a narancsos barnás árnyalat felé. Vagy pl. bevagdosással, vagy akár félbevágással sem próbálkoztunk még, lehet úgy jobban kiáznak az aromák és a cukor. Viszont mások meg már kiérezték belőle a "gyümölcsturbót".
A narancs (és egyéb citrus) + menta kombó lehet még érdekes, valami semlegesebb pálinka, vagy még inkább vodka esetén. + ugye még ott van a méz is, ami ennél is és az ánizsosnál is bejöhet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Mint sok más jó dolog ez is véletlenül és hülyeséggel kezdődött.Adott volt egy kicsit régen megkezdett pálinka...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest