- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Én személy szerint teljesen elégedett vagyok az emulátorral, bár tény, hogy rendes joystickal nyomtam (vettem ilyen felpattintható tartókonzolt a telefonhoz). Nem nagyon tudtam sose megérteni, hogy miért mondják sokan, hogy "nem olyan". Tényleg nem, jellemzően technikai szempontból sokkal jobb (pl nem lassul be ami főleg az NES címeknél gyakran gond volt, vagy normálisan megy LCD TV-n is).
Nyilván manapság már egyre nagyobb ritkaság egy működő példány, szóval csak felfelé fog menni az ára. Sárga kazettás nintendo hamisítványok is néha vicces árakon mennek a nosztalgia miatt.
Ne érts félre nem beletrollkodni akartam a témába. Szép munka tényleg és ez egy érdemi upgrade a konzolnak. Biztos sok órát bele fog tolni a gyerkőc és nem is alaptalanul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest