- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- potyautas: Sára és a párja.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
2004 -ben vásároltam a motort. Akkor már injektorosak voltak az új modellek. Az egyik kereskedő még talált nekem raktáron egy 2003 -as, karbisat. Szóval eszem ágában sincs átalakíttatni. Már csak azért sem, mert sikerült szereznem jó áron egy új, HSR42 -es, síktolattyús Mikunit.

-
Somatom
veterán
A legtöbb benzines autó elviseli a gyengébb minőségű benzint. Az én motorom régi, karbis és most már bármikor jöhet olyan idő, hogy hónapokig nem tudom használni. Ezért ilyenkor már csak minőségi benzint tankolok és teli tankkal állok meg.
-
Somatom
veterán
Szóval, jobb minőségű, mint amiként árulják és még olcsóbb is. Szted ez nem sántít? Egyébként a benzinesek nem annyira kényesek az üzemanyag minőségére, mint a dízelek. Tízezrenként cseréltetek olajat és minden másodiknál gázolajszűrőt. Privát szerelőhöz járok, aki huszon éve foglalkozik Renault -tal. Mutatott nekem Auchannál tankolt autóból kivett gázolajszűrőt. Abból a gázolajból én nem kérek.
-
Somatom
veterán
Ha az ár dominálna, akkor Auchan -nál tankolnék 679 -ért, de azt inkább kihagyom. Egy W115 -be (állólámpás), vagy egy W123 -ba (zöldséges Merci) mindegy lenne, de a modern dízelek kényes jószágok. Pár Ft különbségért nem megyek ilyen kutakra. Budapesten a legbiztosabb az OMV prémium, mert azt Schwechat -ról hozzák.
Plusz, nekem azt is kalkulálnom kell, hogy a Fotintot Euróból váltom, ami csak korlátozott mennyidégben "jóáras" (Revolut). Tehát hamarabb megéri hazafelé osztrák OMV -nél teletankolnom. -
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
Csodálkoztam is. Amikor legutóbb kimentem, még 2 Erzsi volt a dízel. Két héttel később, hazainduláskor 1,78 -ért adták. Nemtom mi történt az utóbbi egy hétben, de ha lemegy 1,70 -re, akkor már megéri kint tankolnom.
Szerk.: Úgy látom, hogy most 1,76.
-
Somatom
veterán
Nem vagyunk egyformák. Én elégedett vagyok a melómmal, szeretem csinálni. Nem kell különösebben ismerkednem a környezettel, már húsz évvel korábban is elég otthonosan mozogtam Európában. Németországba bármikor kiköltözhetnék, de oda nem akarok. Jó ez így nekem. Havonta fixen két hetet melózok, a másik két hetemben azt csinálok, amit akarok. Akár évekre előre tudom, hogy mikor melózok és mikor vagyok szabad. Amíg megvolt az exem, addig az volt a menetrend, hogy szerdán végeztem, csütörtök reggel itthon voltam, szombaton indult a repcsim, este már Alicante -ban vacsoráztam. Egy hét múlva haza, szerda reggel irány Németország. Szóval, minden hónapban egy hetet a spanyol tengerparton töltöttem. De keserves a sors!

Melóban tök mindegy, hogy mit csinálok. Ha várakozok, akkor várakozok. Ahogy egy kollégám szokta mondani, csak arra kell figyelnünk, hogy az idő meg ne álljon.
Letelik a két hét, becsukom a kamion ajtaját és csá. -
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
Megértelek. Az előzőt tk. -ra törték. Utána másfél évig nem volt autóm. A németországi kijárkálások voltak gázosak, egyébként itthon (Budapest) símán elvoltam autó nélkül. De, így sem az igazi, sok a Kilóméter, túl sokba kerül a fenntartása. Nézegetek vmi közelebbi melóhelyet.
-
Somatom
veterán
Nekem mindegy. Én félig-meddig megfogadtam ex miniszterelnökünk bölcs tanácsát:
"El lehet menni Magyarországról, itt lehet bennünket hagyni, kérem szépen, tessék! Lehet menni."
Azért csak félig, mert az itt lakással nincs baj, csak a pénzt kell rá máshol megkeresni. Szóval, nekem nincs okom panaszra, jól elvagyok. Egy külföldi kormánynál dolgozok vezető beosztásban. Ha gyengül a Forint, az nekem tulképp fizetésemelés. Úgyhogy nekem kb. mindegy, hogy itt épp ki rabolja a népet. -
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
Pontosan 83l. Renault Grand Espace 4. Cirka 1200Km egy tank.
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple MacBook
- Trollok komolyan
- Mobil flották
- Le Mans Ultimate
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mobil flotta- ajánló keresés belépéshez
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- HP USB-C 100W G6 Dock (9X3V1UT)
- MSI Thin 15 B12UC - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB -Win11 - RTX 3050 - 1+ év garancia
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Sigma 150-600mm Sports + 1.4x Telekonverter ( Canon ) - Újszerű -
- Tamron 18-400mm F/3.5-6.3 Di II VC HLD objektív ( Canon ) - Újszerű -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 512GB 1 év garancia
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)