- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- GoodSpeed: XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- E.Kaufmann: Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
-
Sofian
őstag
fontos! Ha Joker-t raksz a serleges mezőre akkor 5000, has sikerül sima dominóval lezárni akkor 10000 pont a bónusz...

-
RootRulez
félisten
Jaja, elő pillantásra a serleg... Mondom (fasza vagyok kaptam kupát is) Aztán félrenézek (nemtommiért) -vissza és látom, hogy csak számol.

-
Sofian
őstag
Mostmár a teljes kirakásig megy a játék. Amikor elérhetővé válik az utolsó akkor láthatóvá válik a serleges mező... és még megy tovább a játék..
Ha jól értem a felvetést.. -
RootRulez
félisten
Lejött a frissítés, játszottam is vele egyet... Eltelt vagy fél perc, mire észrevettem hogy még nincs vége és az utolsó utáni helyre be lehetett rakni még egy dominót... Így egyből 3. lettem a listán. Vajon az a 20 mp mennyi pontot ért volna?

-
Sofian
őstag
Frissült! Van Achievement. Cél a gyűrű teljes lezárása..

-
Sofian
őstag
Héten jön update.. lesz achievement..

-
danih
veterán
Uhh mekkora flash, köszönöm!
-
Sofian
őstag
-
RootRulez
félisten
-
RootRulez
félisten
Ollé! Megelőztem az asszonyt!!
-
RootRulez
félisten
-
samfishR
senior tag
-
RootRulez
félisten
Jeee, visszakerültem a Top25-be!!
20. vagyok, az asszony a 9., őt még meg kell előznöm. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
RootRulez
félisten
-
RootRulez
félisten
-
Sofian
őstag
Tehát ha így rakja be a 2. dominót, akkor játék vége:
Az "A" dominót kicsit moddoltam painttel, hogy ne kelljen várni, míg előbukkan a hiba
Holott a 4:8-ason fordít(hat)anék egyet és folytathatnám tovább. De nem, ilyenkor ennyi.
Barátnőm nyomja vele többet, ő mondta, hogy ez van.
másik:
Feint-nél neki vmi 404-es hibát ír, így nem tudja feltölteni a pontjait, pedig 4. lenne a listán
Javítva!

-
RootRulez
félisten
-
RootRulez
félisten
-
Sofian
őstag
Az "A" dominót kicsit moddoltam painttel, hogy ne kelljen várni, míg előbukkan a hiba
Holott a 4:8-ason fordít(hat)anék egyet és folytathatnám tovább. De nem, ilyenkor ennyi.
másik:
Feint-nél neki vmi 404-es hibát ír, így nem tudja feltölteni a pontjait, pedig 4. lenne a listán
A Feint szerverei néha szórakoznak... de nem kell aggódni... hogyha a Feint lementette a telefonra a pontot.. akkor a következő sikeres kapcsolódásnál feltölti..
-
RootRulez
félisten
No akkor egy komoly bug.
Nincs több (jó) "lapod", épp felhasználtad a 2. jokeredet. Oda rakod a következő dominót. (ekkor ugye első blikkre véletlenszerűen pakolja oda). Két eset lehetséges
1. Jól rakja, azaz úgy esik a joker utáni, hogy mehet a következő dominó ami oda való.
2. úgy esik, hogy nem lesz párja (így fordítatlanul) Hiába lehetne folytatni a játékot, ha megfordítjuk a dominót a program úgy veszi, hogy nincs több lehetőségünk és játék vége.Szóval a 2. joker felhasználása után ki vagyunk téve a véletlenek, nem tudom érthető voltam-a. Ha nem akkor majd valahogy személtetem.

másik:
-
Sofian
őstag
Egyébként van/volt egy openfeint csalónk...

-
Sofian
őstag
No akkor egy komoly bug.
Nincs több (jó) "lapod", épp felhasználtad a 2. jokeredet. Oda rakod a következő dominót. (ekkor ugye első blikkre véletlenszerűen pakolja oda). Két eset lehetséges
1. Jól rakja, azaz úgy esik a joker utáni, hogy mehet a következő dominó ami oda való.
2. úgy esik, hogy nem lesz párja (így fordítatlanul) Hiába lehetne folytatni a játékot, ha megfordítjuk a dominót a program úgy veszi, hogy nincs több lehetőségünk és játék vége.Szóval a 2. joker felhasználása után ki vagyunk téve a véletlenek, nem tudom érthető voltam-a. Ha nem akkor majd valahogy személtetem.

Igen.. érthető.. nézem..

-
RootRulez
félisten
No akkor egy komoly bug.

-
Sofian
őstag
-
samfishR
senior tag
nektek nem szokott meggajdulni a számláló?? nálam vmikor kettesével számolja a másodperceket. előbb ezért nem kaptam időre bonuszt, pedig igen pró kört mentem

-
RootRulez
félisten
-
Sofian
őstag
-
RootRulez
félisten
-
Sofian
őstag
-
kmisi99
addikt
sokkal jobb.
-
Sofian
őstag
-
Sofian
őstag
-
RootRulez
félisten
"A","B" és"C"-re automatikusan jöhetne az új dominó, ha beraktuk, ami épp rajta volt.

Ja meg kezdéskor is egyszerre ott lehetne minden, hogy ne kelljen külön lekérni őket.

-
samfishR
senior tag
jó kis játék, köszönet! teljesen felidézte a régi időket

az előbb viszont az időmérő megbolondult, kb 140-el számolt 60 helyett

galaxy S, 2.3.5
-
RootRulez
félisten
Gondoltam rá én is.
(új topicra/bejegyzésre) Jó játék!!! 
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Motoros topic
- általános iskolai rendszergazda
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Metal topik
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- DELL T5810 Workstation PC XEON E5 2680 V4 32Gb DDR4 512Gb SSD, QUADRO K4200 4GB DDR5 6HÓ GAR!
- iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Karcmentes, 2028.10.22.-ig garanciális!
- www.olcsogamerpc.hu - ÚJ GamerPC 71 - Intel i5-14400F - RTX 5060 Ti - 16GB DDR4 - 1TB NVMe -GARANCIA
- www.olcsogamerpc.hu- ÚJ GamerPC 999 - Intel Ultra 7 265KF - RTX 5070 - 32GB DDR5 -2TB NVMe -GARANCIA
- Lenovo ThinkPad 14"/i5-1135G7/32GB/240GB/magyar bill.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Silver- 2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5449
- Apple iPhone 17 256GB Minden szín + ajándék 20W-os Apple adapter + költségszáma
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Eladó ÚJ TCL 501 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

20. vagyok, az asszony a 9., őt még meg kell előznöm.