Új hozzászólás Aktív témák

• icecave

nagyúr

Na, tegnap este megint volt egy pár órás vesegörcsös téma. Már tudtam, mire számítsak és ugye csak akkor kell menni ilyenkor ügyelet/bárhova, ha elakad a vizelet vagy bírhatatlan a fájdalom fájdalomcsillapítókkal is. Pár óra múlva elmúlt, de most örültem,hogy végre fáj, mert ez azt jelenti, hogy hetek után végre újra megmozdult a kő (aztán ha kiderülne,hogy mozdult vagy 0,03 mm-t akkor sok értelme volt és messze még az a 1,5 cm, amit mennie kell,de ez van, erre most nem gondolok).

A lényeg, hogy most jól vagyok, de legalább már hetek után van némi változás. Remélem, mostmár ha nehezen is, de megyeget a cél felé ez azért is fontos, mert a hétfői röntgen szerint ugyanott volt, mint 3 hete, még 1,5 cm-t kellene mennie a hólyagig.

Tondi: Nem értem ezt a lézeres dolgot, komolyan. Most ez úgy megy, hogy a kőig bevezetnek egy katétert, majd azon keresztül lézereznek rá a kőre, tehát nem szedik ki? Lehet ez most tök hülye kérdés, csak nem értem, hogy vannak ezek a dolgok. Egyébként nekem is azért gázos, mert így bármikor jöhet egy-egy olyan görcs, mint tegnap is, és állandóan ezen görcsölni elég parás.

szerk.: Most találtam egy cikket, nem is beszéltem hülyeséget: [link]

Attól még lérdekelne a részletesebb leírásod! Valamint hogy neked akkor az ESWL nem volt előbb, vagy nem segített?

Új hozzászólás Aktív témák