- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rák
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urby66
aktív tag
Érdekes téma.
Azt gondolom, hogy egy telefon esetén mindig jó 100%-al elindulni mivel nem tudhatod milyen lesz az adott napod mennyire van szükséged az eszközre. És az nem vigasztal amikor egy váratlan navigáció vagy egy hosszabb internetes ügyintézés miatt lemerül, hogy 200 ciklussal több élettartam maradt az akkumulátorban.Ami szerintem nagyon káros az a gyorstöltés. Illetve a hirtelen nagy áramfelvétellel járó tevékenységek, pl sok videó vagy fénykép készítés, és a játékok nagy része.
Én úgy csinálom, hogy este lassú töltőre kerül és csak reggel húzom le. Az én felhasználói szokásaim mellett 30-50 % marad benne a következő estére. Akksit 3 év után cseréltem mert akkor már csak 10% maradékkal zártam ugyanazt a napot.
Kérdés, hogy a minimálisan elvárható odafigyelés mellett érdemes-e extra energiát fordítani egy olyan mindenes eszközre mint a telefon? Én inkább 3 évig nem figyelek a töltésre, majd ha a telefon még bírja kifizetek egy új akksit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo FIGYELEM! Ez a bejegyzés nem arról szól, hogy mennyire van értelme így vagy úgy tölteni az eszközöket és ez alapján...
- PlayStation 4 500GB + 10 Lemez
- Eladó Új Steam Deck 512GB, 2 év jótállásal
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest