- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
-
Bambalazs
senior tag
Nem, GUI frissítésre gondoltam. Ami jelenleg van az konkrétan 2 éves. Unalmas. Lehet, hogy jól funkcionál, de akkor is unalmas.
-
Touch-ko
őstag
Nemtudom hogyan lehetne uj IU-t letrehozni. Maga a menu tokeletes, az ikonok egyforma alakuak (nem ugy mint az androidnal, ahany ikon annyi alaku, kaosz..) a menu felepitese is tokeletes, nincs 42 almenu, konnyen megjegyezheto, hogy mit, hol talal az ember.
Egyszeruen nem tudom mit lehetne javitani rajta, mert szerintem teljesen jol kidolgozott es atgondolt UI-rol beszelunk.Siri pedig igen hasznos keruljon csak be az iPad-be is!
-
Dunbar
senior tag
válasz
buktagt540
üzenetére
Asszem iPad 2, iPhone 4-ben is ugyanaz van. Simán csak azért nem rakták bele, hogy az újat vegyék.
-
csab2
veterán
Vajon iPad2-ben lesz-e?
-
BossBoss
őstag
Jól hangzik!

-
H-ger
tag
ez nagyon jó!

legközelebb az iMac-ban lesz és a macbookokban is![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
buktagt540
senior tag
Én úgy tudom,hogy azért csak szifon 4s-en megy a Siri,mert abban spéci zajszűrő van.Akkor hogy is van ez?

-
Alwares
aktív tag
Engem inkább az lep meg, hogy eddig nem volt.
-
Black Dragon
addikt
Ebben a formájában elég csúnyácska, de örülnék neki, ha beleraknák.

-
Bambalazs
senior tag
Inkább egy új UI-t adjanak a népnek, nem kell Siri.
-
kolosanyi
veterán
Hú, ez így szerintem baromi ocsmányul mutat. Nem ártana valami értelmes felület neki, ha tebletre akarják vinni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad 65W Type C töltő
- Ultra 9 285H, 2.8K 120Hz OLED ! ASUS ZENBOOK 14 UX3405CA 32GB/1TB NVMe erős akkuva +SZÁMLA +GARANCIA
- Keresek: Acer Nitro ANV15 51 laptopot (konkrét gyári számmal)
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 3th gen - i7-8650u
- ASUS TUF F16 Intel Core 5 210H RTX 4050 140W GARANCIÁS 2028-IG ÚJ!
- Alienware Aurora R13 Gaming! i7-12700KF / RTX 3080 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1TB HDD! BeszámítOK
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)