Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
fererencz89
őstag
Szerencsére van egy pár kollegám, barátom, akik hasonló zenei repertoárból válogatnak, ezért van input, én meg egyedileg leválogatom mi az ami megmarad és megragad.
Hát ez tényleg nagy szerencse!
Főleg a családomban számítok különcnek, a zenei ízlésem miatt. Elég sokszínű pedig. Szerencsére a jutyúb és szpotifáj logaritmusai segítettek sokat. Pár éve, mikor még új arc voltam a munkahelyemen, volt egy nap, amikor zenéket tettünk be. '90-es éve pop, klasszikus rock, enyhe metál, aztán mikor megalapozottnak éreztem a hangulatot, betettem egy Gojira számot. Hát, nehezen "fogadták be", pedig szerintem szuper.Várom, hogy miről fogunk még olvasni!
Találtam itt egy "kedvenc zene" topikot, de nincs meg az igazi ajánló jellege, nincs párbeszéd és visszajelzés sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nintendo Switch 2
- Metal Gear Solid Delta: Snake Eater teszt
- PlayStation 5
- Dell notebook topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Eladó ROG Strix Helios GX601
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus V16 V3607VM 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5060 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung Galaxy A02S 4G 32/7GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, TÖBB DARAB!
- Samsung Galaxy A20E 4G 32/3GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, dobozos, TÖBB DARAB!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3404
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest