- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
XZoli
aktív tag
Gondoltam ma megnézem az 5k30 FPS HEVC Gopro teszt videóm, hát ebbe beletört az Nvidia Shield Pro is 4K a maximum?
-
XZoli
aktív tag
csak készül valami
[link]
-
XZoli
aktív tag
Kíváncsi leszek mi lesz a vége , remélem az Nvidia ne fog kihátrálni az android tv frissítés elől
-
XZoli
aktív tag
válasz
Mezga Aladár #1096 üzenetére
HDMI kábel minősége?
-
XZoli
aktív tag
válasz
Mezga Aladár #1089 üzenetére
-
XZoli
aktív tag
Én Himédia Q5 pro-ról váltottam 52000 Ft volt 3 évvel ezelőtt egy bétának nem nevezhető szoftverrel lényegében a filmeket lejátszotta ha épp nem omlott össze az nfs és smb service
YouTube és HBO-Go na az sem volt és támogatás az már nincs. Az Nvidia igazi megváltás ez elődjéhez képest távszabályzó tökéletes, a netfilix gomb
, de már megoldva átprogramozva más funkcióra
4k filmeket nézzek idáig nem volt semmi gondom mind jól játszotta le, mondjuk egy gyári lejátszó program beleférhetett volna az Nvidiának. Plex, Kodi most már jó sikerült rendesen beállítani. Támogatás remélem lesz rendesen.
-
XZoli
aktív tag
este fejhallgatón akartam hallgatni egy filmet, de nagyon szaggatót a hang megnéztem AAC codeket használt. Fejlesztő mód átállítom aptx-re a (fejhallgató tudja kezelni minden máshoz aptx-el kapcsolódik) de visszaugrik mindig AAC--re
valaki esetleg tudja a megoldást?
-
XZoli
aktív tag
isten király az Nvidia a Himediahoz képest sikerült belökni a rendszert Plex szerver működik. Azt olvastam új android tv rendszer van a láthatáron , mi is megfogjuk kapni?
-
XZoli
aktív tag
A HBOGO-nál ne is reménykedjek audio passthrough-ban?
-
XZoli
aktív tag
Himedia Q5 pro után váltok remélem nem csalódok benne, de már unom az állandó fagyásokat és a bitang lassú működést
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen processzort vegyek?
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem csak vékony, strapabíró is lett az új Fold
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Windows 11
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- ASUS PROART Z790-CREATOR WIFI Alaplap
- DELL LATITUDE E5420 i5-2410M
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.