- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
Ócsó fekete kockában
Tetszik a minimál.
épp, hogy befér minden -
_Volkovy_
nagyúr
Nem most kezdtem a szakmát, ezzel mind tisztában vagyok..
Oldallap leszedés pro: nem kell orkánt üzemeltetni belül 4-5 ventilátorral a szellőzés miatt, alacsonyabb hőfok, minden kap levegőt és ez személyes, de én szeretem látni a belétDark Archon: kiviszed az udvarra évente egyszer, hajszárító hidegen rányom 5 percre, por kifúj, gép bevisz.
-
_Volkovy_
nagyúr
Ennek szerintem jobbak lennének a hőfokai oldallap nélkül, mivel így áll a procchűtő ventilátor, az alaplap felé néz és direktbe oldalról szív.
Szerintem 10 éve nem volt olyan házam, amin fenn lett volna tartósan az oldala.. ez nem véletlen. Ha nem csinálsz szellőzés-orkánt a házon belül, akkor egyszerűbb levenni, hűvösebb és halkabb lesz.
-
_Volkovy_
nagyúr
Ahhoz képest, hogy mennyi cucc van benne és mekkora a ház, bocs, de a kábelekről az "okádék" jelző jutott eszembe.
Én a minimál híve vagyok, de egy fele ekkora házban is rend van.. Pedig látod mi van a gépben
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fotók, videók mobillal
- Elemlámpa, zseblámpa
- Battlefield V
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Megjelenési dátumot kapott a Syberia Remastered
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest