- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU rekordok
Új hozzászólás Aktív témák
-
samujózsi
senior tag
válasz
yodamester10 #135 üzenetére
Azt hiszem, ezt rossz helyre címezted.
Egyébként mióta rászoktam az esti bringázásra, meglepve tapasztalom, hogy alig van köztük ninja.
Kipróbáltam rollert: ami tömegesen elérhető az mind instabil, a sebességéhez képest életveszélyes ócskaság. Hússzal is lehet úgy bukni, hogy ott maradsz. De nagyobb baj, hogy a gyalogosok közt szlalomoznak tömött járdákon. -
samujózsi
senior tag
válasz
yodamester10 #124 üzenetére
Hogy senkit nem zavart, azt honnan tudod? Én is csak minden tizedik gyalogosnak szólok, hogy az Árpád híd déli járdája az övék, ahol kóvályog, az kerékpárút, sok táblával jelölve.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
Én? Te hangsúlyoztad ki és tetted meghatározó szemponttá.
-
samujózsi
senior tag
válasz
yodamester10 #128 üzenetére
Nem, én azok közé tartozom, akiknek a nyugodt közlekedését zavarjátok mind gyalogosként, mind kerékpárosként.
-
Somatom
veterán
válasz
yodamester10 #120 üzenetére
Nem az e-rollerekről gondolkodok így, hanem az idióta módján közlekedőkről, tegyék azt bármivel. A leírásod alapján közlekedve, a találkozásunk egyikünknek sem okozna emlékezetes pillanatot (hacsak nem vagy miniruhában rollerező, dögös csajszi
).
Samujózsi:
Én örülnék a legjobban, ha reális módon átminősíttethetném a bringámat SMKP -ra. Komolyabb féke és futóműve van, mint a Simson Enduromnak (ami egyébként hivatalosan MKP lenne). -
samujózsi
senior tag
válasz
Üres járdán csak annyira, mint egy bicikli. De mondjuk a körúton...
Már a látvány is irritáló, ahogy tolakszik az emberek között. -
arnyekxxx
veterán
válasz
Szóval akkor a nemösszecsukható roller az legyen kismotor és az összecsukhatóság legyen köztük a vízválasztó?
-
samujózsi
senior tag
válasz
A járdán a normális sebesség 3-4km/h. Ha valaki fut, ami ritka, ennek a duplája.
Roller 3-4 km/h mellett egyensúlyban sem marad.
Tehát a járdán nincs sok keresnivalója.
Kerékpárúton zavaróak a biciklisek számára, mert instabil szerkezetek, pici kerékkel és nagy sebességgel.
Autók közt még rosszabb.
Vagy ezeket kellene kizárni a közutakról vagy a többi közlekedőt. -
Louro
őstag
válasz
yodamester10 #8 üzenetére
Hidd el, kevés ilyen van. Papa-mama megvette gyerekének a hasonló rollert. Nem saját zsebpénzből. És nem törődik vele. Száguld, ugrat, szlalomozik az autók között. Életkorhoz kötés se az igazi, mert rendőr nem fog random megállítani rollereseket. A trafis fotókon nem látszik, ami alapján be lehetne azonosítani a tulajokat.
Lehet meredek, de én biciklire is tennék valami rendszámtáblát és máris meglenne a tulaj, ha száguldozik vagy bajt okoz. Jelenleg nekimegy a tömegnek, aztán továbbhajt. Ki azonosítja? Senki. Jegyzőkönyvben: "A köcsög piros biciklis, akin fekete bukósisak volt és símaszk, belehajtott a tömegbe."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Miért a lehető legidiótább, legelavultabb járműkategóriába próbálják besorolni az e-rollereket? Véleménycikk!
- Energiaital topic
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Megújult a PROHARDVER!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest