- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Windows 11 24H2
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Digitális Állampolgárság Program
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jan herz
tag
Ez egy tévhit, hogy vétkes, egy biztos, hogy a gyalogosnak járó elsőbbség csak tolva, gyalogosként illeti meg....
Ami a cikket illeti, én is sokkal reálisabbnak érzem a kerékpárokkal összevetni, viselkedésben, használatban is. És akkor még nem is volt szó az elektromos kerékpárról, meg a segwayra hajazó kütyükről....
-
Dr. Akula
félisten
Hajaj, de még mennyire, ismerek oylat akinek a motorja elé ugrott ki egy "ezt a villamost még elérem" gyaller, szarrá törve a motort, sofőrt. Persze pénze az nem volt amiből fizetni tudott volna, lehetett volna kérni behajtást, úgy 150 év alatt biztos be is folyt volna az összeg fele.
-
d@vee
őstag
Dehogy kell biciklinek kezelni. Egyre gyakrabban látok bicikliseket átsüvíteni zebrán, hát...egy büdös nagy taslit kellene csapni mindnek. Ha motorral vagy autóval megyek, igyekszek már messziről kiszúrni, van-e ilyen gyanús alak, de az a gond hogy az ilyen elektromos szarokkal (már bocs) is simán rámennek az utcára pár sarok erejéig.
Ja
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz t72killer #23 üzenetére
"Szívás, tehát még engem visznek el..."
Inkább mindkettőtöket: téged a rendőrség, a deszkást (rollerest, korist) meg jobb esetben a mentő, rosszabb esetben a hullaszállító. Egyik se túl jó opció...
Bár ha van a kocsiban kamera, és készült az elcsapásról felvétel, azt elküldeném deszkás fórumoknak, blogoknak meg FB csoportoknak, hogy okuljanak a másik kárán.[ Szerkesztve ]
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó! Kishibás Rtx 2070 8GB
- Brother QL 600 - Etikett és címkenyomtató -
- Acer PREDATOR DLSS3 Gamer - I7 10700/RTX 4060/512GB NVME/1TB/ GARANCIA-BESZÁMÍTÁS!!
- Gamer Ryzen 5600X / 16GB DDR4 / RTX 3070 / 512GB NVME / 1TB HDD / GARANCIA / BESZÁMÍTÁS/
- ZBook Firefly 15 G8 27% 15.6" 4K IPS i7-1185G7 T500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar