Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
McLaca
őstag
Csináltam én is egy 1GB-os drive-ot, a youtube videók, és letöltések esetén a ramdrive-ra ír a FF, így sok GB-nyi írást megspórolok. De ezeken túl az ...AppData\Roaming és ...AppData\Local, de főleg az előző mappákon belül létező Mozilla mappán belül is írogat bőven, nálam akár GB-okat is egy napnyi böngészés során. Ez lenne a firefox profil gondolom. Ezt is át lehet tenni ramdrive-ra?
Ill. még talán annyi, hogy nálam ki van kapcsolva teljesen a lemezre cachelés, igazából nekem azért kellett a ramdrive, mert - gondolom, a kikapcsolt lemez cache miatt - a windows temp mappájába tölti előre a youtube videókat a FF, és ezt a temp mappát raktam ki ramdrive-ra.Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 5 Intel Core U5 125H, 32GB, 1TB, IPS 60Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest