Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VHS digitalizálás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shamy
tag
Én régen még top CS-s koromban kaptam bann-t egy magyar szerverről, haver is játszott épp, megkérdezte az admint, miért bannolt ki engem (elég jó score-al áltam), a válasz az volt, hogy őt is ki kibannolta kedves admin.
5 perc múlva már nem élt a szervere.....túlterhelés miatt. -
banhammer
veterán
Igy jar aki tul jol jatszik.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #15 üzenetére
Ismerős, amikor egy TDM kör pontszámánál 2x többet kapok minimum úgy hogy ülök benne meg javítok... felbecsülhetetlen
-
Def26
félisten
válasz
Mr.Csizmás #15 üzenetére
Ismerős. Ilyenkor lehet szenyát enni, inni, wc -re szaladni.
-
scope2007
addikt
hopp valamiért megfeledkeztem erről a logoutról
jönnek új képek.. naponta van.. sőt MAP-ontasajnos nekem is szűkül a szerverek listája, ahol játszhatok.. bann..
de most ez nem BF..azaz pl járművek? miért ne lehetne 90/5ös statot csinálni tankkal?
csak ész és rutin kell a tankozáshoz, és cool -
Mr.Csizmás
titán
veled a legjobb tankozni, csak beülök, és dől a pont
-
laiser
csendes tag
Ennél csak az a jobb amikor az admin cheatel és ugye őt senki se bannolhatja. Akkor volt egy rage quietem gta san andreasban (mta dayz) amikor az admin be teleportált elém és megölt.
Amúgy engem of guards and thievesbeb bannoltak mert túl sokszor öltem meg az admint. -
VitaD5
tag
EDIT: Bocsi, ezt nem válasznak szántam, de ezek szerint mobilról félrenyomtam.
Mondjuk ez se BF, hanem CS 1.6, de a ban ezen örömeit én is megkaptam.
Egyszer volt, hol nem volt, egy menet a bloodstrike-on, arattam. Márcsak egy terrorista maradt, nálam meg én. Nálam egy P90, az ellenfélnél asszem AWP. QuickScope-ozni próbált, de csak lábon talált, miközben tőlem bekapott pár találatot. Gyorsan bement a fal mögé, s mivel P90-nek nem nagy az átütő ereje, elkezdtem gondolkozni. Nem kellett sokáig, mert előttem volt az egyik játékos holtteste, ami mellett a "leggyengébb" sniper volt, majd gyorsan le is cseréltem a P90-t rá. Aztán elkezdtem nagyjából a falmögötti sarkot lőni, majd kijjebb haladni. Harmadik lövésre leszedtem a fal mögül. S mit ért nyereségem? Walbang-ért bant, és még cheaternek való kinyílvánítást.
Anno 14 évesen azt hittem a botokra, hogy amikor walbang-elnek, akkor csal az AI, de anyázás helyett megnéztem hogy csinálják, és próbáltam eltanulni, további taktikai célok gyanánt, mert azt gondoltam, hogy ha valaki így programozta az AI-t magas szinten, akkor magas szintű játékosok is ismerhetik ezt. Aztán ez évben 17 évesen megismerem a walbang fogalmát.
-
-
törölt tag
-
turai_
tag
MW2 szervert pont ezert inditottam, mert mar mindenhonnan bannolva voltam
-
Petyyyyy
addikt
Majd felnőnek "ezek" is valamikor...
-
Szatyor95
senior tag
Ha anno gyűjtögettem volna az ilyeneket, mikor még SA:MP "király" voltam...
Egyébként többnyire akkor mondják ezt, kikor nem bírják elfogadni, hogy van náluk jobb. Vagy van olyan is, mikor két ember sorozatosan összeakad, és ezzel akarja kidobatni a másikat. De imádtam az ilyeneket intézni...
-
Ellia
addikt
Tojni rájuk magasról
Tipikus, általában fiatalabb közönség, meg ugye éljen az ingyen kapott bf3!
Így tovább!
-
Jhonny06
veterán
És az a vicc, hogy ezek általában nem gondolják azt, hogy ténylegesen cheatelsz. Szimplán felbaszta magát az admin, hogy jól játszol. Nem vagyok egy pro gamer (sőt..), de hányszor volt már ilyen..
-
Ed3r_X_
nagyúr
Igaz nem BF3, hanem MW2, de az ilyeneken úgy felhúztam magam mindig. Világ életemben rühelltem a csalókat, és még engem vádolnak meg vele. Nem egy adminnal kerültem emiatt összetűzésbe, pedig kértem, had vegyek videót, és nézze meg. Aha, persze, gondoltam
Új hozzászólás Aktív témák
lo Anzani-HUN | Cheat-O-MeterAnzani-HUN battlelog profilsokszor elfelejtem screenshot-olni őket...de azért akad párTDM 64...
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Filmgyűjtés
- Ubuntu Linux
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ! Dell Precision 5560 ( XPS 9510 ) 4K+ Touch/i7-11850H/32G/512H G4/NV Quadro/IR/FPR
- PlayStation 5 PRO + Disc Drive + Pulse 3D Wireless (black) + 2 játék eladó!
- Hibás/Teszteletlen Videókártyák,Processzorok,Tápegységek, Alaplapok,SSD-k STB...
- Makulátlan Lenovo Thinkpad T14 G1 Ryzen 5 Pro 4650U/16GB RAM/256GB SSD/ FHD /Új akku, Új SSD!
- Új DELL Inspiron 16 5640 Profi Fémházas Laptop 16" -40% Intel core 7 150U 16GB 1TB FULLHD+ IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-7820HQ I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Nvidia I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest