Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveJr
őstag
válasz
motorhead
üzenetére
Ameddig kulturáltan tudunk beszélgetni addig sztem egyikünknek sincs oka megsértődni.

Sajnos a tapasztalataim alapján rengeteg emberből hiányzik ez efajta kreativitás. Sajnos ez van.
Ha meg vkinek ennyire egyértelmű a dolog annak csak azt tudom mondani, hogy: akinek nem inge nem veszi magára.
És bocsánat hogy fárasztottalak
Én azt mondom, hogy mivel a PH és társoldalai ma már az ország legnagyobb számteches oldalai ezért igenes megférnek az oldalakon a nagyon alapvető és nagyon profi cikkek. Sőt egy oldal ha minnél nagyobb olvasó tömeget akar akkor bizony mindenféle cikket engedélyez.
És mindenki maga dönti el hogy mit szeretne elolvasni. Ha azt vesszük mondjuk hogy ezt a cikket egy PH-s emberke írja és nincs lehetőséged hozzászólni akkor tudomásul veszed és "tovább lapozol".
És nem lehet mindenki kedvében járni. Túl sok féle-fajta ember van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- Ryzen 7 9800X3D // Számla // Garancia //
- HP ProDesk 600 G2 MT, DVD-RW , i5-6500 CPU félkonfig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest